Jump to content
Hundesonen.no

Allé slalåm

Recommended Posts

Hei og hopp!

Jeg har forstått det slik at det finnes MANGE måter å lære inn slalåmen på i agility. Vi har bestemt oss for å prøve allé slalåm i forhold til Ilo. Utfordringen med den innlæringsmetoden er at den fungerer dårlig å trene på på fellestrening da hunder vil være på forskjellig sted i innlæringen. På grunn av dette ønsker vi å lage vår egen allé slalåm i hagen. Fikk tips om at det fantes et eget sett for dette på en eller annen butikk, men klarer ikke finne noe form for ferdig sett til dette på nett. 

Er det noen som har laget dette selv? Jeg ønsker helst ikke å bare stikke pinnene ned i gresset i hagen da det jo blir mange hull etterhvert. Er det noen som har laget dette slik at pinnene på hver side har en base de kan stå på? Hvis noen har tips blir jeg veldig glad! Akkurat nå var dette litt tiltak når jeg ikke finner et ferdig sett å kjøpe og eller ikke klarer å se for meg hvordan jeg skal lage dette. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har sett at noen har spraylakket gjerdestolper. Tror en hadde tatt kubbebiter og skrudd fast i en planke og deretter laget hull med bor på toppen til å stikke stolpene oppi. Billig og greit om du ikke vil ha proft utstyr :)

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trenger ikke proft utstyr nei 😊 Ble det brukt type plank som man har som kledning eller trykkimpregnerte planker som base? Lurer på om tykkelsen har noe og si.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøvde og finne pris på en sånn forskalingsplate, men det var ikke bare enkelt. :)  Tror du det hadde fungert med en trykkimpregnert planke som base, hvis jeg kan finne noe metall som kan skrus under som armer for å holde basen stabil?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Prøvde og finne pris på en sånn forskalingsplate, men det var ikke bare enkelt.   Tror du det hadde fungert med en trykkimpregnert planke som base, hvis jeg kan finne noe metall som kan skrus under som armer for å holde basen stabil?

Forskalingsplate koster ikke ekstremt mye, noen hundrelapper tipper jeg :) Planker er sikkert også mulig å bruke. Eller så kom en mer handy kompis med forslag om å bruke to sånne ganske flate skinner som man fester skyvedører i. Og lage fester til pinner på de hvor det kan justeres avstand mellom pinnene veldig enkelt. Kan sikkert feste noe som låser pinnene så hunden ikke kan skyve på dem og feste noe flatt i endene for å stabilisere.

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×