Tricolor Skrevet 14. September 2016 Rapporter Share Skrevet 14. September 2016 7 timer siden, simira skrev: Bare hiver alt oppi på en gang? Også creme fraiche, eller har du den til etterpå? I UltraPro skal alt oppi på en gang. Jeg har vel hatt creme fraiche oppi, men nå gav du meg en bedre idé. Sikkert bedre å ha den kald til. Men da ville jeg hatt litt smør oppå fisken ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 14. September 2016 Rapporter Share Skrevet 14. September 2016 Tok den ved siden av, ble bra det. Hadde bittelitt olje i bunnen for å hindre at potetne skulle svi seg. Og litt variant med grønnsaker, men det er jo smak og behag. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tricolor Skrevet 14. September 2016 Rapporter Share Skrevet 14. September 2016 1 time siden, simira skrev: Tok den ved siden av, ble bra det. Hadde bittelitt olje i bunnen for å hindre at potetne skulle svi seg. Og litt variant med grønnsaker, men det er jo smak og behag. Ja, det går jo an å variere både grønnsaker og krydder. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bananen Skrevet 5. November 2016 Rapporter Share Skrevet 5. November 2016 På 14.6.2016 at 1:34 PM, Mari skrev: Denne er kjempegod! http://www.bakeaholicmama.com/2014/03/knock-your-socks-off-slow-cooker.html#.V1_oepOLTMU Jeg brukte øl i stedet for hvitvin. Nå har denne oppskriften tatt jomfruen på Crock-Poten min! Eller, jeg tror det er sånn 4-5 timer igjen til maten er ferdig or so. Tilsatte også øl, og sambo drikker resten av ølen til "frokost". Kan bli spennende - gleder meg litt! 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mari Skrevet 5. November 2016 Rapporter Share Skrevet 5. November 2016 9 minutter siden, Bananen skrev: Nå har denne oppskriften tatt jomfruen på Crock-Poten min! Eller, jeg tror det er sånn 4-5 timer igjen til maten er ferdig or so. Tilsatte også øl, og sambo drikker resten av ølen til "frokost". Kan bli spennende - gleder meg litt! Ooh! Oppdater med hva du synes da. Husk å hive det litt under grillen før servering. Det gir retten litt oomph. Vi laget lammestek i crockpoten for ikke så lenge siden, det ble kjempegodt! Brukte skyen til å lage saus. Tilbehør var ovnstekt rosenkål, brokkoli og aromasopp som jeg hev litt rundt i olje og drysset over med halve båter av fersk hvitløk, salt og pepper. Tilbehøret var jo like godt som steika. Herregud, nå ble jeg sulten. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bananen Skrevet 5. November 2016 Rapporter Share Skrevet 5. November 2016 1 time siden, Mari skrev: Ooh! Oppdater med hva du synes da. Husk å hive det litt under grillen før servering. Det gir retten litt oomph. Vi laget lammestek i crockpoten for ikke så lenge siden, det ble kjempegodt! Brukte skyen til å lage saus. Tilbehør var ovnstekt rosenkål, brokkoli og aromasopp som jeg hev litt rundt i olje og drysset over med halve båter av fersk hvitløk, salt og pepper. Tilbehøret var jo like godt som steika. Herregud, nå ble jeg sulten. Takk for tips! I stekeovnen, da? Sette den på grillfunksjon og putte hele kjelen inni? Eller skal jeg putte det i en ildfast form eller noe? Jeg er så noob på kjøkkenet, altså! Det lukter i alle fall kjempegodt - hvitløk all over. Jeg brukte en kremost som lå i kjøleskapet med urter og hvitløk i tillegg til hvitløken som skulle tilsettes også. Men jeg tok to i stedet for tre (for de var ganske store) og det var hvitløk i kremosten også. Dette kan bli spennende! Tenkte å koke opp noe fylt pasta til å ha ved siden av. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mari Skrevet 5. November 2016 Rapporter Share Skrevet 5. November 2016 Akkurat nå, Bananen skrev: I stekeovnen, da? Sette den på grillfunksjon og putte hele kjelen inni? Eller skal jeg putte det i en ildfast form eller noe? Jeg er så noob på kjøkkenet, altså! Det lukter i alle fall kjempegodt - hvitløk all over. Jeg brukte en kremost som lå i kjøleskapet med urter og hvitløk i tillegg til hvitløken som skulle tilsettes også. Men jeg tok to i stedet for tre (for de var ganske store) og det var hvitløk i kremosten også. Dette kan bli spennende! Tenkte å koke opp noe fylt pasta til å ha ved siden av. I stekeovnen ja. Bare putt det over på ei plate eller ildfast form og sett under grillen, men følg med så det ikke brenner seg. Ikke forma fra slow cookeren. Vær forsiktig når du flytter kyllingen, den faller fort fra hverandre. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bananen Skrevet 5. November 2016 Rapporter Share Skrevet 5. November 2016 Okei - da har man testet oppskriften. Jeg har tidligere hatt litt verging mot å lage kylling og sånn, men wow! Så mørt kjøttet ble! Det ble dritgodt. Kielbasapølsene ble litt myke, og ostekremsausen ble vannete. Men da er det bare å ta mindre væske i neste gang. Da har man i alle fall prøvd. Men kyllingen - igjen var den wow. Mørt og godt! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kenzo Skrevet 7. November 2016 Rapporter Share Skrevet 7. November 2016 En slik slowcooker, står den på ovnen, stikkkontakt eller hva? Jeg har mannen i huset snart på gli om å få en sånn! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bananen Skrevet 7. November 2016 Rapporter Share Skrevet 7. November 2016 21 minutter siden, Kenzo skrev: En slik slowcooker, står den på ovnen, stikkkontakt eller hva? Jeg har mannen i huset snart på gli om å få en sånn! Stikkontakten der den gjør jobben av seg selv, du må bare putte i hva du nå enn vil ha i den. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kenzo Skrevet 8. November 2016 Rapporter Share Skrevet 8. November 2016 16 timer siden, Bananen skrev: Stikkontakten der den gjør jobben av seg selv, du må bare putte i hva du nå enn vil ha i den. Genialt! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lillekrapyl Skrevet 13. Januar 2018 Rapporter Share Skrevet 13. Januar 2018 Ble svinestek i crock-poten denne uka. Servert med poteter, løk, gulrot og sur/søt skysaus. Veldig snadder I morgen skal jeg prøve røkt svinekam i crock-poten for første gang. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 25. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 25. Mai 2018 Er det noen av dere som har slowcooker med mulighet for utsatt start? Hvilken modell isåfall? Bruker dere funksjonen mye? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
WelshenNemi Skrevet 25. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 25. Mai 2018 1 time siden, simira skrev: Er det noen av dere som har slowcooker med mulighet for utsatt start? Hvilken modell isåfall? Bruker dere funksjonen mye? Vet ikke om det finnes? Prøvde å søke når jeg kjøpte min, og fant bare at det ikke fantes for det ville være en fare siden det ble stående så lenge. Jeg trodde min hadde det, men var bare digitale tall ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lillekrapyl Skrevet 25. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 25. Mai 2018 Tror ikke vår har det.. Vi har denne: https://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjokkenapparater/slow-cooker/crock-pot-5a7ltimer/203686.11305/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 25. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 25. Mai 2018 4 hours ago, WelshenNemi said: Vet ikke om det finnes? Prøvde å søke når jeg kjøpte min, og fant bare at det ikke fantes for det ville være en fare siden det ble stående så lenge. Jeg trodde min hadde det, men var bare digitale tall ? Det finnes, en del av merket Crock Pot har det. Faren er om maten blir stående på varming for lenge etter den er ferdig, så problemet er "motsatt". Men det virker som de fleste har timer som går over på varming ja. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
WelshenNemi Skrevet 25. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 25. Mai 2018 Akkurat nå, simira skrev: Det finnes, en del av merket Crock Pot har det. Faren er om maten blir stående på varming for lenge etter den er ferdig, så problemet er "motsatt". Men det virker som de fleste har timer som går over på varming ja. Ja, å holde varm har min også, men ikke utsatt start som det ble spurt om. Jeg har CrockPot. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 26. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 26. Mai 2018 9 hours ago, WelshenNemi said: Ja, å holde varm har min også, men ikke utsatt start som det ble spurt om. Jeg har CrockPot. Hvilken modell? Da har altså ikke alle modellene deres det... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
WelshenNemi Skrevet 26. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 26. Mai 2018 43 minutter siden, simira skrev: Hvilken modell? Da har altså ikke alle modellene deres det... Jeg har denne https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/slow-cooker/crock-pot-multicooker-56-l-timer-rustfritt-stal/ 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 20. Oktober 2018 Rapporter Share Skrevet 20. Oktober 2018 Jeg har fått en ny favoritt-oppskrift! I hovedsak denne: https://cookiesandcups.com/no-boil-crock-pot-mac-cheese/ Jeg laget litt over halv porsjon, pluss at jeg hadde 450g brokkoli og 400g kjøttpølse oppi, og det var passe til tre voksne. Brukte tre timer på low. Brukte bare raspet mozzarella, denne Velveeta-osten man visstnok ikke kan droppe er slett ikke nødvendig for å få et himmelsk måltid. Brukte også ekstra lett melk (fordi det er det vi bruker og har i hus) heller enn hel som anbefalt. OMG sier jeg bare. Det er det mest vellykkede første forsøket jeg har hatt i kokeren, og godt mulig det beste all time, selv om jeg er veldig glad i chili. Kjapp norsk oversettelse med min vri: Til 4 personer (litt over halv porsjon var passe til tre) 500g makaroni 110g smør i terninger 500-600 gram kjøttpølse 500-600 gram brokkoli 6 dl melk (gjerne hel, men lett fungerte fint) 1 boks kondensert melk/vikingmelk, 3,5dl 1/2 ts malt pepper 1/2 ts paprikakrydder 1 ts salt Krydder etter ønske (hvitløk, piffi, grillkrydder kan være godt) ca. 400g raspet ost Ha pasta og smør i gryten, spre osten over. Skjær opp brokkoli og pølse og ha i. Visp sammen melk og krydder og hell over. Rør rundt så alt er godt blandet. Sett på low i 2-3 timer, rør godt sammen en gang i timen (for å få pastaen jevnt kokt). Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Mira2.0 Skrevet 22. Oktober 2018 Rapporter Share Skrevet 22. Oktober 2018 Denne tråden var spennende! Hvilken slowcooker anbefales? Vi er en voksen og to barn til vanlig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 22. Oktober 2018 Rapporter Share Skrevet 22. Oktober 2018 1 hour ago, Mira2.0 said: Denne tråden var spennende! Hvilken slowcooker anbefales? Vi er en voksen og to barn til vanlig. Jeg er veldig fornøyd med denne: https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/slow-cooker/hamilton-beach-slowcooker-stay-or-go-47-l/ Lager middag til meg og mannen i den, da er den litt stor. Lager også regelmessig middag til 6 voksne, da har vi som oftest noe tilbehør for at det skal bli nok mat. Tipper den vil være perfekt for en familie på fire. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.