Frilanser - markedsføring, kommunikasjon og generelt tekstarbeid. Pluss minus.

1 innlegg i emnet

Hellu, Sonen. Jada, jeg er ganske sikker på at det her er totalt feil forum å pushe tjenestene mine på. Og ikke vet jeg om det er helt legitimt i forhold til reglene her heller, men skitt au. 

De siste seks månedene har jeg jobbet en del som frilanser ved siden av studiene. Fremover mot sommeren er jeg i avslutningsfasen av prosjekter og jeg får muligheten til å ta på meg nye oppdrag. Det er her denne annonsen kommer inn.

Jeg tar på meg arbeid innenfor markedsføring, kommunikasjon og generelt tekstarbeid. Per i dag skriver jeg på en blogg for et større selskap og bedriver digital markedsføring for en nyoppstartet bedrift. Ved siden av jobber jeg frivillig hvor jeg bidrar i strategiutvikling innenfor markedsføring og kommunikasjon, samt praktisk arbeid som å skrive debattinnlegg og pressemeldinger for brukerne av organisasjonen. For organisasjonen selv sitter jeg i prosjektgruppe for konseptualisering av et regionalt arrangement, skriver nettsaker og holder kurs innen tekst og påvirkning.

Igjen, jeg vet at det her er tidenes langskudd av typen "vinne mer enn 1000 kroner i lotto". Likevel kan man ikke vinne om man ikke spiller, sååååå ja. Hvis du, eller noen du kjenner, trenger en som meg - Ta kontakt!

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Og der synes jeg du er inne på noe fundamentalt viktig faktisk. Folk MENER så mye om hvordan ting bør og skal være, men når det ikke er sånn, så må man forholde seg til det.  Jeg har ei som er ram til å stjele mat fra kjøkkenbenken. Jeg VET at hun gjør det. Like vel er jeg tidvis slurvete med å fjerne maten som jeg setter fra meg der. I stedet for å kjefte og smelle for at bikkja tar maten, så slår jeg meg selv i hodet og tenker at jeg kan vel ha det så godt som slurvet med å sette vekk maten (eller - egentlig humrer jeg litt i skjegget og tenker at jammen er den bikkja bra frekk ). 
  • Jeg har i mer enn 20 år fulgt med og tidvis deltatt i diskusjonen om ulv her til lands. Etter min mening belyser det som er fremført i dette innlegget en del av problematikken rundt innføring av ulv i Norge.
  • Haha. Hvor fjern går det an å bli.  Bråvåkna litt før klokka ringte 06 i dag og la merke til at Bizi ikke var i senga. Sjekka og hun lå ikke i sin egen seng heller. Ropte på henne og hun kom ikke. I et øyeblikks panikk rakk jeg å lure på om hun hadde blitt med inn da vi la oss i går eller om hun har vært ute hele natta. Så gikk det opp et lys og jeg kom på at jeg leverte henne faktisk helt selv til hundepasseren 1630 i går og at jeg ikke skal hente henne før i morgen.
  • Men det kan det ikke, og da er det den virkeligheten dere må forholde dere til. Ikke hvordan dere synes det skal og bør være.
  •   Ups liksom  Det minner meg om da jeg var lita og vi hoppet ut i snøhaugene som var brøytet ut fra gårdsplassen... man sank ganske godt nedi der, og man fikk litt dødsangst av og til når man sleit med å komme seg opp ja   Man må bare elske livet på landet! Kongen hadde vandret over jordet her i natt også - men han har vett på å holde seg unna hagen min i det minste  Ikke engang så ofte... Du trenger seriøst et kurs i hvordan ordne vask slik at man ikke trenger å bruke maskina hver dag  Men om man har bare 3 truser og 2 par sokker, så skjønner jeg jo at man må vaske litt ofte  Du vet at det går an å bruke en håndkle mer enn en gang? Og at man ikke må vaske treningstøy hver dag om man sørger for at det tørker godt etter bruk?   Men du tåler sikkert å gå med småskitne klær et par dager også  
 • Nylig opprettede emner