Gå til innhold
Hundesonen.no

Reportasje om paring i Dagbladet Magasinet


Trude L
 Share

Recommended Posts

Se her, hundefolk med planer om familieforøkelse! 

Jeg er journalist i Dagbladets featureseksjon Magasinet og ønsker å lage en reportasje om paring av hund. Helst i Østlandsområdet og helst blant helt vanlige hundeeiere (ikke proff-oppdrettere). Send meg en med navn og telefonnummer hvis du har en firbeint venn som skal få bli mamma/pappa i nær fremtid, så tar jeg kontakt og vi kan snakkes nærmere på telefon :)

Voff, fra Trude Lorentzen
E-post: tlo@dagbladet.no
Mobil: 45661705

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere burde være såpass særiøse at dere ønske kontakt med en særiøs oppdretter, og ikke mannen i gata som vil at voffvoffen skal bli mamma/pappa. Det er ikke slik det fungerer, dette med paring av hund, dere burde fokusere på få frem det som vikitig i avl av hund.

 

  • Like 31
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Signerer Red Merle, ta for all del kontakt med en oppdretter som gjør alt forarbeidet som bør til, tenker igjennom alt det som kanskje ikke er så hyggelig i tillegg til at de gleder seg til valper. Har satt seg godt inn i hva de kan forvente av både paring, drektighet, fødsel og valpetiden.
 

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel fare for at en slik artikkel i en så stor avis ("folk" sluker jo rått det meste som står i VG og Dagbladet :P ) vil gi inntrykk av at hundeavl er noe man kan/bør (?) drive med på hobbynivå... Håper dere i så fall inkluderer viktigheten av å sette seg inn i slikt som arv/genetikk, testing for sykdommer og gemytt, osv? :) 

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere trenger jo ikke å velge en stor oppdretter og det trenger jo ikke å være en som har holdt på i en mannsalder heller, men det bør være en seriøs oppdretter. Mange små, flinke og seriøse oppdrettere rundt om man kan snakke med. Useriøst oppdrett(uavhengig av rase eller blanding) er et stort problem på flere plan og virkelig ikke noe som bør frontes i media..

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...