Jump to content
Hundesonen.no
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Du får garantert ikke hunden med i kabinen inn til Australia. Jeg tror ikke det er lov på flyvninger ut av Europa heller. Så lenge hunden ikke har noen internasjonal anerkjent godkjenning som servicehund ihvertfall, men Norge har vel ingen slik godkjenning.
  • "Stopp" har forøvrig vist seg å være et godt og enkelt alternativ for oss. Innlært på ridgebacken, og lett å huske.
  • Jeg så også at det var ganske lite kjøtt i det, men næringsinnholdet ser jo for så vidt ok ut. Har en fyr som ikke spiser, og nå prøver jeg alt for å få i ham mat, men prøver ikke å la det sluke økonomien fullstendig. 
  • Drar opp denne igjen! Jeg har endelig etter 7år på ønskelisten bestilt mine første halsbånd herifra. Så får jeg bare håpe at de blir å passe.  😂 Idioti av meg å handle nå når jeg ikke har hund selv engang, men men. Gjort er gjort. Worst case så blir de pen pynt eller gaver til venner sine hunder.    Kombinasjonen jeg har bestilt er: En liten homage til Rocky. Kalte han ofte lil shit når han var in tergehumør og fargen hans var grønn, så da ble det dette med den grønne minkyen, halvstrup.  Så halsbåndet jeg har hatt lyst på siden 2013 når mamma ble diagnostisert med kreft: Akkurat som på bildet.   Dette linet med sort lær: Martingale.   Og dette, linet med den blå og lilla minkyen istedenfor den lyse lilla, også martingale.
  • Jeg brukte nei i min trening. Det er jo bare et ord, og det får den betydningen du lærer hunden det har. Problemet er jo dog som andre her nevner at det fort blir misbrukt iom det er et ord vi fort bruker i hverdagen. For meg og min hund så var nei i trenings situasjon bare en "feil svar, ikke den atferden jeg var ute etter" signal. Navnet hans i streng tone var mer spontan korrigering fra min side i div situasjoner enn nei noengang var. 
   Jeg kjenner folk som bruker Fy istedenfor nei, da det er et mindre brukt ord for dem. 

   Hva jeg blir å gjøre på neste hund vil tiden vise. Kommer hvert fall til å fortsette med prinsippene i klikkertrening/shaping iom jeg trives best med det selv.  
 • Nylig opprettede emner

×