Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby- og barnetråden - 2016


soelvd
 Share

Recommended Posts

Lokale (absolutt billigste vi får tak i her) kommer på 1000. De flaskene til bordkort 350. Litt penger på pynt (blomster, servietter, sugerør, etc koster jo litt). Drikke ca 500 (bokser kjøpt i Sverige, ble ikke noe dyrere enn halvannenlitere i Norge). Så koster det litt for diverse ting som kaffe, te, sukkerbiter, etc. 

Middag har vi regnet ekstremt mye på. Lage jegergryte selv, lage posejegergryte, lage enkelt koldtbord selv. Endte opp med kinamat som bare ble et par hundrelapper dyrere enn masse arbeid selv, 2500 totalt for tre retter. 

 

Så lager svigerinne vårruller og diverse folk lager kake. Svigesøstrene mine ville gjerne kjøpe et fruktfat (er noen her som lager noen råflotte) så vi takket ja til det. Vår guilty pleasure ble en sånn stilig kake som koster litt. 

 

Så da ble plutselig prislappen på 5500-6000. Men vi har nesten 30 gjester. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 6.6k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I natt kom han endelig  Ting går bare fint og det er helt nydelig dette. Intenst når det sto på, 3 timer tok det fra vannet gikk og jeg rakk ingen smertestillende akkurat  Fått litt røff behandling me

Takk alle sammen En mann sa til meg en gang at når jeg har smerter så er trikset "go to your happy place". Så, som ekte hundemenneske, har Monti sprunget en perfekt rute-øvelse til en strålende tier

Posted Images

På 22. august 2016 at 0:01 AM, Kangerlussuaq skrev:

Sender en stor klem til deg, synes å huske du sa at du ikke har noen å støtte deg på? Jeg må si at på tross av det så har du jo faktisk holdt ut 1 måned med baby og hunder... Bare det i seg selv er imponerende, selv om det sikkert er litt vanskelig å reflektere over i søvnmangel og total utslitt-tåka. Hvis det blir for mye tipper jeg det finnes hundesonen-folk på østlandet (fritt fra hukommelsen?) som kanskje kan avlaste litt for hundene? Kanskje? :) Jeg skulle gjerne gjort det om jeg bodde nært! Og jeg vil også si at du er en inspirasjon for meg som vet 100% sikkert at jeg kommer til å sitte alene med baby og hund 8 av 12 måneder av året, når den tid kommer i framtiden. Og den tanken skremmer the living shit outta me....! Så takk for å bevise at det går an, og all verdens gode tanker til deg!

Åh tusen tusen tack! Ja det stämmer. Jag hade så gärna tagit emot hjälp med hundarna, antingen pass eller att någon kom och gick tur med dem så jag kanske kunnat få sova/vila istället. Men känner liksom att jag inte helt kan be om hjälp till det heller när jag inte har råd att betala för det. 

På 22. august 2016 at 0:09 AM, Raksha skrev:

:hug:  Hvor i landet bor du ? Sjekk om du har home start i kommunen din så du kan få litt hjelp om du ikke har noen andre til å hjelpe deg. :hug:

(Kolikk går over.. det bare føles ikke sånn når det står på :hug: Det BLIR bedre! )

Tack. Vi har inte det tillbudet här men ska se om det finns där vi flyttar. Ja, mitt i allt detta driver jag och flyttar också. Helt förfärligt dålig tajming men jag visste ju inte att det skulle bli såhär. Fått packat 4kartonger och vi ska liksom flytta på lördag. 

På 22. august 2016 at 1:41 AM, Annik skrev:

:hug:

Tack 

På 22. august 2016 at 7:15 AM, *Marianne* skrev:

Du er flink! Og det går over, selv om det føles ulidelig tungt nå! 1 måned nå, to måneder til så smiler hun til deg, prater med deg og gir deg masse respons som løfter deg enda litt opp i hverdagen? Stor klem fra meg og Herman

Tack snälla, ja det känns också så olidligt bara tanken på att detta ska vara såpass länge. Att höra på den gråten är så ofattligt smärtsamt.

På 22. august 2016 at 9:13 AM, Malamuten skrev:

:hug:Klem til deg, det kan ikke være lett. Håper det blir bedre snart både for din skyld og for barnet sin skyld. :hug:
 

Tack, det hoppas verkligen jag med.

På 22. august 2016 at 9:18 AM, Wednesday skrev:

Å! :hug: Beste måten å komme gjennom kolikk på er å vite at det er midlertidig... Det går over! Men det ER så ekstremt slitsomt! Hvor bor du hen nå? 

Tack det är verkligen det och jag prövar påminna mig själv om att det inte ska vara såhär för alltid. 

På 22. august 2016 at 0:58 PM, SiriEveline skrev:

Stor klem! Du er kjempeflink som står på og kommer deg gjennom det!

Vet ikke om du allerede har bæretøy, men om ikke vil jeg absolutt tipse om det og evt. ta deg en liten kveldsrunde med bebis på magen. Jeg har en Ergobaby med spedbarnsinnlegg som jeg gjerne låner ut om du ikke har noe selv,

Tack för det. Jag har absolut tänkt att det hade vart fint å ha någon form för bärhjälp ja men inte k

På 22. august 2016 at 1:34 PM, Krelise skrev:

 

 

 

 

 Takk:) Natta gikk tålelig greit, med noen turer ut på verandaen og en tlf til legevakta for tips. Han fikk til slutt sovet noen timer i senga si og da fikk jeg litt søvn og. Nå sover han igjen, er jo utslitt stakkar etter lite søvn. Spent på hvordan neste natt blir. Falsk kruppen er vel over nå, men han hoster og surkler og vekker seg selv. Bhg var uaktuelt i dag altså.  Og så leste jeg at falsk krupp gjerne kommer tilbake flere netter på rad :o I morgen MÅ jeg på skolen. Er så dumt å gå glipp av første forelesning i flere fag, spesielt når det bare er fire uker med undervisning før vi skal ut i praksis. 

Huff det høres fryktelig slitsomt ut. :hug: til deg. Det går over, men det er jo en fattig trøst mens det står på. 

Tack

På 22. august 2016 at 5:01 PM, Mari skrev:

@Vimsan Huff, det høres ut som mye å stå i når man ikke har noen å støtte seg til. :heart:  Barnegråten er noe av det meste intense jeg har opplevd, den vekker så ufattelig sterke følelser at det er nesten ikke til å holde ut. Det beste rådet jeg har er å bare stå i det og minn deg selv på at hun kommer til å slutte å gråte og hun kommer til å sovne. Perioden du står i nå er veldig krevende, men det er så mye som kommer til å endre seg og det på kort tid at hverdagen din nå ikke er til å kjenne igjen. Det er kanskje en mager trøst når det er på sitt mest intense, men dette er starten på noe innmari innmari givende. Det går gradvis, men det kommer til å bli så uendelig mye bedre. Så hold ut! Stor klem!

Tack snälla. Ja att höra henne gråta och skrika så är verkligen det värsta ljudet EVER. Det gör så ont i mig och jag önskar så att jag kunde ta det bort. Blir endel tårar på mig också, det är ju så sårt och så slitsamt. 

På 22. august 2016 at 7:51 PM, Marie skrev:

Vimsan, føler veldig med deg! 

Her er noe av det som kan hjelpe / noe man kan undersøke:

Les om tiltak mot for mye formelk / for høy produksjon? Evt. få hjelp på ammepoliklinikken. 

Prøve å kutte melkeprodukter fra din kost.

Skaffe en vugge om du ikke har det. Vår kostet 100 kr på loppemarked og var en livredder.

Akupunktur med laser / fotsoneterapi 

Bæretøy 

 

Håper helsesøster vet om noen tiltak og at det finnes homestart i din kommune. 

Må si som de andre, det går over det er ikke slik livet med barn er, det fantastiske kommer!

Tack snälla. Har haft kontakt med fler ja. Och tack jag längtar till det går över.

På 22. august 2016 at 8:10 PM, Fillerya skrev:

@Vimsan Stor klem til deg! :console: Det er lov til å føle seg sliten og utmattet! Det må være vanvittig krevende å gå gjennom dette alene. Håper du har noen rundt deg som kan avlaste litt. 

Tack ska du ha 

På 22. august 2016 at 8:30 PM, Mud skrev:

@Vimsan de andre kloke sonisene har alt sagt det meste,  så jeg jeg sender deg bare en klem :hug:

Husk at alt annet kan vente.  Huset trenger ikke være perfekt,  du trenger ikke være opplagt for smalltalk  og bikkjene tåler å få mindre en periode . Den første perioden er en midlertidig unntakstilstand,  spesielt hvis du er alene med en baby med kolikk :hug:

Jeg tror seriøst jeg hadde brukt øreklokker med høy musikk på  i mens jeg vugget,  babyer som gråter av smerte er verdens verste lyd for hjerterota.  

 

Tack för det. Ja det dumma är bara att jag står i flyttekaos i tillägg så det är maximalt krävande. Har fått packat 4kartonger och vi ska liksom flytta på lördag. Så är det är ju inte bara kväll och nattetid som jag är fastlåst till min dotter hehe. Hon har ett väldigt behov av kroppskontakt och närhet hela tiden så jag får liksom inte gjort så mycket annat än å bära på henne. Sover gör hon bara på tur eller på mig.  Ja det är verkligen världens värsta ljud för hjärtat. 

På 22. august 2016 at 9:38 PM, Helianthus skrev:

 @Vimsan :hug:Hvis du vil prøve meitai så har jeg en du kan få :)

Åh tack ja väldigt gärna

På 22. august 2016 at 10:10 PM, rosinbolle skrev:

@Vimsan :hug: Det høres skikkelig, skikkelig slitsomt ut! Så vil jeg si at det er lov å bruke hørselsvern og det er lov å legge fra seg ungen et trygt sted og gå ut og ta seg noen minutter i fred hvis man holder på å tørne. Ellers skriver jeg under på anbefalingene om bæretøy, det virker på magisk vis hos oss. Ammehjelpen har også en facebookgruppe som er fin å stille spørsmål i, kanskje du får noen gode råd der? 

Tack snälla 

6 timer siden, Snøfrost skrev:

Krysser fingrene for dere. Lykke til!

 

@Vimsan det høres veldig slitsomt ut. Hvor bor du?
Som andre her har nevnt så er det kanskje noen som kan ta med hundene dine på tur i det miste for å avlaste litt?

Tack snälla. Vi flyttar till Ski nu till helgen och jag hade verkligen satt pris på om det fanns någon som kunde avlastat mig med hundarna 

 

sorry korta svar men nu är jag så trött och det är äntligen tyst här nu så måste skynda mig att sova . Tusen tack alla ni för stöd. Det gjorde mig gott. Ska pröva få till å skriva mer senare. Natta

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Vimsan skrev:

 Tack snälla. Vi flyttar till Ski nu till helgen och jag hade verkligen satt pris på om det fanns någon som kunde avlastat mig med hundarna 

Hei, jeg føler så inderlig med deg <3 Det blir heldigvis bedre! Min kusine hadde en datter som var helt lik og hun er nå av de enkleste barna i familien og sover masse :P 

Men jeg bor på Vinterbro, ikke langt unna Ski i det hele tatt så kan gjerne forsøke å hjelpe deg litt :) Du kan jo sende meg en pm eventuelt? Er jo gravid og midt i flytteprosess selv men har enn så lenge nok energi å ta av :)! Eventuelt har jeg flere rundt der jeg kan høre med :)!

Håper du fikk sove litt i natt :)

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Vimsan Hva slags hunder har du Vimsan? Bor i Ski selv og kunne gjerne tenkt meg å hatt en annen type hund enn Ludvig (søt han altså, men ingen langturhund) å gå turer i skogen med innimellom :) Si i fra om det er av interesse!

edit: Ser du har chihuahua som er vant med andre hanner. Han kan vi eventuelt også passe om han går med Ludvig i perioder ;) BC'n får jeg dessverre ikke ha i leiligheten så der må det være tur og midlertidig dagsavlastning

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 timer siden, Lillekrapyl skrev:

Jeg er sjokkert over at i den ene FB gruppa jeg er med i, har folk 10 - 15000 i budsjett til dåp/navnefest.

Hva har dere som budsjett?

Sist gang var vi hos mine foreldre, serverte rådyr skutt av min onkel, familie bakte kaker og vi hadde fruktfat og kaffe og sånn. Dåpskjole har vi i familien, så ingen kostnad der. Altså, veldig rimelig selskap.

Neste gang blir det å leie lokale (500,-), lage mat selv, få familie til å hjelpe med kakebaking, og ellers blir kostnadene kun alkoholfri drikke. Har mye lilla pynt fra vi giftet oss, som vi har tenkt å bruke. Igjen, rimelig selskap.

 

Vi skal ikke ha dåp, men en velkomstfest uten noen seremoni. Budsjettet vårt er det det koster for catering, for 15-25 personer avhengig av hvor mange som kommer, pluss pynt. Tipper vi havner på rundt 4000. Lokalet er stua til min mor og far, kaker kommer vi til å bake selv og få familien til å hjelpe med. Synes ikke det passer seg med alkohol i en babyfest på formiddagen, så det kommer vi ikke til å servere. Synes også at det er forferdelig dyrt med 10-15 000 for en dåp. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 timer siden, Lillekrapyl skrev:

Jeg er sjokkert over at i den ene FB gruppa jeg er med i, har folk 10 - 15000 i budsjett til dåp/navnefest.

Hva har dere som budsjett?

Sist gang var vi hos mine foreldre, serverte rådyr skutt av min onkel, familie bakte kaker og vi hadde fruktfat og kaffe og sånn. Dåpskjole har vi i familien, så ingen kostnad der. Altså, veldig rimelig selskap.

Neste gang blir det å leie lokale (500,-), lage mat selv, få familie til å hjelpe med kakebaking, og ellers blir kostnadene kun alkoholfri drikke. Har mye lilla pynt fra vi giftet oss, som vi har tenkt å bruke. Igjen, rimelig selskap.

 

Ikke at vi har kommet så langt som til å planlegge sånt enda, men jeg kan si at her blir det ihvertfall billigst mulig. Tror ikke det blir dåp (ihvertfall ikke i kirka), men noen slags sammenkomst blir det jo sikkert. Noen kr blir det jo helt sikkert å koste uansett, men det blir ikke noe mer fancy enn nødvendig altså. Jeg skulle hatt rimelig mye penger på bok før jeg hadde følt for å svi av 10-15.000 på en babyfest.. Det er jo liksom ikke det det handler om tenker jeg, men om familien, barnet, det å komme sammen å ha det hyggelig, ting som for det meste ikke koster penger. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men igjen, hvis man har stor familie og må kjøpe mat og leie lokale, så går det fort penger (sånn typ 10 000kr).. På første barndåp var vi ca 40 stk.. Og var det bare tanter, onkler, besteforeldre og oldeforeldre, samt stesøsken til T og faddere. Altså, den nærmeste delen av familien.. Skulle vi ha kjøpt mat, så hadde det fort dratt i vei.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Lillekrapyl skrev:

Vi er 30+, men tenker å lage maten selv. Enten jeg, mannen, eller få hjelp av min mor og svigermor.

Jeg lager også maten selv, og så velger vi litt etter pris osv.. Feks hadde vi bacalao i dåpen til M, fordi bestefar fikk tak i billig klippfisk som han sponset oss.. Resten ble da liksom ikke noe stor utgift..

denne gangen lager vi finnbiff tipper jeg.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dåp vs Navnefest. Hva er forskjellene? Altså, ved dåp har man jo en sermoni i kirka, prest, vann, faddere osv. Hvordan funker navnefest i forhold? Er det noen Human-Etiske sermonier? Eller er det litt sånn, arranger noe selv og gjør som du vil uten noe sånn høytidelige greier? 

Ikke at jeg hverken er forlovet eller er gravid, men i hodet mitt med den svigerfamilien jeg har så er kirketing helt uaktuelt, det blir bare helt feil. De er så ureligiøse som det går an å bli og da klarer jeg ikke å skulle ha noe sermoni der man lover en gud alt mulig liksom. (Selvom jeg har vært troende selv på et tidspunkt, det er vel gjerne akkurat derfor det blir så feil for meg. ) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Rocket skrev:

Dåp vs Navnefest. Hva er forskjellene? Altså, ved dåp har man jo en sermoni i kirka, prest, vann, faddere osv. Hvordan funker navnefest i forhold? Er det noen Human-Etiske sermonier? Eller er det litt sånn, arranger noe selv og gjør som du vil uten noe sånn høytidelige greier? 

Ikke at jeg hverken er forlovet eller er gravid, men i hodet mitt med den svigerfamilien jeg har så er kirketing helt uaktuelt, det blir bare helt feil. De er så ureligiøse som det går an å bli og da klarer jeg ikke å skulle ha noe sermoni der man lover en gud alt mulig liksom. (Selvom jeg har vært troende selv på et tidspunkt, det er vel gjerne akkurat derfor det blir så feil for meg. ) 

Niesa mi hadde navnefest gjennom human-etisk forbund. Det var en fin og høytidelig seremoni i et kulturhus. Hvert barn ble presentert for forsamlingen og det var diktlesning og sang. Var mer sånn "velkommen til verden" over det enn en dåp. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Rocket skrev:

Dåp vs Navnefest. Hva er forskjellene? Altså, ved dåp har man jo en sermoni i kirka, prest, vann, faddere osv. Hvordan funker navnefest i forhold? Er det noen Human-Etiske sermonier? Eller er det litt sånn, arranger noe selv og gjør som du vil uten noe sånn høytidelige greier? 

Ikke at jeg hverken er forlovet eller er gravid, men i hodet mitt med den svigerfamilien jeg har så er kirketing helt uaktuelt, det blir bare helt feil. De er så ureligiøse som det går an å bli og da klarer jeg ikke å skulle ha noe sermoni der man lover en gud alt mulig liksom. (Selvom jeg har vært troende selv på et tidspunkt, det er vel gjerne akkurat derfor det blir så feil for meg. ) 

Human etisk forbund har arrangerer navnefest ihvertfall. Og man kan jo selvsagt lage noe selv også, bare for å "feire" barnet liksom. Forskjellen blir vell hovedsaklig at dåp er jo ikke bare en "fest", det har jo en funksjon ifht kirka og kristning og slikt (sikkert fryktelig dårlig forklart, men jah :P ) mens den human etiske navnefesten er mer bare en fest/feiring av barnet og at de har fått navn osv for de som ønsker en seremoni rundt det, men ikke i kirka. Også er det sikkert mange som har navnefest selv uten den seremonien, bare en sammenkomst for familie og venner :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

33 minutter siden, Rocket skrev:

Dåp vs Navnefest. Hva er forskjellene? Altså, ved dåp har man jo en sermoni i kirka, prest, vann, faddere osv. Hvordan funker navnefest i forhold? Er det noen Human-Etiske sermonier? Eller er det litt sånn, arranger noe selv og gjør som du vil uten noe sånn høytidelige greier? 

Ikke at jeg hverken er forlovet eller er gravid, men i hodet mitt med den svigerfamilien jeg har så er kirketing helt uaktuelt, det blir bare helt feil. De er så ureligiøse som det går an å bli og da klarer jeg ikke å skulle ha noe sermoni der man lover en gud alt mulig liksom. (Selvom jeg har vært troende selv på et tidspunkt, det er vel gjerne akkurat derfor det blir så feil for meg. ) 

Hvis du tror barnet ditt havner i ******* hvis du ikke døper så døper du.  Hvis ikke , så velger man navnfest eller ingenting. 

Sånn hvis man er opptatt av at barn i Norge faktisk er så heldige at de har religionsfrihet, slik som meg  :P

 

Ask skal få døpe seg når han er 13.  Hvis han vil. Før det er uaktuelt. Til x-svigers store forderdelse. Mamma valgte det samme for oss ( til tross for at hun er kristen ) og vi har satt stor pris på at vi har blitt respektert som individer, selv om vi valgte litt forskjellig når  tiden kom.. 

Ask  hadde heller ikke navnfest.  Han kan få ta stilling til alt det der selv :)

 

 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, turbogutten skrev:

Hei, jeg føler så inderlig med deg <3 Det blir heldigvis bedre! Min kusine hadde en datter som var helt lik og hun er nå av de enkleste barna i familien og sover masse :P 

Men jeg bor på Vinterbro, ikke langt unna Ski i det hele tatt så kan gjerne forsøke å hjelpe deg litt :) Du kan jo sende meg en pm eventuelt? Er jo gravid og midt i flytteprosess selv men har enn så lenge nok energi å ta av :)! Eventuelt har jeg flere rundt der jeg kan høre med :)!

Håper du fikk sove litt i natt :)

 

7 timer siden, Absolute Entertainer skrev:

@Vimsan Hva slags hunder har du Vimsan? Bor i Ski selv og kunne gjerne tenkt meg å hatt en annen type hund enn Ludvig (søt han altså, men ingen langturhund) å gå turer i skogen med innimellom :) Si i fra om det er av interesse!

edit: Ser du har chihuahua som er vant med andre hanner. Han kan vi eventuelt også passe om han går med Ludvig i perioder ;) BC'n får jeg dessverre ikke ha i leiligheten så der må det være tur og midlertidig dagsavlastning

Svarar lite fort nu bara. 

Alltså åååh ? Ni är alltså för fina. Nu sitter jag i soffan med borrelåsbabyn min och gråter för att jag blir så rörd av er. Tuuuusen tack jag säger ja tack till det. Skriver PM snart

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle gladelig tatt BC'en gratis i perioder!! Jeg skal høre med ei venninne i Ski om hun vet om noen som meg: hundeløs hundeelsker :P  ( @Vimsan )

 

Jeg tror ikke ungen min havner i hælvetta om jeg ikke døper, men kommer til å døpe uansett da jeg synes den kristne tradisjonen er det mest rette for meg. Noe diktlesning på et kulturhus ville vært kleint og rart for meg :lol: Helt uten at jeg hverken er religiøs eller føler at jeg "presser ungen min til å være kristen". Hvis jeg klarer å lage mitt tankesett på ungen min så er vi alle avslappa og respekterer alle religiøse holdninger. Uten hat eller avsky, og dermed vil barnet aldri se på en dåp som noe annet enn at det var en fin seremoni.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

Jeg skulle gladelig tatt BC'en gratis i perioder!! Jeg skal høre med ei venninne i Ski om hun vet om noen som meg: hundeløs hundeelsker :P  ( @Vimsan )

 

Jeg tror ikke ungen min havner i hælvetta om jeg ikke døper, men kommer til å døpe uansett da jeg synes den kristne tradisjonen er det mest rette for meg. Noe diktlesning på et kulturhus ville vært kleint og rart for meg :lol: Helt uten at jeg hverken er religiøs eller føler at jeg "presser ungen min til å være kristen". Hvis jeg klarer å lage mitt tankesett på ungen min så er vi alle avslappa og respekterer alle religiøse holdninger. Uten hat eller avsky, og dermed vil barnet aldri se på en dåp som noe annet enn at det var en fin seremoni.

Ja tack snälla ?? ❤️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

41 minutter siden, Mud skrev:

Hvis du tror barnet ditt havner i ******* hvis du ikke døper så døper du.  Hvis ikke , så velger man navnfest eller ingenting. 

Sånn hvis man er opptatt av at barn i Norge faktisk er så heldige at de har religionsfrihet, slik som meg :P

 

Ask skal få døpe seg når han er 13.  Hvis han vil. Før det er uaktuelt. Til x-svigers store forderdelse. Mamma valgte det samme for oss ( til tross for at hun er kristen ) og vi har satt stor pris på at vi har blitt respektert som individer, selv om vi valgte litt forskjellig når  tiden kom.. 

Ask  hadde heller ikke navnfest.  Han kan få ta stilling til alt det der selv :)

 

 

Samme her. Dvs, hverken jeg eller samboer bryr oss så hardt i ene eller andre retningen, så vi dropper noe sermoni. Han får bestemme selv seinere :) 

 

@Vimsan signerer alle over her :hug: Skulle gjerne hjulpet med både baby, hund og flytting! Jeg har en bæresele som er god til barn under 7-8 kg om ikke mei taien faller i smak (caboo carrier heter den), kan sende den okkesom hvis du vil prøve :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Lillekrapyl skrev:

Sjekket for moro skyld Human Etisk Forbund sine sider. 2400,- for navneseremoni! 25% rabatt hvis det er søsken. Blir rimelig dyrt om jeg skulle hatt navneseremoni for tvillingene der :shocked:

Oi! Men jeg tror prisen varierer fra distrikt til distrikt, for tror ikke broren min betalte så mye. Tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...