Gå til innhold
Hundesonen.no

Utstilling hjelp.

Recommended Posts

Jeg skal melde på to tisper i samme rase. En i åpen og en unghund. Er det egentlig stor sannsynlighet at jeg som kun er en person som handler begge to blir kluss hvis begge to skal i ringen samtidig? De har fått VG og Excellent og BIR og sånn før og jeg har ikke stilt ut så ofte. Hvis det da blir krise med at jeg må gå med begge to samtidig, kan jeg da bare rope ut. "Jeg trenger en handler" ? Er vell ikke så stor sannsynlighet at dette skjer vell? 

En annen ting så var jeg på utstillinga i Drammen i august i år og i gruppefinalen klokka tre så gikk alle valpene først, så de i åpen klasse og etterpå nevnte de junior og/ eller unghund? Går de da i forskjellige gruppefinaler? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingen her kan fortelle deg hva sjansen for at begge hundene dine for excellent og ck er. Det kan være hipp som happ, men lurt å ha da en ekstra handler i bakhånd. 

Valper går som regel først. Noen steder har de uoffisiel BIS junior, men det er sjeldent. BIR i hver rase går i gruppefinale uavhengi av hvilken offisiel klasse de er meldt på i. Så har man oppdretter grupper, avlsgrupper og BIS veteran. 

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er lurt å snakke med noen ringside før bedømmingen, slik at du har en ekstra handler klar til BTK om begge får ck. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har feks hadd med meg to valper i samme gruppe på valpeshow. Sjansene for at de begge ble BIR visste jeg på forhånd at var ganske store. Så jeg avklarte med en ekstra handler, som tilslutt gikk med ene valpen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×