Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, April


HeleneFS
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*

God bedring @Klematis! Er enig med deg. Man skal se an situasjon, hund, og eier før man tar avgjørelser om å anmelde. Hvis den ellers er grei og det vet den har issues så synes jeg det er helt greit å avvente til noe skjer en gang til. Men håper jo virkelig ikke det! 
Går det bra med Bizi? 

I går var jeg så sliten at jeg sat og halvsov hele kvelden etter jeg kom hjem igjen. 8 timer i bil sliter på mer enn man skulle trodd altså! 
I dag skulle jeg skifte bakruta i bilen klokka 8. Jeg skrudde på feil alarm (har flere som er innstilt på mobilen), og våknet da selvfølgelig 08.03 :pinch:
Jeg ringte dem og han jeg snakket med sa heldigvis at sånne dager har alle, så stress ned så mer ikke går galt. 
Så nå sitter jeg her og har akkurat gjort meg ferdig på badet, og snart skal jeg drikke kaffe før jeg kjører :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

På tide med ny tråd!   ____________________________________________________________________________________________________   Siden jeg er førstemann ut i denne kopierer jeg inn in

Wow!  Som noen på chatten fikk med seg så var jeg og spiste på mcdonalds i går kveld, og der sto det en fantastisk dame bak kassa som fikk så mye kjeft av han som laget burgerene. Skrev dette til Mc

JEG FANT BUNADSØLVET MITT OMG OMG OMG ??????????? Sent fra min SM-G870F via Tapatalk

Posted Images

10 timer siden, Klematis skrev:

Briard-eieren kom ut etter noe som kjentes som en liten evighet. 

Hun hentet ikke bikkja si, hun sto og gaula på toppen av plenen. Venninna mi informerte om at bikkja fløy rett på Bizi, og jeg informerte om at jeg ble bitt. Hun sa beklager, du får si fra da...

Ellers så følte jeg mest for å komme meg vekk derfra med blod rennende nedover leggen. For å sjekke mine egne skader, og eventuelt Bizi sine.

Det ble flere overfladiske tannmerker, en dyp bittskade etter en hjørnetann og en fargerik legg. Det blør enda, og leggen er øm, men det blir nok litt mer ubehagelig i morgen har jeg en mistanke om.

Hun veit hvor jeg bor, så vi får se om hun oppsøker meg.  Jeg har en kvittering fra en legevaktsregning på 550,- for stivkrampesprøyte og antibiotika som jeg kunne tenkt meg at hun betalte.

Legevakta spurte om jeg ville anmelde, for da måtte vi ta bilder. Jeg sa nei. Bare de holder den i bånd nå, så anmelder jeg ikke det. Nå er det to hunder i den bygda her som liker å angripe, og begge bor langs den runden halve bygda pleier å gå tur. Det er jo supert.

Jaja, vi får håpe at disse eierne skjønner at sånt noe har man ikke løs...

 

 

Prøv å se om eieren vil prate med deg, hvis ikke anmeld. 

Har en dag, Prima må luftes og jeg føler meg som en snørrklump. Finne fram smertestillende- det blir ballhiving som mosjon i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Takk for god bedring-ønsker! Leggen min er lilla og rimelig øm.

Bizi har det bra, oppfører seg som før. Så får vi håpe hun ikke får problemer med andre hunder etter dette. Hun som er så glad i alt og alle.

Jeg har formulert en høflig skriftlig henvendelse til eier av Briard'en, men først skal jeg avvente litt og se om hun tar initiativ til kontakt. Hun har frist til i morgen. Hvis ikke, så skal jeg ta kontakt med henne.

Jeg har vitner på at det skjedde og hvem som angrep hvem, så saken er veldig klar hvis det skulle bli noe tull. Men, jeg har snakket med noen som kjenner henne bedre, og hun skal være en grei dame, så jeg har fortsatt tro på at det skal gå greit. 

Jaja, sola skinner, og det ser ut til å bli en fin dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Klematis om det ble hull i klærne dine, så skal hun dekke det også. Legger hun seg flat og dekker alt, og skjønner alvoret i det som har skjedd, så er det greit å ikke anmelde tenker jeg. Om hun i det hele tatt diskuterer, så hadde jeg ikke vært i tvil om hva som er rett. Forøvrig kan du rapportere det til politiet uten å anmelde, slik at det ligger i systemet. Det kan være greit dersom det skjer igjen med en annen.

Sitter og følger med hva som skjer hjemme. Om Freya stresser opp Smula i dag igjen så får hun være hos foreldrene mine i ukedagene frem til jeg starter avspaseringen igjen.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gikk opp i klasserommet med bøkene under arma, klar til en dobbeltime norsk. Jeg skulle være vikar for en vikar som ikke kunne være vikar i dag likevel. Men der var jo vikaren. Så da fikk jeg ganske god tid i dag da. Stikke ut og kjøpe en Skyr og litt frukt før jeg dukker ned i arbeidet da kanskje.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis jeg skulle ha anmeldt angrep så skulle jeg vært endel hos politiet. Blitt anmeldt skulle jeg og et par ganger, hvis folk tenker slik. Jeg er helt enig i at man skal gi folk en sjanse til å ordne opp, når hund og menneske sånn egentlig er fornuftige. Riktignok har jeg aldri vært involvert i personskader den ene eller andre veien, men det er jo og fort gjort i kampens hete.

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får også ganske god tid i dag, halvparten av timene mine forsvinner fordi elevene er på NTNU. Dvs at jeg er ferdig med dagens undervisning om 25 minutter. Nå sitter de og tegner - arkitekturprosjekt i K&H. Når jeg er ferdig så skal jeg hente valpepakker, og så hjem og klippe hekk. Sånn innimellom skal jeg også lage periodeplan i engelsk for de neste to ukene, men da må jeg få snakket med han som har engelsken sammen med meg først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nesten hver natt nå, så drømmer jeg to ting.

Det ene er defliner og spekkhoggere. Herregud, så nydelige drømmer det er. Jeg er på båt, og ser delfinflokker rundt meg. Spekkhoggere. Knølhval. Det er så vakkert, de er ville og fri!

Det ene er at jeg er ombord skipet jeg var i 1 måned. Jeg vil tilbake...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært på butikken, og er nå helt ferdig. Ser på Severin, koselig program. Men begge boston terrierene som er med, er vel feil i forhold til standard?

Nå tror jeg at jeg skal duppe litt. Prima er så lite imponert over meg, sjuke matmor. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hentet valpepakkene fra morene, og man kan si at de ikke er av samme kaliber som for to år siden. Den gangen fikk jeg en tokilospose med valpefor, en boks godbiter og en valpesjampo til hver. Denne gangen fikk jeg en liten pose for på 250 gram, en liten godbitpose, og en porsjonspakke med sjampo...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 11.4.2016 at 8:54 AM, Ozzy skrev:

 

Får ikke vekk siteringen

 

I dag er det fint vær her :ahappy: Har spist frokost ute på verandaen, og jeg har fått plantet om alle løkene mine. Det begynte å bli litt trangt til dem i kaffekoppene :P Nå har de fått god plass til å vokse! 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh bladde gjennom endel gamle bilder i går, blant annet av Abby - og fikk brålyst på knøttliten hund igjen, og det slipper ikke :o ! Jeg har jo sagt jeg ikke skal ha noe mindre en 8-10 kg... Da er det langt ned til 3. Men ååå :wub: 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Bakruta er på plass omsider, og det er sol og nydelig vær :D
Og selvfølgelig har jeg ikke noe sted jeg kan sitte ute og nyte det :(

I dag får jeg svar på om leiligheten til en kompis blir ledig. Håper de som spurte ham først sier nei! Da blir det flytting i løpet av uka på meg, sånn at jeg kan komme meg ut av dette gjestgiveriet og endelig få mitt eget :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Valpebilder blir det nok! @Tekopp?

Sambo glemte å lukke luken til kappelet på pickupen, så masse saker har falt ut på veien. Har fått meldinger fra naboer om vi savner diverse ting. Haha. Et nettbrett knust og diverse, har ikke helt oversikt enda, men ser heldigvis ut som det meste holdt seg på plass. Vi holder humøret oppe. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Sagaa skrev:

I dag er dagen jeg har ventet så lenge på! ? 

Saga er 8 uker i dag, og om en liten time kjører vi for å hente henne hjem. ❤ Lykke!

Skikkelig glad på dine vegne som skal hente deg valp :D Nyt denne tiden!

11 dager siden jeg reiste "hjem" (hos mamma, drar hjem til meg selv neste uke) med min valp + broren hennes og de er så skjønne og herlige at jeg får vondt i magen av å tenke på de :wub:

Se så fin gjeng vi har da :heart:

20160411_173527(0).jpg

Edit; Forige lørdag veide Wilbert 7,0 kg og Sanna 8,0 kg. I går, en drøy uke senere, veide Wilbert 9,3 kg og Sanna 9,9 kg :o De vokser fort disse småttene! 

  • Like 22
Lenke til kommentar
Del på andre sider

54 minutter siden, Pippin&Symra skrev:

Dette er en lunsj som ville gjort en hvilken som helst kanin misunnelig. Sånn går det når man får dilla på Bridgeblanding i påska.

33eb0d4f-2995-43eb-893a-4f122f70b632.jpg

Jeg har akkurat motstått alle fristelsene på butikken (Anton Berg til halv pris og sånt), og sitter og knasker cherrytomater. Nå har jeg vært flink siden nyttår da, med unntak av to bursdager og to dager i påska med litt godis. Da begynner det å bli verdt det, når man ser litt resultater. Men de som sier at godtesjuka gir seg etterhvert kan umulig ha vært sukkeravhengige selv :P Det går IKKE over hos meg. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...