Problemer med å publisere innlegg

10 innlegg i emnet

Jeg har i flere dager hatt problem med å publisere innlegg - både for å lage ny tråd eller for å svare i allerede eksisterende tråd.

Jeg trykker på svarknappen, og ingenting skjer, eller det står "lagrer" i et sekund før den går tilbake til normalt. Jeg har også opplevd noen få ganger at den utfører hele prosessen og reloader siden - men uten at mitt innlegg har kommet med.

Det jeg har funnet ut at hjelper hittil er å kopiere det jeg har skrevet, gå ut av tråden, gå inn på nytt, og poste. Men om jeg da skriver noe i innlegget igjen, så blir det ikke publisert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg og, spesielt på mobilen. Bruker google chrome der og. Liker funker heller ikke fra mobilen, får bare opp "ops, noe gikk galt!" 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Glemte å si at jeg bruker Opera.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for tilbakemeldingene. Vil bare melde fra at jeg har registrert de og at jeg kommer tilbake til dere. Jobber nå med:

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Har slitt med det samme, og jeg får ikke postet bilder heller. (nå nettopp, så du skrev i den andre tråden at det var fikset men får ikke lastet opp) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har ikke kunnet publisere bilder via link på lenge, så har vært nødt til å laste opp på forumet. Er det mulig å fikse? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

FB_IMG_1477400948657.jpg

Ja funka nå 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Utrolig fin hund du har @Ozzy! <3

Jeg skal se på saken @WelshenNemi, men kan ta noe tid. Takk for at du sier fra. :)

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  •   Ups liksom  Det minner meg om da jeg var lita og vi hoppet ut i snøhaugene som var brøytet ut fra gårdsplassen... man sank ganske godt nedi der, og man fikk litt dødsangst av og til når man sleit med å komme seg opp ja   Man må bare elske livet på landet! Kongen hadde vandret over jordet her i natt også - men han har vett på å holde seg unna hagen min i det minste  Ikke engang så ofte... Du trenger seriøst et kurs i hvordan ordne vask slik at man ikke trenger å bruke maskina hver dag  Men om man har bare 3 truser og 2 par sokker, så skjønner jeg jo at man må vaske litt ofte  Du vet at det går an å bruke en håndkle mer enn en gang? Og at man ikke må vaske treningstøy hver dag om man sørger for at det tørker godt etter bruk?   Men du tåler sikkert å gå med småskitne klær et par dager også  
  • Begge mine skulle vel egentlig vært tisper, men i Kumas kull var det kun hannhunder (og jeg ville ha hund NÅ!) og når det kom til hund to innså jeg etterhvert at studioleilighet kunne gjøre det litt mer komplisert når ene fikk løpetid, så da ble nr. to også hannhund. Neste blir tispe fordi jeg ønsker å drive oppdrett etterhvert, og det er jo vanskelig uten livmor som noen nevnte over her. Jeg synes de er greie. De får markert fra seg i starten og i slutten av tur, og skjønner at når vi går framover så går vi framover. da er vi ikke ekle hanner som slikker på tispetiss og markerer over alt.. stort sett. Om de ikke klarer å la vær så blir de dratt med videre. Shibaen får gå løs av og til, men de er stort sett i bånd hele tiden. Ikke fordi de er hannhunder, men fordi de mangler innkalling og stikker etter vilt. Ingen av de er særlig glad i andre hannbikkjer, dette er ikke uvanlig på disse rasene og man ser ofte det samme mellom tisper også. Løses fint med at vi ikke hilser på andre hanner på tur. Vi kan fint gå tur sammen med de bare vi dropper rumpesniffing. Kuma har vel markert inne to ganger i løpet av sine snart åtte år, begge gangene i dyrebutikk/hos veterinær hvor det allerede var markert av andre. Tanuki har aldri gjort det. Jeg er litt mer obs på de når vi er inne på fremmede steder, men går stort sett veldig fint
  • Tja, jeg har nå ikke endret noen mening: EIERENE har gjort noe galt og får få sin straff. Å avlive et antall friske, mentalt bra hunder kun fordi EIERENE har brutt loven, er forkastelig. 
  • Svaret her blir veldig generellt da jeg jo ikke vet hvordan hunden har blitt 'håndtert' tidligere i slike situasjoner annet enndet du skriver her og jeg har jo ikke sett situasjonen heller. Hvis din samboer har gått veldig 'hardt til verks i lignende situasjoner tidligere, er det godt mulig at har dårlige erfaringer med slikt fra tidligere og reagerer ut fra det.  For egen del anser jeg det som helt naturlig at en hund tar det den kommer til av mat, så lenge jeg ikke passer på. Jeg har aldri 'trent' på å kunne ta fra hundene mat/ting, denslags tror jeg mange ganger bare gjør ting verre.  Hvis hundene tar noe de ikke skal ha, tolererer jeg at de knurrer når jeg tar tingen fra dem men jeg ville reagert hvis de faktisk bet skikkelig. Med skikkelig så mener jeg at hunden biter i fullt alvor der det blir tydelige merker smerter etter bittet, ikke slik 'slutt'biting der hunden forsiktig biter over hånden uten følger.  Jeg har ikke opplevd alvorlig biting i en slik situasjon men jeg forstår bekymringen , særlig siden det er en stor hund og dere har barn.  Mulig andre her har mer direkte råd å komme med   . 
 • Nylig opprettede emner