Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva oppbevarer dere tørrfór i?


Perfect Image
 Share

Recommended Posts

Stor appetitt tønne i plast, stående på en mellomgang mellom stue og soverom. Før hadde jeg den i boden, men der blir det for varmt synes jeg. Sambo er fryktelig glad i å ha det varmt på PC rommet sitt som er der boden er. (Ikke dør mellom PC rom og Bod)
Står under tørkestativet ca 1 meter fra lufttørkeren så blir ikke fuktig i hvertfall. :P 
Ligger vel rimelig stabilt på 18 - 20grader tipper jeg. 

Før har jeg helt hele sekken oppi tønna, men tror jeg ikke gidder det mer, er lat så gidder ikke vaske den mellom hver sekk. :P Pleier å kjøpe mellom 12 og 18kg, alt etter hva merket har som største sekk. 
Har en liten appetitt tønne, som jeg fyller på fra den store, som står på en benk i gangen ved skålene hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I sekken i uteboden fordi det er kaldt og mørkt der, fyller en liten fortønne vi har inne på et rom vi bare bruker til oppbevaring (også kaldere enn vanlig romtemperatur). Tømmer denne helt før vi fyller på.

Edit: en sånn men i 6 kg størrelse tror jeg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor har folk fått tak i tønnene sine, kjøpt eller fått?

Jeg har to bøtter fra fra Kremmerhuset med ekstra gummifóring slik at de er tette, går akkurat 7,5kg i hver, tømmer helt og vasker mellom. Sjelden jeg har flere sekker enn én, men har det nå. Har en stående i kennelen også i skapet som er åpen. Vi har hatt mus i boden og liten plass der, dårlig isolert så minusgrader og badstue, så boden er ikke aktuell her i hus. Fôret står på kjøkkenet, per tiden slik: 

image.thumb.jpeg.7b563505ff187d874de8cff

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:

Det lurer jeg også, skulle gjerne hatt noen fine fortønner, men er nødt til å ha noe som kan ta 20 kg så da utgår det meste :P

https://www.felleskjopet.no/fordunk-labb-20-kg-curver-50279133

http://flakkefossen.no/?product=fordunk-til-20-kg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde fôrtønne til hest fra FK tidligere, nå inneholder den bare et par uåpnede småsekker. Har i tillegg to RC-tønner, en til hver av bikkjene siden de får forskjellig fôr. Setter fôrsekkene nedi dunkene når de åpnes, slik at de får ekstra "beskyttelse", siden jeg er dårlig til å lukke lokkene :P alle tre dunkene står på kjøkkenet (i en sånn "utstikker" der kjellerdøra er, så de er ikke i veien :P ) 

@maysofie Som skrevet, den ene er fra FK, de to andre har jeg tatt med meg fra jobb :) 

Edit: 

har også en liten dunk. Den fyller jeg opp med fôr til Aron fra dunken. 

image.jpg1_1.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Lillekrapyl skrev:

Sett på dem, og synes de er like stygge som de andre fórtønnene dem har :) Fryktelig lite brukervennlige også, hjulene går ikke ordentlig rundt med 15-20 kg oppi.

Forøvrig, om noen lurer på dem så er de billigere på horze.no og man slipper det stygge labb merket :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siterer monica for en gammel tråd for å vise de jeg har. Synes de er helt ok, ganske nøytrale utseendemessig sånn utenom appetitt logoen da. :P Rommer godt med fôr, men spørs jo såklart på knottene da, jo mer luft det blir imellom knottene jo mindre klarer den å romme. Tipper jeg har ca 16kg fôr i min nå uten problem, en sekk med kattemat med ca 1-3kg igjen, en nyåpnet 12,5kgs sekk, jeg har kanskje blanda ut 0,5kg i siste rest av gamlefôret, ca 1 kg løst igjen av gamlefôret i bunn. 

 

På 4/20/2014 at 8:38 PM, MonicaT skrev:

Et veldig dårlig bilde

De er firkantet, men er "på langs" i forhold til andre fortønner

De små oppå må du bare se bort i fra

 

veggen-750x1024.jpg

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...