Jump to content
Hundesonen.no

Sov godt, fineste gullet mitt. <3

Recommended Posts

Babymammasin❤️ 
Jeg føler meg helt tom uten deg. Det finnes ikke ord for å beskrive hvor smertefullt det er å ikke ha deg hos meg lenger. Det gjør fysisk vondt i hjertet og i kroppen💔 
Uansett hva jeg gjorde, var du der. Du var så fantastisk, så vanvittig herlig, helt perfekt! Ingen vil forstå båndet vi hadde, hvor nære vi var eller hvor mye du betød for meg. Du var min verden, mitt alt. Ingenting annet betydde noe så lenge du var i armene mine. Og om jeg kunne, hadde jeg gjort absolutt hva som helst for at du skulle bli frisk, hva som helst for å få deg tilbake ❤️ Jeg er så heldig som fikk ha deg i livet mitt i nesten 5 år. Uansett motgang livet bød på, var du der og gjorde livet komplett. 

Jeg er så lei meg for all sykdom og smerte du har hatt, så uendelig lei meg for at det til slutt ikke var noe mer vi kunne gjøre 💔 

Mamma elsker deg mer enn noe annet, hjertet. Du ga meg en bit av hjertet ditt, og tok med deg en del av mitt. Du vil alltid ha en spesiell plass hos meg, som ingen kan ta ifra deg. Og det vil alltid være et tomrom som aldri vil fylles, for ingen kan overgå deg. Men minnene forblir❤️ Jeg ville ikke vært et sekund med deg foruten! 
Jeg er så takknemlig for alt du har vært, for tiden vi fikk sammen, og jeg vil savne deg hver eneste dag❤️ 

Sov godt, fineste gullet ♡ ✨ 
Du er dypt savnet. 
Jeg elsker deg ❤️ 

♡08.04.11 - ✞10.05.16

 

image.jpeg

image.jpeg

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Gratulerer! Bursdag samme dag som min, håper jeg får beholde henne like lenge 😍
  • Bonita er blitt 16 år (hadde bursdag i går skjærtorsdag) 😍
  • Jeg har drømt om ridgeback siden jeg var veldig liten, men tenkte lenge at det var uaktuelt. Så dukket det plutselig opp en i familien, og tanken på ridgeback dukket opp igjen for alvor. Ca 2 år senere ble det endelig bestemt at vi skulle ha hund, og da hadde vi i mellomtiden mer eller mindre bevisst redusert utvalget til 3 eller 4 raser. Bestemte oss for å besøke en oppdretter av ridgeback som vi likte godt uten å ha ekskludert andre raser 100%. Oppdretteren hadde et kull født et par dager før vi dro på besøk, men vi var egentlig mest på besøk for å vurdere rasen og oppdretter nærmere, og det føltes ganske fjernt at vi skulle få valp derfra. Men så ble det født 10 valper og 5 av dem hannhunder, vi fikk god kjemi med oppdretter og plutselig sto vi på lista og skulle ha en hannhund. Så vil si kanskje et års tid siden vi hadde begrenset rasevalget veldig, men valpene var født innen valget på rase ble tatt 100%. Angrer ikke et sekund, men er helt sikker på at vi hadde fått det veldig fint med de andre rasene også. 
  • Det er ikke noen regel at yngstemann tar etter de eldre hundene, men det kan absolutt skje. Jeg tror mye handler om hvordan du som eier håndterer det. Jeg kan jo ta yngste her som eksempel. Hun er schäfer, altså vokterrase. I heimen har vi ei gneldrebikkje som bjeffer for alt og ingenting og vi har ei som er fryktbjeffer, både i hagen og på tur. Minstemann har ikke tatt etter noen av de, hverken på tur eller i heimen. Jeg har vært nøye på å belønne henne som valp når gneldrebikja bjeffer hjemme. Det har resultert i at hun ikke hiver seg på når han bjeffer. Det gjør ikke de to andre heller.  Nå har vi hatt en litt spesiell situasjon hjemme, der yngstemann har vært ganske krevende på diverse greier (valp/unghundatferd) og hun er mye større enn de voksne våre. Så hun har for det meste gått tur alene uten de tre andre det første året. Kun nå i senere tid har vi begynt å gå mer med de sammen, og da har yngstemann allerede fått etablert gode turrutiner og mye er allerede jobbet med forebyggende. Så selv om noen av våre utagerer på andre hunder på tur, så gjør ikke schäferen det. Hun er faktisk så flink nå at jeg kan fokusere på den redde vår på tur, og så sitter hun bare å ser på den passerende hunden. Uansett om du har utfordringer eller ikke, så tror jeg det er en fordel å lære valpen å takle verden på egenhånd før du tar den med på masse tur sammen med den voksne. Den generelle mentaliteten til valpen vil nok også ha noe å si på hvor stor tilbøyelighet den har til å bli avhengig av den voksne og også tildels hvor lett den kopierer uheldige uvaner, spesielt de som er basert på frykt/usikkerhet.
 • Nylig opprettede emner

×