Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Desember


Guest Belgerpia
 Share

Recommended Posts

Jeg er enig med dete ang  fyrverkeri! Var livredd smellene da jeg var liten, og enda reddere for at folk skulle skade seg (hysteriks for ill og flammer og alt som hadde med det å gjøre)

Liker best fyrverkeri på avstand, uten lyd. Virkelig elsker å se fargene og mønstrene som blir til på himmelen, men der stopper det.

For min del kunne hver bydel ha hatt et opplegg rundt fyrverkeriene på nyttårsaften. Tenker spesifikt på Bergen nå, siden jeg bor her. 

Kan ikkr si jeg liker at typen bruker penger på fyrverkeri, eller at han skyter opp. I år er jeg trygg på at han skyteropp fyrverkeriet helt edru. I fjor gav jeg derimot beskjed om at jeg ikke kom til å være med han på nyttårsaften hvis han skulle fyre opp fyrverkeri. Da viste jeg det kom til å bli mye alkohol med i bildet. Om han godttok det fordi vi ikke hadde vært sammen så lenge vet jeg ikke, ei heller bryr meg om. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud!  Dere vet den eksamenskarakteren jeg fikk, som var midlertidig? Vel, jeg har fått den endelige: Jeg fikk A!!!!!!!!!!!

Jeg må legge det ut her også Min lille Nora er mestvinnende berner sennenhund tispe i Norge i 2015

Oh, forresten så sendte jeg inn dette bildet av Nora og meg til konkurransen "Jakten på kjæledyret" for noen uker siden, og i forige uke fikk jeg telefon om at jeg hadde fått andreplassen og vunnet 1

Posted Images

Jeg er også for felles oppskytning av raketter på nyttårsaften!

Husker et år vi feiret på New Zealand. Vi hadde planlagt så vi var i hovedstaten på nyttårsaften, så vi kunne få med oss fyrverkeriet! Vi skjønte ingenting når klokken slo 00 og det var helt mørkt. Minuttene gikk, og ingen raketter! Når vi spurte rundt viste det seg at de har kun 2 oppskytninger, en midt på hver øy, pga brannfaren. Så alle som vil se fyrverkerier der må reise et godt stykke.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

I morgen er det forbudt og straffbart å sende opp raketter. :ahappy: (Ikke at så veldig mange vil bry seg om det da). Jeg synes raketter burde bli lydløse jeg, det hadde jo vært en grei begynnelse. Fellesoppskyting er vel også et steg i riktig retning, men det er jo litt urettferdig for de som bor langt fra bysentra da.

Ja, er akkurat det, folk bryr seg ikke om forbud :hmm: 

Dog er jeg såpass kjip at jeg syns at de får klare seg uten fyrverkeri de som ikke ville reist inn til felles oppskyting jeg :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg endte med å røske med meg hundene på jobb i går kveld da nabolaget nedenfor begynte med raketter når jeg skulle dra på nattevakt. Veldig "glad" for at de begynte da så jeg faktisk fikk det med meg. Talli bryr seg ikke, og ikke valpen da heller, men jeg ville ikke ha Murphy alene hjemme første nyttår. 

Men da er de heldige vinnere av å være med meg to dager på jobb. :P det skjer normalt bare en gang i året om jeg jobber kveld eller natt nyttårsaften. Og det er jo ikke vært år det. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ellos har bare slettet ordren min, så her ble det ikke noe ny nyttårskjole. Jeg har seriøst ingenting å gå med.... stilen min har forandret seg totalt i løpet av de siste årene så jeg synes ikke lengre det er gøy med bluser der puppene er på tur ut. Derfor er klesskapet minimalt for tiden...

Også er jeg livredd barna i nabolaget begynner å gå bukk før kl 16:30 da vi reiser til mine foreldre, hva skal jeg isåfall gi de? Jeg har candy canes på juletreet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, rosinbolle skrev:

Jeg har gjort et forsøk på å gå langtur med Marko, men måtte gi tapt for sulten og mine ville hormoner... ALT bikkja gjør irriterer vettet av meg, og jeg har lyst til å brøle til ham bare han snuser for lenge på samme flekk. Fant ut at da var det mest fornuftig å gå hjem igjen og spise middag (jeg syntes ikke jeg var så veldig rettferdig selv heller), så får vofsen få søke opp middagen sin ute om en stund.  Det må da være aktivisering nok for i dag. Han fikk 50 min, da. Og får ligge i gangen mens jeg fikser resten, for jeg klikker hvis jeg er nødt til å ha kleggen gående i føttene på meg mens jeg prøver å gjøre noe fornuftig. Jeg tror ikke det er meninga at man skal være alene med klengepesehund lange tider i strekk mens man er gravid. Jeg tror også jeg er en sånn gravid som blir overdrevet sint av hormoner heller enn å begynne å grine :P

Oh joy, men jeg gleder meg til i kveld, da :) det blir sikkert ålreit.

Du får kjøpe deg pregzilla-t-skjorta jeg fant til @Krutsi :teehe: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, mokken skrev:

Regner det hos deg? Her er det opplett :icon_confused:

Regnet litt, men det var vinden som var verst. Nå har jeg og @Cattn gjørmete og glade og trøtte hunder. Var noen som skjøt opp litt fyrverkeri, og Milva lettet ikke på  hodet en gang. Ikke Pepper heller, forsåvidt, men han er det ikke min jobb å skryte av. :P 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

T og B er i storform begge to. Jeg var kjip eier og gadd rett og slett ikke å gå tur i går. Nå er det underkjølt regn på veien,det snør i alle retninger og det er snart mørkt. Ikke så fristende å ut nå heller,men bedre å være ute litt nå før noen begynner med raketter. Det er heldigvis ikke mange av dem her,og junior bryr seg lite utover å kjefte litt som han gjør på alle høye lyder. Hva Biz synes om raketter vil jeg snart finne ut. Holder meg hjemme med dem i kveld,så legger vi oss under dyna når det smeller som verst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

New-Year-Pictures-2016-Download.jpg

Mitt 2015 har vært et hakk (eller 2) mindre slitsomt enn 2014, så jeg satser på at vi er inne i en god steam ;) 2016 blir et spennende år for meg, så jeg er innbitt positiv, den som gir seg er en dritt :P Ha en fin kveld, alle sammen, feire med måte i trygge former, og godt nytt år :ahappy: 

Endret av 2ne
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Siri skrev:

Men de er da ikke store? De er jo bare sånne søte, små og yndige, de - og gjør jo ingenting av seg :aww:. Tar nesten ikke plass engang...  

Jeg blir ofte overrasket over hvor liten Willy er live, og vi kom vel fram til at mankehøyde er omtrent som på mine hunder - men han ruver så veldig i utstråling og på bilder. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

47 minutter siden, rosinbolle skrev:

Never mind... 

Om jeg blir irritert på Supra, så blir hun bare enda mer klengete og intens. Akkurat som hun skal gjøre ting godt igjen. Bare et lite tips, om du syns han blir for mye :)

 

 

Lurer på om det blir noen raketter rundt her i dag. Det blåser stiv kuling og regner på tvers, så det er ikke det hyggeligste været å stå ute i. Noen blir det vel, så Supra skal få tilbringe kvelden i bilen i kjelleren, til oppskytingen er ferdig. Garasjeanlegget er nesten det beste med hele leilighetskjøpet :D

Nå er det tilbake til grytene. Ha en fortreffelig aften og et godt nytt år, alle soniser :ahappy:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hver gang jeg bestemmer meg for å gå en tur ut begynner det å smelle. Måtte alle rakettoppsendere ***** i ****** og putte alle rakettene sine oppi ********.

God idé: Gå ut akkurat når vinden suser som verst, da venter folk sikkert noen minutter med rakettene. I'm smart!

 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det såpass dårlig vær nå at fyrverkeri/stjerneskudd utgikk tilogmed for samboer. Så her blir det innekveld med god mat, fyr i peisen og brettspill :heart: Helt greit for meg :D Thorvald har fått en runde, men orket ikke noe langtur i vinden, blir heller bedre turer utover helga tenker jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er dyret rolig og søt og tar en blund i sofaen ved siden av meg. Han småboffer litt på en og annen rakett, men gir seg når jeg stryker litt på ham. Og jeg er mett, så nå er jeg glad i ham :teehe:Dessuten har jeg støvsugd og vasket bad og vasket meg selv, og har bestemt meg for at akkurat der skal lista ligge og ikke en pøkk høyere. Middagen lager seg nesten helt selv og trenger bare 30 min på å bli ferdig, så det er ikke noe stress. :heart: laks :heart: Til dessert har jeg planlagt sjokoladefondant, for det er noe av det beste som fins. Dessuten er det også noe av det enkleste og minst kompliserte som fins å lage, og det blir nesten aldri feil. 

Nå gjenstår det bare å finne en kjole det er plass til all maten i. Hjelp. :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag tror jeg at jeg har byttet min første julegave noen sinne. Mamma hadde kjøpt meg en kjempeflott Samsonite-koffert, men det var av den myke varianten som tåler mindre, utstående hjul med svakere festepunkter og ei heller var vanntett. Da den i tillegg var noen liter for liten så putta jeg like gjerne inn en ekstra tusenlapp og fikk en annen variant jeg vet kommer til å holde lenge, med 10 års garanti. Når man reiser mye med fly og baggasje kan man tillate seg å bruke litt ekstra kroner én gang på en god koffert som varer lengre  kontra å må kjøpe ny hvert år :)

Keo har fått en god tur i formiddag, nå har vi vært ute å baset i snøen i nesten en time. Kasta ball og kost oss med og i denne hvite herligheten. Brydde seg ikke nevneverdig om fyrverkeriet folk ikke har tålmodighet til å vente med og fyre. Tror dog det er få hunder som er så glad i snø som Keo, han oppfører seg som en valp hver gang vi er ute :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pinnekjøttet står og damper. En maskin med klær er satt på. Og gutta ligger helt utslått etter litt under 6 km tur. 
Lurer på om det i det hele tatt er noe poeng i ekstra lydighet og mentaltrening. De kommer vel ikke til å gidde så slitne de er i dag :P 

Har vært et par smell et stykke unna. Ingen reaksjon fra dem. Regner med at kvelden blir bra jeg :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og hundene har vært i skogen sammen med @Kristiin, Gunhild og 3 andre hunder. Kjempefin tur :) Nå skal vi holde oss inne resten av dagen og prøve å slappe av selv om mamma er ubertressa. Jeg blir litt sliten av sånt jeg...Hva er det å stresse for liksom?

Håper hele sonen får en fin nyttårsfeiring og en god start på det nye året! 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk oss en fin skogstur før vinden ble for gale heldigvis. :ahappy:

Pinnekjøttet står å damper, desserten lagde jeg i morges så den er grei. Fyke over gulvene med støvsuger en rask tur før jeg hopper i dusjen. Har også gjort klar en haug med poser til nyttårsbukkene men foreløpig har det ikke vært en eneste en her. Håper virkelig det kommer noen, jeg er helt håpløs når det kommer til å la snop ligge i skapet.... :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er hjemme igjen fra en liten bytur og titter opp på chatknappen og ser at ingen snakker. Jeg er jo så gammel at jeg husker at chaten opprinnelig bare var aktiv på nyttårsaften for oss som var hjemme med hundene våre :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...