Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, April


HeleneFS
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

På tide med ny tråd!   ____________________________________________________________________________________________________   Siden jeg er førstemann ut i denne kopierer jeg inn in

Wow!  Som noen på chatten fikk med seg så var jeg og spiste på mcdonalds i går kveld, og der sto det en fantastisk dame bak kassa som fikk så mye kjeft av han som laget burgerene. Skrev dette til Mc

JEG FANT BUNADSØLVET MITT OMG OMG OMG ??????????? Sent fra min SM-G870F via Tapatalk

Posted Images

8 minutter siden, Debbie skrev:

og jeg så blond at jeg finner aldri aprilspøkene jeg. 

Har dere funnet noen? Vg? Dagblad el?

Ja det var denne strålande morgonen jeg skulle gjøre noe, sitter jo her å suser enda. Nei får rydde vekk påska da, tulipanene røyk i går- de lyste så opp. HERLIG!

På strikkesiden på fb skrev en at det skulle innføres garnskatt :lol:

Ellers fikk kusina mi mail fra barnehagen:

Lunsj tilbud

Barnehagen har problemer med at barn ikke liker maten de får servert, og har i den forbindelse inngått samarbeid med Burger King. De vil levere barnemenyer på døra i barnehagen og dette vil spare oss som jobber i barnehagen for mye arbeid.

Så i dag fredag 1.april har dere mulighet til å melde barnet deres på dette fantastiske tilbudet. Dere kan velge mellom:

- Barnemeny med hamburger. Valgfri drikke. Leke inkludert

-barnemeny med nuggets. Valgfri drikke. Leke inkludert

-barnemeny med pannekaker. Valgfri drikke. leke inkludert.

Dette vil koste dere kun 50 kr pr dag, og som sagt, dette vil gjøre hverdagen til oss som jobber i barnehagen enklere, da vi slipper å smøre brødskiver til barna hver dag.

 

:teehe:

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Line skrev:

Den dårligste aprilsnarren er imidlertid at snøen laver ned her :getlost: 

Man får som fortjent, vet du :aww:

2 minutter siden, Line skrev:

, og dopingtester av alle som trener på treningssentere i Norge.

Med tanke på at 9 av 11 i NM for kroppsbygging og fitness ble tatt for doping, så er det kanskje ikke så utrolig :D

Fy søren for et vakkert vært altså... tror kanskje jeg må ta lunchen utendørs i dag :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Raksha skrev: Freia har kommet med sjokoladetacoskjell, og røros dyreklinikk sier MT har kommet med lovforslag om båndtvang for katter mellom 1. april og 20. august. :aww:  Det er de jeg har sett med kjapp scrolling på fb. 

 

Så et sted at man nå skal betale avgift for alle tomme seter i bilen, og pengene skal gå til varmekabler på sykkelveiene.

[emoji38]Det hadde vært like teit som å bruke penger på å legge varmekabler i takrennene som aldri kommer til å skrus på fordi de trekker så utrolig mye strøm og heller glemme isolasjon og ventilering der det burde vært bedre isolasjon og ventilasjon. #statenbyggerfjøs #truestory

Jeg hadde tenkt å lure en kompis, men det var det noen andre som hadde klart med akkurat samme spøken allerde[emoji14]

Og nå venter vi bare på at strømmen i bygningen skal skrus på igjen. Men den kommer ikke tilbake før om fire timer eller kl.4. Litt ettersom hvordan en tolker det elektrikeren sa på polsk :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjokoladetacoshell kunne kanskje funka, det er jo basically en diger smash... søtt og salt sammen funker gull! Kan jo prøve å dyppe en smash i salsa? Hvorfor ikke salt, søtt og sterkt? Men jeg ser for meg at det er noe som funker i små porsjoner bare :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gru ble seks uker gammel i går, og nå skal jeg endelig snart få møte han! :D Venter i spenning på nye bilder. Men på søndag får jeg jo tatt noen selv! :ahappy: 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Krutsi Hvordan går du fram for å søke om lavere rente? Synes vår er litt høy... 

 

Her SNØR det! Æææsj! Er likevel fornøyd med at vi ikke har fått ut fingern og skifta til sommerdekk ennå, da. Hadde planer om å gjøre det denne helga, men jeg tenker vi ser an langtidsvarselet først. Det er utrolig kjedelig å bli overraska av iskledde veier rett etter at man har skifta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yey sol deilig sol :D og verden feirer min dag med å le :D besteverstedagen å ha bursdag på. Ikke blitt lurt så langt, men tatt noen opplagte saker så langt. Likte den her
 

 

Skansenskvader.PNG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Får ikke til å sitere fra gammel tråd..

@SFXTakk for tips, skal sjekke det ut :) 35 min går også helt greit, så lenge jeg slipper de sinnsyke prisene i Lillestrøm :aww: 

@Teserere Agilitykurs med Linda Enberg og Eva Marie Wergård :ahappy: Hundeklubben jeg trener med som arrangerer hvert år, men det er åpent for alle. Ca 2,5 time fra Trondheim. Starter kvelden søndag 19.Juni. Er man interessert så er det stevne i Trondheim 18/19, så gode muligheter for en hel agilityuke. *friste*

@HeleneFS Gratulerer så mye! :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Timmy fikk sin andre trocoxiltablett i dag, og feiret det med å leke heftig og begeistret med Bix, og vi ble alle tre egentlig like forundret som vi har vært de siste fjorten dagene over at han ikke får vondt i beinet. Hurra hurra.

Nå står vi på farten til Oslo i finværet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Line skrev:

Gratulerer igjen @HeleneFS :D Og du, regner med du har sjekket at daten ikke er allergisk eller nekter hund? :lol: 

Takk igjen :D! Daten er friendzona stakkars, så han har ikke nubbekjangs uansett. Han likte forøvrig JRT da...

1 time siden, Raksha skrev:

Åh det er den dagen i dag, der man skal være paranoid og ikke tro noen på noe. :aww:

Aprilsnarr stinker :aww: 

 

Sykt irriterende når jeg deler en god nyhet på fb og får minst 3 stk som tror det er en spøk. Man tuller ikke med gode nyheter!!!

16 minutter siden, Christine skrev:

@HeleneFS Gratulerer så mye! :D 

Takk :D 

14 minutter siden, Bananen skrev:

Gratulerer med jobb, @HeleneFS! :D Høres ut som en god start på den 4. måneden!

Takk :D absolutt en god start.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var sikker på at det at båndtvangen begynte idag var aprilsnarr så mine har fått strekt på beina baki skauen (jeg glemte meg altså :P ) Drit i spoileren, det er ikke noe der og jeg får den ikke bort!

Spoiler

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når alle fanene med ledige stillinger en etter en blir erstattet med 19-things artikler fra Buzzfeed vet jeg at jeg ikke kommer noen vei akkurat nå.

Gaah! Jeg vil bare ha en jobb jeg liker... også ser jeg noen jeg kanskje har lyst til, men så tør jeg ikke søke fordi stillingene ser så skumle ut og jeg er redd for at jeg ikke er god nok.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Pixie Jeg mente bare å spørre om du har det bra, litt sånn søsterlig hilsen om å være litt tøff og skape en hverdag man trives med. Det er absolutt lov å klage og blåse ut på sonen! :) Jeg regner med at du ikke hadde vært i det forholdet om du hadde mistrivdes hele tiden, men man skal jo ikke bare være glad i hverandre, man skal ha respekt for hverandre også. Bra dere jobber med det, håper det blir bedre, for det er ikke verdt det om han hele tiden dropper å ta hensyn til deg. Tenker jeg. 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Lola Pagola skrev:

Gaah! Jeg vil bare ha en jobb jeg liker... også ser jeg noen jeg kanskje har lyst til, men så tør jeg ikke søke fordi stillingene ser så skumle ut og jeg er redd for at jeg ikke er god nok.

Jammen, hva så? Da har du prøvd, i alle fall. Hva om du er god nok, og du _ikke_ søkte?

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir litt satt ut over hvordan noen bedrifter snakker til folk. Ringte en ang å oppgradere det trådløse internettet vårt og jeg ba han ringe opp om en time eller to da sjefen ikke var her akkurat nå. Han spurte om han hadde et mobilnummeret og jeg svarte at joda, men det kan ikke jeg gi ut sånn uten videre.  Så da svarte han: Hvorfor det a? Er han kongen liksom?? "  Forklarte jo at jeg ikke kan gi ut sjefen sitt private mobilnummer til ting som omhandler bedriften og at han måtte ringe senere.  Så la han bare på.  

Altså, jeg forteller jo hva han sier til meg til sjefen, så uansett hvor god avtale det var så kommer ikke sjefen til å kjøpe noe som helst når de holder på sånn. Hva i allverden tror fyren at han oppnår med å være frekk? Han mente det ikke som en spøk heller, han synes bare jeg var dritteit som ikke gav ut mobilnummeret..  

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...