Gå til innhold
Hundesonen.no

Kom i form 2016


MonicaT
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Noen dager..... 

I dag løp jeg årets første 5km i ett, uten noen gåing   Etter den tyngste bakken tok jeg et par steg, da hadde jeg puls på 195 og følte jeg skulle dø, men tok fatt i meg selv og fortsatte å løpe

Topptur på meg i dag. 2,5 km rett opp og belønninga var en helt utrolig utsikt. Førde er ikke så aller verst snøfritt og i oppholdsvær   Bilde fra samme turen i fjor;

Posted Images

Skulle trene styrke i dag, men er støl etter treningen på torsdag, så tok heller ukens tredje løpetur :D !!!  Ble bare 3,2 km for løpte rundt et vann her, men fornøyd med det jeg altså! 

Den mannlige vennen jeg henger med for tiden løp sitt første maraton i dag han, på tiden 3,36.... det er virkelig umenneskelig!! Jeg ble faktisk inspirert da, kanskje halvmaraton neste år? Vi får se :) 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 28.4.2016 at 4:58 PM, HeleneFS skrev:

Det kan jeg prøve, takk :D

Er mager kesam like "bra" som cc? Det kan jeg jo i så fall prøve. Må bare få spist opp de 2 begrene med cc jeg nettopp kjøpte inn, haha.

---

Dietten røk nettopp, kom på jobb og her var det gratis nystekte boller..... men har lagt lavt på kalorier i hele dag, så kan være jeg holder meg innafor. Problemet er at jeg blir så oppblåst av hvetemel og generelt karbohydrater, så får sikkert svi. Jaja, er ikke hver dag jeg får nystekte kanelknuter heller.... :D 

Trente 1 time styrke tidligere i dag da, hjelper kanskje litt det også!

 

Du kan jo lage lapper/pannekaker av cottage cheeseen du har :) 

til 5 lapper trenger du:

2 egg

2 store ss med cottage cheese

4ss lettkokte havregryn

en liten klype salt (jeg pleier å droppe det)

1/2ts bakepulver

(vil jeg ha de til dessert har jeg i en ts vaniljesukker)

 

Ha alt i en bolle og kjør glatt med en stavmikser eller i en blender. 

Stek lappene litt små, blir de for stor kan det være vanskelig å snu dem :) 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Humøret har hindra meg fra trening de siste dagene! Men fikk ånden over meg og gjorde strikktreningsopplegget mitt i kveld. Og mens jeg satt og gikk over øvelser fra rehabiliteringsoppholdet mitt rotet jeg meg inn på ExorLive og lagde meg et prøvemedlemskap og fikk satt opp de øvelsene jeg skal gjøre og bare de så jeg kan printe de ut og legge de i treningsdagboka :D Liker når jeg får forslag og kan finne øvelser etter hvilken deler av kroppen de og de øvelsene funker for :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må bare innse at det er begrensa hvor mye tid jeg har til å bevege meg fram til 19. mai (når jeg leverer masteroppgave), så i mellomtida benytter jeg sjansen til å bli skikkelig smellfeit. :lol: 

Ostepop på hverdagene, flere moccaer hver dag mens jeg er på jobb for å orke å skrive etterpå, prøver meg som baker og i det hele tatt. Det er ekstra motivasjon til å bli ferdig, for først etter det kan jeg trene igjen. Jeg er snedig. :shifty: 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jogga i dag, og det kjentes veldig bra ut! :D Jeg var mer tålmodig og varma opp i mellom 20 og 30 minutter før jeg løp, og da klarte jeg faktisk en km nesten sammenhengende løping (tok det med ro i verste nedoverbakkene, så var mer gange enn løping der) før jeg gikk og da var det kun ned i gangfart pga veldig bratt motbakke. Hadde mye å si at jeg varma opp så lenge, når jeg fulgte et opplegg på runkeeper så var det bare 5 minutters oppvarming før første løpesettet tror jeg, og det protesterer kroppen min på. Mista motivasjonen av det.

Når jeg får lønn skal jeg kjøpe hakket bedre sko, kjenner at jogging kan være overkommelig når jeg bare bruker god nok tid på å bli varm og ikke brenner av kruttet for tidlig. Jeg kommer dog til å droppe løping med Decoy, og det tror jeg pensjonisten syns er greit. Han er veldig for flexilineturer nå for tiden. :lol:  Blitt lat på sine godt voksne dager.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg løpt en del de siste ukene og jeg har konkludert med to ting

- Det ER enklere og gøyere å løpe ute

- Kondisen kommer seg syyyykt raskt.

Tror faktisk jeg har blitt litt hekta.... Littegrann... Liker det ihvertfall bedre enn styrketrening for tiden (som jeg var på i dag).

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg løp 4x4-intervaller idag og gruet meg sååå mye til å gå ut! Og så gikk det så bra :D . Det var stas. Klarte å holde meg i riktig pulssone i alle intervallene også, ikke verst. Gjennomsnittspuls var 88% av makspuls, det var inkludert pausene mellom intervallene (bestod av rask gange/rolig jogg så pulsen ikke gikk lenger ned enn 75% ca). 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, Raksha skrev:

Ooh jeg klokka forøvrig inn ti mil i april.  Men er regnet mer enn bare ren trim da. 

Alle monner drar tenker nå jeg! :ahappy: 

Jogga i dag igjen, og jeg klarte 1,3 km sammenhengende jogging med en snittfart på nesten 9 km/t. :bananas:Gangfarten min ligger på 4 km/t  så jeg dobla nå den i alle fall (jeg er stuttbeint og lett overvektig :lol:  ). Jeg hadde egentlig tenkt å legge inn en gå-pause  i bunnen av første bakke, men så kom Nickleback på øret med "what are you waiting for" og vips var jeg oppå bakketoppen.

Det er litt kupert rundt her, tror jeg hadde klart enda lengre sammenhengende om det hadde vært flatere faktisk. 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 timer siden, Teserere skrev:

Løpefri idag, og nesten abstinenser :lol: Hva skjer?!

Har endelig kommet dit at hvis jeg har 1-2 dager med lav aktivitet så føler jeg at jeg "må" noe. Det er ålreit! Men det har tatt tid..

Var med mamma på 45 minutter bootcamp i dag + løp intervaller etterpå, 3,5km. 
I går spilte jeg fotballkamp. I morgen er det definitivt pause!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Tricolor skrev:

Jeg har mistet motivasjonen og spiser mer. Det må ha hjulpet på vekten, gått ned en liten kilo:P

:lol:

 

Gikk på en smell, så tror vi står over veiing på fredag. :aww: Var vel uansett noen som sa at veiing hver uke er unødvendig *fnis* Men siden kroppen min tydeligvis syns laktosefritt, eller hvertfall betraktelig redusert, er tingen, så blir det naturligvis mindre sjokolade og sånt fremover og. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...