Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Flott med en tilbakemelding! 
Jeg har prøvd å gå inn på mapper på PC og inn på bilder på Facebook, og hvis man høyreklikker og velger "kopier" så går det an å lime inn i forumet her :) 

Jeg har fått det til et par ganger i hvert fall. En enkel løsning på problemet inntil videre ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
32 minutter siden, RAH skrev:

Jobber fortsatt med saken. Denne bugen var vrien. Håper på en løsning ASAP.

Jeg skjønner ikke krisen, jeg altså - det er jo bare å laste opp bilder et annet sted og linke til dem :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
8 minutter siden, Siri skrev:

Jeg skjønner ikke krisen, jeg altså - det er jo bare å laste opp bilder et annet sted og linke til dem :)

Men hva med oss som er så lite tekniske så vi ikke får til det? :lol:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Akkurat nå, Stine skrev:

Men hva med oss som er så lite tekniske så vi ikke får til det? :lol:

De kaller vi bare kløner :lol: Når selv JEG greier det, da greier de fleste det altså :D
Det er jo bare å klikke opp bildet man vil legge ut, høyreklikke, kopier bildelinkadressen - og lime den inn her. Så fikser forumet resten :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Akkurat nå, Siri skrev:

De kaller vi bare kløner :lol: Når selv JEG greier det, da greier de fleste det altså :D
Det er jo bare å klikke opp bildet man vil legge ut, høyreklikke, kopier bildelinkadressen - og lime den inn her. Så fikser forumet resten :D

Jeg klarer det på pc'en, men ikke på mobilen :lol:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Men i alle dager! :(

Skal se på dette med en gang, nå vet jeg hvertfall hva som løste problemet i går.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da er problemet løst igjen.

Det lages nye mapper hver måned hvor bildene lastes opp. Det var noe galt med rettighetene. Håper at problemet er ordnet for godt. Det får vi evt. vite 1. august.

Har satt opp dette i kalenderen min :)

hyperchewzbone.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@RAH

Det går an å laste opp bilder nå, men får feilmelding og beskjed om at jeg bare kan laste opp 15.ett-eller-annet MB.  
Og når man skal oppdatere bildetråder blir det fort litt lite. 

Skulle det ikke være mulig å laste opp 100 MB av gangen her? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@*Kat84* Jeg lastet akkurat opp 11 bilder på tilsammen 25 mb. Er du sikker på at det ikke er noe med en av filene dine? Hvor stort er det største bildet? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Akkurat nå, RAH skrev:

Jeg lastet akkurat opp 11 bilder på tilsammen 25 mb. Er du sikker på at det ikke er noe med en av filene dine? Hvor stort er det største bildet? 

De er ca 6 MB hver. 
Det går an å laste opp ett og ett. Eller to og to. 
Men ikke flere enn det. 

 

IMG_7692.JPG

IMG_7707.JPG

IMG_7601.JPG

IMG_7698.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå ser jeg at det fungerer helt greit nå så lenge jeg bare velger ett av gangen, og ikke markerer alle. Men det har fungert tidligere ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvilken nettleser bruker du? Er du på mobil eller desktop?

Det fungerer når jeg velger alle. Så lenge jeg ikke klarer å reprodusere problemet er det vanskelig for meg å gjøre noe med det. I og med at det virker for meg og ikke for deg kan det se ut som det er noe lokalt hos deg @*Kat84*.

Jeg har testet i siste versjon av Chrome på min Mac.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker PC, og Opera nettleser. 
Bildene kommer fra kamera, ikke mobil. 

Rare greier det der. Men det er sikkert noe midlertidig som går over snart da :) 

Takk for at du sjekker ut i hvert fall :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@*Kat84* du kan forsøke å dra alle filene over i editoren, fremfor å klikke "velg filer". Kanskje det hjelper?

Pass på at du drar de over "vedlegg-stripen" nederst i editoren.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive



×