Gå til innhold
Hundesonen.no

Frilanser - markedsføring, kommunikasjon og generelt tekstarbeid. Pluss minus.

Recommended Posts

Hellu, Sonen. Jada, jeg er ganske sikker på at det her er totalt feil forum å pushe tjenestene mine på. Og ikke vet jeg om det er helt legitimt i forhold til reglene her heller, men skitt au. 

De siste seks månedene har jeg jobbet en del som frilanser ved siden av studiene. Fremover mot sommeren er jeg i avslutningsfasen av prosjekter og jeg får muligheten til å ta på meg nye oppdrag. Det er her denne annonsen kommer inn.

Jeg tar på meg arbeid innenfor markedsføring, kommunikasjon og generelt tekstarbeid. Per i dag skriver jeg på en blogg for et større selskap og bedriver digital markedsføring for en nyoppstartet bedrift. Ved siden av jobber jeg frivillig hvor jeg bidrar i strategiutvikling innenfor markedsføring og kommunikasjon, samt praktisk arbeid som å skrive debattinnlegg og pressemeldinger for brukerne av organisasjonen. For organisasjonen selv sitter jeg i prosjektgruppe for konseptualisering av et regionalt arrangement, skriver nettsaker og holder kurs innen tekst og påvirkning.

Igjen, jeg vet at det her er tidenes langskudd av typen "vinne mer enn 1000 kroner i lotto". Likevel kan man ikke vinne om man ikke spiller, sååååå ja. Hvis du, eller noen du kjenner, trenger en som meg - Ta kontakt!

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Endelig fredag! Rolig start på jobb, merker at det går mot slutten så jeg har mindre papirarbeid som må gjøres.  I går fikk vi besøk av bror, svigerinne og tantebarn som skal være her i helgen. De ønsket seg sydenvarme og reiste fra 14 grader i trøndelag og var veldig fornøyde med å komme hit på miniferie  
  • Nydelig valp!  Skulle jeg hatt hund til jakt og kun fysisk fostring hadde jeg ikke vært i tvil altså.
  • Herlighet... Så lei for å høre at saken endte slik, og det må være forferdelig å ha så lite kontroll over situasjonen. Personlig mener nå jeg at forrige eier (med allergi) høres ganske uansvarlig ut. Hun får en hund, finner ut at hun er allergisk (det kan jo skje), sender hunden tilbake til oppdretter (som hun allerede har hatt problemer med), og vil nå ha hunden tilbake - på grunn av penger hun ikke har fått? Og selv når du tilbyr henne disse pengene har hun bare ombestemt seg? Og hunden skal ikke en gang bo med henne? Det er alt for mange som skjønner at når de tar på seg ansvaret for en hund er de hele denne hundens liv. Hunden er fortsatt ung, og som du påpeker har den allerede vært kasteball alt for lenge. Det naturlige burde vært å for henne innse at det er best for hunden å bli der det nå er, antatt at dere gir den et godt hjem, og tatt imot betalingen fra deg. Jeg innser at dette heller ikke blir riktig, da dette ikke vil føre eierskapet oppdretter sitter på over på deg, men for hundens og forrige eiers del. Dog. Jeg forstår at dere har rukket å bli glade i hunden. Men dette høres ut som en oppdretter det er vanskelig å stole på, og en situasjon man bør komme seg ut av. Nå får du og dere sjansen til å skaffe en valp der dere kan gjøre research, velge oppdretter ut ifra etisk avl, og få en hund dere kjenner stamtavlen og helseforutsetningene til. Jeg hadde iallefall ikke følt meg trygg på at hunden jeg har fått er en sunn hund, når oppdretter er så hemmelighetsfull og lite sympatisk. Jeg håper fortsatt det ordner seg på en eller annen måte. 
  • Datteren min har tatt til seg denne hunden fra et shelter i Slovakia, men er usikker på rasen. Kan være blanding.. Denne ble funnet mishandlet på gaten. Den er 10 måneder og kan være blandingshund, antagelig med schillerstøver.  Virker å være smart, tar ting fort. God luktesans, leken, trenger mye mosjon. 
  • Skikkelig seriøs oppdretter gitt...  Håper hun slutter med oppdrett av hund, for det har hun åpenbart ikke peiling på 
 • Nylig opprettede emner

×