Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juni


Teserere
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Raptus får flytte til Langedrag! ! Vi er så glade nå at vi har ikke ord!! 

Mange som fortjener klemmer, gratulasjoner og mye jeg gjerne skulle svart på her og der, men tiden strekker ikke til.   Vi hadde en fantastisk dag på lørdag og alt ble veldig bra. Stemningen

Jeg har lappen  Kunne hatt den i 10 år allerede om jeg ikke hadde vært så treig, men bedre sent enn aldri  Så får vi se om jeg tør å kjøre alene, da    

Posted Images

...har jeg lagt en samling hundeis i fryseren. Det må til i den varmen her, og det skal visst vare i noen dager til. To av dem ble laksemousse, litt oppløst tørrfor og masse vann, de fire siste lagde jeg av en boks kattemat og masse vann. Tenker jeg kan lage av vom og vann også, men det får jeg ta når skålene har blitt ledige igjen. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Jeas_89 skrev:

Noen som vet om det her er noen vits i å kjøpe, eller om det bare er bortkasta penger?? Gutta trenger et kjøleteppe, men budsjettet er ganske sprengt denne måneden.. Kjøleteppe fra Hööks

Akkurat nå holder jeg på å dø av varme, og gleder meg til å bli ferdig på jobb og få av meg de grusomt varme klærne :gaah:

Jeg og @Mirai kjøpte en hver i dag. Minn meg på det så skal vi oppdatere om det fungerer :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Pixie skrev:

Fullstendig tom etter trening med vimsevalpen. I dag var han fokusert ca tre sekunder om gangen, uansett om det var fiskekaker, kylling, levergodbit eller favorittleka som var belønning. Moro å trene lineføring med en hund som har oppmerksomheten overalt unntatt på meg... Varmt var det og, selv om vi prøvde å holde oss i skyggen.

Krangla med gubben på vei hjem gjorde jeg også. Han nevnte på at han ville bruke feriepengene på tatovering. Da rant det litt over for meg, og jeg ba ham om å være med å betale gjerde til hagen før han bruker mer penger på seg selv. Han ble dritsur og mente jeg behandler ham som et barn, jeg kontra med at det var tvert i mot slik at jeg behandler ham som en ansvarlig voksen det går an å ha forventninger til. Så dro han ut med bilen "for å sjekke noen ulyder" da vi kom hjem mens jeg fora Uno. Han hadde vett til å si unnskyld da han kom tilbake, men så var det også veldig lett å se at jeg var lei meg. Orker ikke bli kjefta på.

Nå har jeg fått i meg mat og gubben har vært ute med vimsen, håper det roer ham nok til at han legger seg. 

Kjipt med krangling og sånn, men det er bra du setter foten ned iblant, og at han faktisk sa unnskyld.

Når det gjelder Uno, så minnet den historien meg på en treningsøkt jeg hadde med Kuro på valpekurs... Nå dævver jeg av latter, der og da var jeg så sint og frustrert at jeg holdt på å dø... :lol: 

Vi trente også lineføring. Eller - ikke dra i båndet, var det vel strengt tatt vi trente. :P Det var kveld nummer to, og Kuro hadde nettopp oppdaget at en av tispene vi trente med var nettopp det - tispe, så han var helt ustyrlig. Så jeg får til og med låne et lengre bånd enn det jeg hadde av instruktøren, sånn at vi skulle ha litt mer å gå på hvor jeg kunne belønne før han trakk. :P 

Så har han gått ganske bra i et par meter, før han plutselig oppdager en grankvist på bakken. En GRANKVIST! Herregud, hvem er det som bare LEGGER FRA SEG så SYKT kule ting MIDT PÅ BAKKEN?!! tenker Kuro, og tar tak i den og kaster den rundt. SE, mamsen! SE på denne SYKT KULE KVISTEN OMG JEG TROR JEG DÆVVER DEN ER BARE FANTASTISK HERREGUD SE PÅ DEN!!!!!!!! Jeg prøver å ignorere ham, og utfører intense pusteøvelser og total ignorering og stirrer opp i himmelen mens han løper frem og tilbake og KASTER rundt på denne grankvisten, rundt og rundt, rundt, helt til han har løpt fire ganger rundt beina mine og det ikke er mer bånd igjen, så han sitter fast i halsbåndet helt inntil ankelen min. Da setter han seg ned og peser med tunga laaangt ute og ser opp på meg. Jaa, flink drittbikkje, sier jeg med verdens lyseste og mest positive stemme og belønner for at han tar kontakt :lol: Da fikk jeg ros av instruktøren for at jeg hadde vært så tålmodig :lol:  Og for å si det sånn, det lille øyeblikket med øyekontakt var det beste øyeblikket vi hadde under hele økten... :rolleyes:

 

 

 

8 minutter siden, Cloudberry skrev:

Mopsen fikk sovne inn i morges. Nå er det ekstremt tomt og stille her. 

:hug::(  

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Yellow skrev:

Kondolerer så mye, @Cloudberry ?

 

22 minutter siden, Snoffe skrev:

:hug: Så trist å høre :( 

 

21 minutter siden, Krutsi skrev:

Så kjempe trist å høre :( 

 

17 minutter siden, Mona skrev:

Så trist, @Cloudberry :hug:

 

15 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Kondolerer @Cloudberry:console:

Skal ikke fugleunger stort sett spise hele tiden? Den fuglemora her ligger bare oppå dem og sover og sover hele tiden hun. :shocked:

 

9 minutter siden, Tinkie skrev:

 

:hug::(  

 

9 minutter siden, Turb skrev:

Så trist @Cloudberry:hug:

Takk dere. Snål følelse å være hundeløs bruker på hundesonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iiiih, sendt jobbsøknad på en stilling som virkelig hadde passet meg sååå bra. Litt skummelt da, for jeg har søkt hos samme firma tidligere uten å få jobben og nå føler jeg meg nesten litt masete og påtrengende som søker igjen, hehe :P Mulig de tenker at jeg burde tatt hintet da jeg ikke fikk den sist gang, men jeg klarte ikke å la være å søke. Den som intet våger intet vinner...

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, MarieR skrev:

@Cloudberry Så trist! Skjønner godt at det er tomt :console:

@Raksha Hvordan går det med Bugen? Noen bedring, eller er det tidlig å si? Håper hun kommer seg!

Takk som spør :) Var akkurat ute hos henne, og hun er i farta,  spiser, drikker, humrer når jeg kommer, jager litt på Lusa og i det heletatt. Så går greit, hun er helt fin med untak av at hun puster tungt, heldigvis ikke så høy respirasjonsfrekvens nå, den er nok noe forhøyet naturligvis, men ikke verre enn at det ikke er akutt krise. 

 

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta
1 time siden, Cloudberry skrev:

Mopsen fikk sovne inn i morges. Nå er det ekstremt tomt og stille her. 

Kondolerer 

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Kondolerer @Cloudberry:console:

Skal ikke fugleunger stort sett spise hele tiden? Den fuglemora her ligger bare oppå dem og sover og sover hele tiden hun. :shocked:

Men puster den fugelen rett? Det så så rart ut med vingene helt stille og resten av kroppen noe helt annet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Cloudberry skrev:

Jeg griner og griner. Henter meg inn, det går et par minutter og så tar jeg meg i å se eller lytte etter henne. Så griner jeg mer. Sukk :(

:hug:

Det ble lang hundekveld i kveld. Først var jeg instruktør på utstillingstrening, så var det rallytrening for Foenix, og deretter skravlet jeg vel minst en time med @Siri etter at alle andre hadde dratt hjem :whistle: Glam fikk komme ut og trene på et eller annet, blant annet et slags forsøk på å lage "snømann" i grusen mens han lå på siden og førte framlabbene i en halvsirkelformasjon så langt han kunne fram og tilbake. "Noen" kjeder seg fort, og "noen" må lære seg å akseptere at det ikke skjer noe hele tiden, verken når "noen" sitter i bilen eller når "noen" får komme ut og eieren står rolig for å skravle. Det er ikke vits i å trene LP med ham for tiden, for lyset er slått på og that's it, selv kontakttrening er vanskelig, for han detter ut i det øyeblikket godbiten treffer tunga hans. Det eneste han får til, er faktisk å bjeffe i bilen, åme seg rundt i grusen, eller stå pent og leke utstilling. Det er gøy å være 13 måneder gammel fjomp :D 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Caroline skrev:

Ja... Da har jeg sett ferdig Downton Abbey også, så hva skal jeg nå se på? DW har jeg sett to runder, så det kan jeg vente litt med å repetere. 

Jeg har sett Doctor Who 8 ganger, ser på Downton Abbey nå faktisk! og anbefaler Outlander på det sterkerste! Samme med The Musketeers! Finnes på Netflix og Viaplay :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Wachita skrev:

Jeg har sett Doctor Who 8 ganger, ser på Downton Abbey nå faktisk! og anbefaler Outlander på det sterkerste! Samme med The Musketeers! Finnes på Netflix og Viaplay :) 

Lurte litt på Outlander, så da gir jeg den en sjanse :) Takk for tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...