Gå til innhold
Hundesonen.no

Skam P3


Kaja
 Share

Recommended Posts

1 minutt siden, Kaja skrev:

Løsruss heter det visst nå :lol:

 

:lol::lol: 

Akkurat nå, Ingvild skrev:

Samme her. Rulla med hele byens befolkning!.

Er lett kollektivrussen som er kulest da, ruller med alle :ahappy: 

 

Samboer var faktisk russepresident på skolen sin da, tenk det a, jeg har hooka med russepresidenten :rofl:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 620
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

" Og bare så det er sagt: Skam tilhører ikke kidsa uansett, de har bare lånt den fra oss. For kvisete fjortiser bryr seg kanskje om rulleplasser og hooking, men de betaler ikke lisens. Vi betaler lise

Jeg tenker at det er lurt å se på denne serien uten å anta at hver eneste scene er der for å fortelle eller lære oss noe, men at narrativene og opplevelsene til karakterene er der for å drive handling

Herregud. Den fineste samtalen noensinne. Alle unge, uansett legning, burde hatt en Jonas.   Den mangelen på reaksjon gjorde at jeg brast i gråt, ass. Og så tenker jeg på alle de gangene jeg har

Posted Images

Vi hadde bussruss som rulla i vår van, for bussen deres sto jo alle dager utenom helgen.... :P laaaame! Å ha bil er det smarteste valget jeg har tatt ihvertfall, vi hadde det helt episk. 

Jeg kjenner meg igjen i det meste, men fb chat og insta fantes ikke på min tid, så det er jo noen småting som ville vært annerledes om den skulle vært helt realistisk for meg! Men er fortsatt ganske spot on synes jeg. Jeg ble forøvrig også svartelistet av en russebuss da jeg var førstiss, det var jo helt konge å bli lagt merke til så brydde meg ikke noe  :lol:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må innrømme at jeg ikke kjenner meg så mye igjen heller,  men jeg var jo sånn der frika -russ :P

Vi hadde dødd av skam hadde vi blitt sett i en russebuss  ( spesielt blåruss, på den tiden var det flere farger ) ,  vi var litt sånn der ironisk russ lizzm.  Gadd ikke stresse med noe særlig russekort,  gadd i hvertfall ikke russetoget og russeknuter var for sånne streitinger som trengte sånt for å slå seg løs. 

 

Vi trodde vi var så kule at vi var motbydelige :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rutebussruss kalte vi det :lol: 

På 25.4.2016 at 5:02 PM, Mud skrev:

Det var greit at Jonas ditcha middagen med moren til Eva siden han ikke var sammen med x'n men "bare" skulle kjøpe hasj.  Da var det greit at han løy liksom , og Eva var skikkelig teit som hadde mistrodd han..Det er ikke greit å ikke holde avtaler.  Uansett.  

DET irriterte meg skikkelig! Altså, det er jo ikke greit å ditche en avtale og lyve, jeg hadde nesten vært mer irritert om det var viktigere å røyke hasj enn å være med på en planlagt middag, enn om han hadde glemt tiden fordi han var med ei anna jente... :lol: 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Mirai skrev:

Hva skjer med Eva i denne sesongen egentlig, nå virker hun jo bare som en helt fjern slitsom venninne.. likte henne bedre i sesong 1. Kanskje det er noe av greia, at de utvikler seg. 

Jeg tror det er litt greia, at de som ikke er hovedpersonen er litt endimensjonale, mens hovedpersonen er den vi blir kjent med på godt og vondt liksom.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var russ i fjor, syns måten de fremstiller det på virker veldig realistisk (tragisk nok :P).

Ellers syns jeg Skam har tapt seg ekstremt i det siste, hele greia mellom Noora og William er bare teit og ikke minst kjedelig, og i og med at alle klippa plutselig bare handler om nettopp kjærlighetsdramaet deres blir det kjipt. Er likevel innom hver dag for å sjekke om de har lagt ut noe nytt da, så skal ikke være for negativ kanskje:icon_redface:

Gleder meg til neste sesong jeg, og håper virkelig Sana blir hovedperson! De fleste tror vel det blir Vilde, for å være ærlig virker hun som en gørrkjedelig person, men kanskje hadde det vært kult å hatt henne som hovedperson for å bli bedre kjent med henne, så vi forhåpentligvis kan se noen nye sider ved henne.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Justisia skrev:

Han får sagt det, ass:

"For hva skjer egentlig med de yakuza-gutta og er det bare jeg som simpelt hen elsker Eskild? Hva er dealen med Nicolay, er William bare en player og ikke minst; kommer Sana noensinne til å hooke med noen?!"

Og hvis vi skal dele den, så må vi dele denne også:

http://www.dagbladet.no/2016/05/02/kultur/meninger/pa_kornet/skam/tv_og_medier/44080735/

Her er det bare å slutte å være surmaga moralpoliti, @Mud! :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

" Og bare så det er sagt: Skam tilhører ikke kidsa uansett, de har bare lånt den fra oss. For kvisete fjortiser bryr seg kanskje om rulleplasser og hooking, men de betaler ikke lisens. Vi betaler lisens. Og Skam er produsert på lisenspenger. Våre lisenspenger. "

:heart::lol::lol: 

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

38 minutter siden, SandyEyeCandy skrev:

Og den med Vilde og Noora? :heart::wub: Jeg synes hun som spiller Vilde er helt fantastisk, og har digga henne fra første episode. 

Den venter jeg med å se til imorgen,  men ja enig! 

Melder meg forresten inn i fangjengen.:ahappy:

Så sesong 1 og alt hittil av 2 i forrige uke,  denne uken har gått ulidelig sakte. Har måttet se noen klipp på p3 men angrer litt.  Glad det er ekstra lang episode imorgen! :D

 

Og Eskild! :lol:  :wub:

Og Sana! Og og...! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 2.5.2016 at 8:52 PM, Mirai skrev:

Hva skjer med Eva i denne sesongen egentlig, nå virker hun jo bare som en helt fjern slitsom venninne.. likte henne bedre i sesong 1. Kanskje det er noe av greia, at de utvikler seg. 

På 2.5.2016 at 11:09 PM, Aslan skrev:

Jeg tror det er litt greia, at de som ikke er hovedpersonen er litt endimensjonale, mens hovedpersonen er den vi blir kjent med på godt og vondt liksom.

Jeg er enig med Aslan. Jeg tror noe av poenget er også å vise hvordan folk kan fremstå forskjellig fra om man bare ser litt av livet deres, til man ser hele livet deres. Det er lett å dømme utifra det lille en ser, men når man først får vite hele sannheten, så er det så mye mer til de enn bare det! 

Gleder meg til dagens episode :D Jeg har avtalt Skam fest med to mannlige kolleger fra jobb :teehe:Jeg kjenner ingen andre menn som ser på det, så det var litt morsomt at de så på det. Så da fant jeg ut at vi skulle ha Skam fest!

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, tmp skrev:

Bruker det komme kort episode på fredag også, eller er det kun den sammensatte som sendes da?

Kommer vel et kort klipp også i dag, men vet ikke om det kommer utenom den sammensatte. Jeg ser kun den sammensatte :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...