Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli


Caroline
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fin dag 

Godt mulig noen av dere tenker dårligere om meg nå, men jeg har lyst å dele likevel... I dag fikk jeg bekreftelse på at jeg er ferdig med frivillig gjeldsordning  Nå gleder jeg meg stort til sånn

Da er bursdagsgave nummer to hentet! Si hei til Goliat

Posted Images

53 minutter siden, Stine skrev:

Samme her, butikken er laaangt unna :hmm:

Forbanna dyr! :lol: Jeg håper alltid at det ikke kommer noen når jeg driver å veiver rundt sånn, det ser unektelig dumt ut! Presterte å sparke en søye midt på kjeften for noen dager siden... Var absolutt ikke meningen å treffe! Men når du er så nærgående fortjener du det, ikke det at hu brøy seg da. Heldigvis har de ikke kommet ovenfor ferista enda! (Vi er så heldig å ha hytte på inngjerdet område med ferist på veien) så der er det trygt å gå med alle 3 samtidig enda :)

Tok frem fluesmekka, da ble det liv. Trym løp ut å gjemte seg, mens Vigdis danser rundt og gauler samtidig som hun prøver å få tak i den, og Tuva fotfølger meg og spiser alle likene.

Det ble butikktur, men tror kaka for vente til i morgen.... tror...

Tøffe Trym! :fear:

 

Fjellbris skal definitivt ikke gjøre ting enkelt. Hun stod ikke på søndag (og blødde langt over "stå dag" mengde), ikke på mandag og på tirsdag ser hun ut til å ha stoppet hele løpetiden :huh: 
Gutta her har heller ikke vist noen interesse for henne. Jaja, får vel bare vente å se hva som skjer da.

 

Får enn så lenge feire at jeg er fornøyd med FARMA1400 resultatene mine. Jeg hadde jo litt over middels å gjøre hele våren. Ikke bare er skolen 3,5-4t hjemmefra, men jeg har jobbet 70% også.

statistikk_FARMA1400-samlet.jpg

  • Like 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lagt spor til Pigg, han skjønner enda ikke helt greia og gått en tur ved Eidsvollbygningen med venninne. Hun fikk låne ATVn (les Pigg) så da gikk tempoet opp litt også. Er visst litt forskjell i trekk-kraft på kelpie og dvergpinscher... :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

To valper i hus på en gang? Joa, alt går jo på et vis. Husker hjemme når vi hadde to kull på en gang, skulle beholde fra begge og ikke fant egnet forvert så de ble boende hjemme. Fire voksne tisper, ei pubertal kokkobikkje (jaktgolden) på 9 mnd og to pøbelvalper ble passe bra brudulje innimellom. Husker jeg rømte huset med den pubertale (var min bikkje, kjøpt for å drive lydighet siden utstillingsgolden ikke egna seg så godt til det) og trente mye. Tror hun kunne nesten hele lp3 programmet før hun runda 2 år.

Merker forresten at det snek seg på en liten tåre i øyekroken nå, er faktisk 20 år siden på dagen hun stupte død om i hagen ute med full hjertestans. To dager senere skulle vi på lp stevne og hadde nok klart kravet til fci3 da (hadde klart det flere ganger men ikke rykka opp da innlæring av nye øvelser mangla). Den dagen døde interessen min for lydighet ganske brutalt og fort.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg vært i Askim og hentet kelabur. Endelig har vi bilbur, og mye billigere enn Variocage-buret jeg vurderte en stund :bananas: Nå gjenstår det bare å se hva Jessie synes om det. Hun hater bilen allerede, så kan neppe bli noe verre :aww:

WP_20160706_002.jpg

Dro innom Vinterbro på veien hjem og handlet litt, og endte opp med å kjøpe en liten gave til meg selv - dobbelt vaffeljern :D 

 

Gratulerer med dagen, @WelshenNemi! :) 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okay ferdig med underetasjen, og tatt bilder av dyra. Nå må jeg begynne oppe :P Tok meg selv i å vurdere å støvsuge gangen og vaske badet, til jeg fikk kjeft om at hvis jeg gjør det så er det ingen vits med vaskehjelp, noe som forøvrig er jo sant :aww:

 

13606725_10154215791875256_4790698367117 Fine dyra. 

Nei, bli ferdig var det jaaah... Også er det så sent så jeg må helt inn til sentrum for å handle, bah. 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen @WelshenNemi!

 

@SFX, som @2ne sier, Europris har noen fantastisk fine kasser med lokk på (og lokkene låses fast)- og de er musesikre også! Vi har solsikkefrø til fuglene i slike, og de står i en åpen bod, men småmusene får ikke kommet til frøene overhodet (men om vinteren strør jeg litt frø til dem litt utenfor allikevel.. små skogsmus kan jo ikke noe for at de er små skogsmus, og de kan både fryse og være sultne de og..passer bare på at det er laaaangt unna huset). Ellers så har de noen greier på Biltema, men jeg synes de på Europris er bedre.

Og Strider-gutten er sykmeldt i 2 uker til.. han går på Metacam for å sove noenlunde avslappet og for at han ikke skal spenne seg. Han fikk en kiropraktor-runde til igår, og da han kom hjem spratt han opp i senga som ingenting - det har han ikke kunnet siden han strakk ryggen sin eller hva nå han har gjort. Han skulle ikke fått lov, for han skal holdes i ro.. men han er en liten kelpiegærning.. så det med roen svikter av og til og kommer sikkert å forsinke legingen. Dog får han lov å svømme, kun 5 minutter i slengen,men da kan han få 3-5 svømmeturer pr dag. Inntilvidere har jeg ikke ferie, så det ble bare en svømmetur på han idag - men det var himmelrike for små kelpiegutter det. Så helt suverent at det er varmt i vannet og han får svømme..  Imorgen står laserbehandling på tapeten.

Han var så søt hos dyrlegen igår.. han skjønner kiropraktor opplegget nå tydeligvis, Først hilste han på henne, smiskete og krypete, så krøp han bort på undersøkelsesbordet (det står lavt og heises opp) og satte seg med snuten opp og klar så hun kunne ta på han snutebindet.. alt helt frivillig, dødsredd, men han gjorde det.. Da fikk han et aaaww.. fra dyrlegen. Igår var det ikke et knurr og for første gang kunne hun strekke ut bakbeina hans skikkelig.. han er fæl til å spenne seg Strider, og så redd, at han har holdt igjen som bare det, og hun tvinger ikke. Og etterpå var han så fin og myk i kroppen -og så blir man jo superglad av å føle seg bra, så Strider var mer eller mindre i svevemodus i hele går kveld. Sukk, og sånt skal holdes i ro i 2 uker til.

Ellers så hadde vi en uggen opplevelse forrige uke, møtte på en hareunge - en skrudd hareunge tror jeg, for den løp mellom beina våre og skrek, helt gal av skrekk stakkars.. hjalp ikke at begge bikkjer var i bånd når den lille idioten løp innimellom oss. Bikkjene var fra seg av nysgjerrighet og lykke - jeg tror ikke de skjønte hva det var for noe, men du verden for en festlig sak den var med sin sikk sakk løping og hyling - bikkjene var helt i ekstase..  Jeg fikk føyset den bort før Shy rakk å sette tenna i den gudskjelov. Fikk opp puls,blodtrykk og adrenalin det der, jeg var så redd for at Shy skulle glefse på den og halvdrepe den slik at jeg ville måtte avlive den. Der er Strider-gutt mye bedre, han biter ingenting han - enten det er fugleunger, skogslemen - eller hareunger. 

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, BareLinn skrev:

Se hvem jeg har hilst på idag, @Mud:wub: Verdens søteste Raptus :wub::wub:

FB_IMG_1467830337047.jpg

FB_IMG_1467830379955.jpg

FB_IMG_1467830482568.jpg

FB_IMG_1467830684233.jpg

 Juhu! :wub:

Han er så søt! Han er jo nesten litt sonen - elg også , dere hørte om han først :lol:

Vi skal opp med noe greier fra jobben neste helg . Gleder meg ! 

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsjda! Skulle absolutt hatt et bur til i  helga, men tøyburet står innelåst på klubben og det andre sprinkelburet går ikke inn i bilen...

Kjøpt et par pakker kompostbinger og stolper i dag (Biltema har forresten el-stolper også), så får de en liten luftegård utenfor teltet. Se om man klipper av en binge å kunne ha i stevneteltet i stede for bur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Freddiee skrev:

Hva slags sider har man hvor en kan se etter hunder til omplassering? 

Har sett en del på finn og fod, men finner mye rart. :frantics:

btw,så har fod veeeldig mange flere hunder enn på nettsidne, mange i fosterhjem og diverse. Jeg hadde jo lynet her til igår, igår reiste han på prøve og jeg har en god magefølelse :ahappy:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Annik skrev:

Gratulerer med dagen, @WelshenNemi, håper du har hatt og fortsatt har en fin dag! :D

Takk :) ja har vært fin så langt. Fått retro popcornmaskin:ahappy:

5 timer siden, Snøfrost skrev:

Gratulerer med dagen @WelshenNemi!

 

4 timer siden, Malinka skrev:

Gratulerer med dagen @WelshenNemi!!!

 

4 timer siden, *Kat84* skrev:

Glemte jo ut å gratulere deg med dagen! 

Gratulere med dagen, @WelshenNemi :D  

 

2 timer siden, Emmy skrev:

Gratulerer med dagen, @WelshenNemi! :) 

 

1 time siden, TonjeM skrev:

 

Tusen takk til resten av dere også:flowers:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, Anette skrev:

btw,så har fod veeeldig mange flere hunder enn på nettsidne, mange i fosterhjem og diverse. Jeg hadde jo lynet her til igår, igår reiste han på prøve og jeg har en god magefølelse :ahappy:

Har de det, ja? Må kanskje undersøke litt mer :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Kanskje elgen stikker hvis jeg synger sangen om jeger Bombom?

Jeg tror ikke de er så nøye på tekst og budskap, egentlig.

7 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg har sett elg et par ganger i nærheten av Vulusjøen, og den ene virket til og med litt innpåsliten, vi måtte huje og jage for å få den til å gå. Men det er mange år siden. Jeg vet at denne redselen er irrasjonell, jeg er nemlig ikke det minste redd for å treffe på elg hvis jeg går sammen med noen, blir liksom litt skvetten av å være alene i skogen. :P

Jeg skjønner deg - jeg var mye mer redd for å treffe hoggorm da jeg gikk tur alene enn da jeg gikk med @JeanetteH der jeg bodde før. Nå går jeg jo bare alene, og er jevnt fobisk :P Fobier er ikke rasjonelle, det er jo litt av dens essens.

6 timer siden, 2ne skrev:

Jeg kjøpte igjen Sagaen om Isfolket for noen år siden, fordi jeg leste de masse i min ungdom. Jeg har lest de igjen en gang, og kommer neppe til å lese de igjen før jeg er sånn passelig senil, men de bøkene betyr noe for meg. De var min virkelighetsflukt i en ellers crappy ungdomsskole-hverdag, og derfor så får de plass i bokhylla mi :aww: 

Eksen hadde en bokserie jeg var veldig glad i, som jeg håper å få kjøpt igjen. Det er ikke sikkert jeg leser alle bøkene, men jeg vil ha de, for de er kjempebra og jeg savner de i hvert fall nå som jeg ikke har dem.

6 timer siden, 2ne skrev:

Europris har plastkasser med lås, jeg har hatt bøker i mine kasser, og de har vært like fine når jeg har pakket de opp igjen :) 

Takk for tips. Jeg kommer i farta ikke på hvor det er Europris her, men det må jo finnes i Hamar et sted. 

57 minutter siden, TonjeM skrev:

@SFX, som @2ne sier, Europris har noen fantastisk fine kasser med lokk på (og lokkene låses fast)- og de er musesikre også! Vi har solsikkefrø til fuglene i slike, og de står i en åpen bod, men småmusene får ikke kommet til frøene overhodet (men om vinteren strør jeg litt frø til dem litt utenfor allikevel.. små skogsmus kan jo ikke noe for at de er små skogsmus, og de kan både fryse og være sultne de og..passer bare på at det er laaaangt unna huset). Ellers så har de noen greier på Biltema, men jeg synes de på Europris er bedre.

Takk for seconds, musetett er meget bra, her vet jeg at det er mus i kjelleren på vinteren, det er kjempelett å komme seg inn opptil flere steder. 

57 minutter siden, TonjeM skrev:

Og Strider-gutten er sykmeldt i 2 uker til.. han går på Metacam for å sove noenlunde avslappet og for at han ikke skal spenne seg. Han fikk en kiropraktor-runde til igår, og da han kom hjem spratt han opp i senga som ingenting - det har han ikke kunnet siden han strakk ryggen sin eller hva nå han har gjort. Han skulle ikke fått lov, for han skal holdes i ro.. men han er en liten kelpiegærning.. så det med roen svikter av og til og kommer sikkert å forsinke legingen. Dog får han lov å svømme, kun 5 minutter i slengen,men da kan han få 3-5 svømmeturer pr dag. Inntilvidere har jeg ikke ferie, så det ble bare en svømmetur på han idag - men det var himmelrike for små kelpiegutter det. Så helt suverent at det er varmt i vannet og han får svømme..  Imorgen står laserbehandling på tapeten.

Han var så søt hos dyrlegen igår.. han skjønner kiropraktor opplegget nå tydeligvis, Først hilste han på henne, smiskete og krypete, så krøp han bort på undersøkelsesbordet (det står lavt og heises opp) og satte seg med snuten opp og klar så hun kunne ta på han snutebindet.. alt helt frivillig, dødsredd, men han gjorde det.. Da fikk han et aaaww.. fra dyrlegen. Igår var det ikke et knurr og for første gang kunne hun strekke ut bakbeina hans skikkelig.. han er fæl til å spenne seg Strider, og så redd, at han har holdt igjen som bare det, og hun tvinger ikke. Og etterpå var han så fin og myk i kroppen -og så blir man jo superglad av å føle seg bra, så Strider var mer eller mindre i svevemodus i hele går kveld. Sukk, og sånt skal holdes i ro i 2 uker til.

God bedring til Strider! 

Jeg har fått unna noen ærend i dag - kastet papiravfall og en søppelsekk med "husholdningsavfall" på fyllinga. Har hatt storrydding og kastet en del, og søppeldunken ble for liten. Den tømmes om drøye to uker, og er allerede full... Men det koster bare 60 kroner for en sort sekk, så da går det an å gjøre innimellom. Det er veldig rart å bo et sted uten papirsortering, det trodde jeg var normalen de fleste steder. Jeg hadde to smekkfulle IKEA-papirposer, og det er samlet opp på drøye to måneder. Men plast-avfall har de sortering på her! Så har jeg vært litt her og der på senteret, diverse småærend som jeg hadde samlet opp - en gjør det når det er 4 mil til kjøpesenteret. Jeg hadde håpet å få byttet ei ny bukse som er for liten, men de hadde ikke Lindex på senteret, bare i gågata - og den stengte før jeg var i byen... 

Etterpå ble det LP-trening for oss selv for begge to, før jeg var instruktør på utstillingstrening - noe jeg synes er kjempemorsomt, og i dag var det ni hunder. Veldig mange som skulle finspisse formen før Vålerbanen :D

Nuh klippe poter, ører og klør på Foenix, lage middag, og henge litt bilder på veggene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Bjornal skrev:

 

To valper i hus på en gang? Joa, alt går jo på et vis. Husker hjemme når vi hadde to kull på en gang, skulle beholde fra begge og ikke fant egnet forvert så de ble boende hjemme. Fire voksne tisper, ei pubertal kokkobikkje (jaktgolden) på 9 mnd og to pøbelvalper ble passe bra brudulje innimellom. Husker jeg rømte huset med den pubertale (var min bikkje, kjøpt for å drive lydighet siden utstillingsgolden ikke egna seg så godt til det) og trente mye. Tror hun kunne nesten hele lp3 programmet før hun runda 2 år.

 

Merker forresten at det snek seg på en liten tåre i øyekroken nå, er faktisk 20 år siden på dagen hun stupte død om i hagen ute med full hjertestans. To dager senere skulle vi på lp stevne og hadde nok klart kravet til fci3 da (hadde klart det flere ganger men ikke rykka opp da innlæring av nye øvelser mangla). Den dagen døde interessen min for lydighet ganske brutalt og fort.

Liker historien og :hug: til tapet av hunden, selv om det er lenge siden. Det er 18 år siden jeg mistet min første, og det er fortsatt ikke noe stas å tenke på. Han ble så altfor ung (epilepsi).

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, SFX skrev:

Åh, ble båten ferdig reparert etter at de dreit seg ut, eller er det lånebåt? Deilig at dere får komme dere ut, i hvert fall, det virker jo som om det er livet for dere! 

Vent litt, var det ikke til påske den ble kræsjet? Har det gått så lang tid allerede? Eller surrer jeg nå? Uansett, får håpe på en lang og fin ettersommer og mild høst, så dere kan ta igjen det tapte.

VÅR båt er på vannet, syv uker etter planlagt sesongstart. Vi koser oss og gidder ikke jobbe noe med det firma som ødela for oss. Vi kommer ikke til  bruke dem igjen, om noen spør oss om hvrfor vi kom så sent ute, forteller vi hvorfor. Vi er liksom ferdig med dem - trenger ikke å anbefalle dem, men trenger ikke å henge dem ut for mass drit heller. De er egentlig et bra firma, så har noen råttene epler dukket opp, men de er luket bort nå, så fa håper vi det går bra. Vi er Fan av lokale bedrifter og vil at de skal gå bra ?

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...