Gå til innhold
Hundesonen.no

Vigor & Sage Hundefor

Recommended Posts

Hei!

Er det noen her som har erfaring med et tørrfor ved navn Vigor & Sage?

Jeg fikk en prøvepose på dette foret i en lokal dyrebutikk, og hunden min liker det godt. 

Hun i butikken sa at foret var i samme kategori som Orijen og acana, det vil si mye kjøtt og uten kornprodukter.

Noe som har testet det, eller som har hørt noe om dette foret? 

:) 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er helt nytt (typ kom til Norge for en mnd siden) men virker veldig lovende. Er en del kjøtt i det og virker absolutt som et godt fòr.  

Har solgt noe av det, og gitt ut en del prøver og ikke fått noen tilbakemeldinger på at det ikke faller i smak eller at hunden/katten blir dårlig.  

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå måtte jeg jo sjekke ut...Vel, det høres jo ok ut i utgangspunktet, hvis man har bikkjer som ikke rører på seg... (lavt fettinnhold) men animalsk råvarer er laks eller kylling. Industriprodukt så det holder. Kaka tok dog deres egen tekst:

The Full Force of Nature VIGOR & SAGE har forsket lenge og grundig på utviklingen av hunders fôrvaner. Gjennom flere hundre år har de vært naturlige rovdyr. Som villkatter var de avhengige av en diett med mye protein for å fange andre dyr, og for å beskytte seg selv mot andre rovdyr.Forfedrene til dagens hunder led av hår- og hudproblemer, dårlig fordøyelse, avføringsproblemer og andre helseplager. Løsningen var, som for våre egne forfedre, å spise urter for å komme seg.

 

Hmmmm, javelja :P Tenker de forhistoriske hundedyrene som led av slikt, faktisk tok kvelden, og ikke reproduserte seg stort, i motsetning til i dag...

 • Like 11

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har foravtale på dette foret via jobben og får det dermes gratis, så jeg måtte jo prøve. lotta ser ut til å gå veldig fint på det. Det er jo mye kjøtt i. Men helt enig i at den teksten der er skikkelig jalla. Er litt usikker på den vitenskapelige basisen til disse urtegreiene må jeg si :P 
Søsteren min var på kurs med dem og en veterinær hadde visst gått god for innholdet. Men denne veterinæren hadde visstnok sagt at det ikke var bra for tennene med råforing, så jeg vet ikke helt... Men det hadde visst blitt sagt at målgruppen for dette foret var kvinnelige hundeeiere :P Derav disse urtegreiene og designet på sekkene sikkert :P  De er nok siktet inn på denne trenden med naturlig for, urter osv...

 

Enn så lenge Lotta går bra på foret kommer jeg til å fortsette med det når jeg tross alt får det gratis :P

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Er ikke noe utpreget vintermenneske, kanskje det er derfor det passer meg så fint nå  Å, fy! Kommer nok til å sette hjertet i halsen, ja. Har vært i et par situasjoner hvor jeg må bruke alt jeg har av viljestyrke for å ikke løfte han opp. Selv om hundene da har vært lagt unna og gjerne i treningssituasjon. Er ikke så lett! Men ja, små er bra! Jeg er jo nå på randen av å skaffe meg 10 små til og drive oppdrett så jeg kan ha minivalper rundt meg for alltid. Neida (joda), men en dag må jeg nok legge en tispe til i flokken. Er litt lei meg for at Tinka tilbragte dagene alene med meg, tror hun hadde likt å ha "småsøsken" om hun ikke hadde blitt syk. Så når Marvin er voksen, trygg og krever litt mindre oppmerksomhet tenker jeg at en liten Phaléne eller Chi-frøken er på sin plass.  Men først skal han få alt han kan ønske seg en stund!
  • Drømmer om noe smått noe når jeg blir gammel og grå og ikke orker å være ute om vintern i særlig grad. 

   Godt det ikke har skjedd, skjedde ikke oss mange ganger heller, og de få gangene så var det snille hunder. Men glemmer aldri når en diiiiger curly hanne kom stormende i hundreoghelvete. Da tror jeg at jeg mista ti år av livet mitt. Han var bare søt og snill altså.  (Haha, ja stemmer, jeg bare måtte.   Håper du ikke får noia )  
  • I morra skal en bekjent se på bil for meg! Det er skikkelig skummelt, og jeg dør litt innvendig av å tenke på at jeg sannsynligvis skal bruke et fem-sifret beløp på EN ting i løpet av denne uka
  • Sitter med sånne teite tårer i øynene etter å ha oppdatert Marvin-tråden. Trodde genuint at jeg aldri kunne bli glad i en hund igjen da Tinka døde - også kommer han her og bare graver seg inn i hjertet han også. Jeg skulle ikke ha hannhund, ikke ha røytehund, ikke ha hund før om noen år, har aldri likt B&T noe særlig og skulle alltid bare adoptere. Også sitter jeg her med en renraset og registrert black&tan Chihuahua-hannhund, og han er bare ALT jeg kan ønske meg. Så feil kan man ta, haha!  For dere som hjalp meg i vinter da livet var litt håpløst (både med penger og jobb og syk hund): Takketakketakk! Nå har jeg samboer, valp og fast jobb ved siden av studiene. Merkelig hvordan livet fungerer noen ganger.  
  • Altså, jeg vil bare ha fler!! Du, det har ikke skjedd enda. Er jo båndtvang, og de få som går løs er for lydige for å komme løpende bort. Men jeg går stadig og er redd for at noen skal tro han er middag, så vi prøver å utsette det litt til! (Mamma fortalte forresten at det ligger en overraskelse til meg hos henne? Veldig spent!!) Åå, 9! Tenk at Marvin er 9 år en dag! Min forrige (Phaléne) var 9 da hun døde, da hadde jeg hatt henne i 6,5 år, og den tiden var lang. La oss håpe de blir gamle! Vi koser og nyter og leker og lærer!  Altså, jeg har lyst på en ny en allerede. Blir nok to til slutt, om ikke Chi så en annen liten en.  Jaa, det er det! Kjenner du til mamma?  
 • Nylig opprettede emner

×