Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, november


xxx12345
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.6k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Penny, aka bowlingkjeglen har bursadag i dag, 3 år. Dagen er feiret med mat og ro, siden hun trolig har livmorbetennelse.  Kjøpte take-away i dag, og hun var meget fornøyd når hun fikk sitte i bakset

Svigerfar er våken!

JEG KOM INN PÅ PPU DELTID!  jEG ER SÅ GLAD AT JEG IKKE VET HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

Posted Images

Fint vær idag og gitt! Tror jeg tar med meg jentene i bilen og går en tur i åsen på vei til legen, må få tatt litt blodprøver igjen. Satser på at jeg bare kan komme rett inn og bli ferdig med det, det er så kjedelig å sitte og vente! Må bare time kjøringa og turen til åpnigstidene til laboratoriet.

+'et med å bli akershusværing igjen er at jeg kommer nærmere fastlegen og familie, men noe i meg stritter fullstendig imot å flytte dit! Jeg håper virkelig C tar hensyn til mine ønsker når han skal på "jobbintervju" iløpet av uka, jeg tviler litt på det siden han har lyst til å komme nærmere familien sin etter det som skjer med svigerfar, opg jeg skjønner jo det, men...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Her er det regn og overskyet. Det passet jo bra når vi får fotograf til leiligheten og skal legge den ut for salg på nytt :hmm:

Må snart få både meg selv og hundene ut i bilen og sjekke at alt er OK til bildene skal tas. Annonsen legges ut til helga, og visning blir rett over helga. Håper det går fort denne gang :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Oi! Sonen funker igjen! Og det går an å skrive innlegg fra pc og ikke bare mobil. Ikke dårlig. Jeg sitter hjemme og holder på å kjede meg ihjel. Tråkka over skikkelig på fredag og fikk fot og legg på tykkelse med en gammel fjellbjørk. Helt umulig å trå på. Fikk røntga i går, og det er ikke brudd, selv om legen påsto at det måtte være det med så stor hevelse. Så nå kjeder jeg meg og lurer på hvordan jeg skal få aktivisert tre understimulerte, litt over middels aktive hunder med bare en fot :P I dag kan den heldigvis brukes såpass at jeg kan kjøre bil. 

Og til tynne hunder og matmengde diskusjonen. Mine valper har alltid fått det like mye mat helt til de blir godt voksene de. De får full voksenrasjon fra de er små valper (men i valpefor). Så en valp som skal bli 30 kg som voksen får like mye mat som en voksen hund på 30 kg. Noen hannhunder må ha litt mere i værste unghundtida da, men ellers har det stemt ganske bra på mine valper. Som små får de det bare fordelt over litt flere måltider. Og akkurat å så jeg bort på valpen og innså at han faktisk har blitt mer unghund enn valp. 6 mnd gammel jo :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis
2 timer siden, Kokospaniel skrev:

@Klematis pilates og varmtvannstreninger er også kjekke saker. Trening i det hele tatt skal jo være bra for vonde kropper. Gjort rett og ikke overdrevet...

Ja, å gå turer holder nok ikke i lengden:-) Må nok finne på noe:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Kaldt i dag, og glatt på asfalten. Lurer på om snøen kommer snart, kan nesten ikke vente med å teste ut Bizi foran skia mine, jeg er helt sikker på at det kommer til å fungere supert. 

Hundene fikk løpe løs gjennom skogen i dag. Timmy freste rundt sammen med Bizi, og løp og herjet som om han aldri har hatt vondt i beinet i hele sitt liv. 

På torsdag skal vi til Oslo, så skal vi sove over hos kompis-eksen og sønnen, og når jeg og Bizi drar hjem på fredag, så blir Timmy igjen i Oslo. De savner han visst sånn der inne, så de ville gjerne passe han litt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis
33 minutter siden, Snusmumrikk skrev:

Tråkka over skikkelig på fredag og fikk fot og legg på tykkelse med en gammel fjellbjørk. Helt umulig å trå på. Fikk røntga i går, og det er ikke brudd, selv om legen påsto at det måtte være det med så stor hevelse. Så nå kjeder jeg meg og lurer på hvordan jeg skal få aktivisert tre understimulerte, litt over middels aktive hunder med bare en fot :P I dag kan den heldigvis brukes såpass at jeg kan kjøre bil. 

 

Huffda, det hørtes ikke så lett ut. Slippe løs, og trene hjernetrim kanskje? Begrenser seg jo en del med en fot, ja:) God bedring!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, nå kan jeg endelig skrive her igjen! Toppers :)

November ble avsluttet med noen ikke-så-posetive-helsenyheter, men håper å få bukt med dem innen jul... Er slapp og sliten, men jeg tror medisinene kanskje kan finne på å begynne å virke snart, så da får jeg forhåpentlig vis litt mer energi.

Vi avsluttet den offisielle agilitysesongen på lørdag med det siste nappet til klasse 2 i hopp! Hovedfokuset over nyttår blir da AG (der har vi ingen napp :p), så vi kan rykke opp i begge klasser samtidig mot sommeren :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Mud skrev:

Jeg er ikke særlig bekymret nei, han er frisk og aktiv , og definitivt ikke noe tynnere enn gjeterne var/er på den alderen :) 

 

@Snoffe da ser jeg frem til T fyller 3 år og jeg kan slippe kommentarer :lol:

Det har ikke vært så mange av de altså.  Bare noen forståsegpåere som føler at de må  belære litt. 

Nico ble jo gått over av dyrlege fordi hun var tynn og fikk diagnosen "fjortis". Det rare er at hun spiser mye mer nå , men er fortsatt like tynn. Sånn er det når man plutselig leker hele dagen :lol: 

Jeg fikk sykt mye kommentarer jeg også :P  Var et hundemenneske som mente jeg gav hunden ALT for lite mat, da jeg fortalte hvor mye jeg gav så mente hun jeg måtte gi mer. Men man kan liksom ikke gi helt uante mengder mat til en hund heller :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, Tekopp skrev:

Bestilte Star wars lego kalender til typen... Passer til barn i alderen 6+ :D Han er bare litt over tredve, så barn i alle aldre altså.

 

1 minutt siden, Pixie skrev:

Hadde jeg funnet en Lego Technics kalender hadde jeg bestilt det til min, og han er 40 :D

I forfjor så kjøpte min mor en legobil (sånn man bygger selv, og som man kan kjøre med fjernkontroll) til sin samboer på nesten 60 :D 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Eplefe skrev:

Jeg har med meg hundene til byen og på kafé.  Så skal vi i frislippområdet ved sletten og la dem springe litt. Veldig kjekt at de sliter hverandre ut litt. :p

Den oppe ved fantoft stavkirke? 

Jeg var der for en måneds tid siden, men var ingen der oppe. Så trodde at folk hadde sluttet å dra opp dit :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Krilo skrev:

Er jo bare å kjøpe en pakke og dele den opp i 24 passende pakker og pakke inn ;)

Har tenkt på det, men tror jeg ender opp med å kjøpe en pakke han får på julaften. Vi skal være hos min mor i jula og hun har lite utvalg i tv-kanaler, så det hender han kjeder seg der. Med Lego har han noe å gjøre :P

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mekonomen hadde selvfølgelig ikke bolter til vinterdekka mine,  men verkstedet ved siden av jobb hadde både hjulbolter og kunne skifte dekk for meg. Så i morgen blir det endelig vinterdekk! 

Sjekket pris på lastholder til tak i samme slengen,  og det kommer selvfølgelig på 2500 , - da bilen min visstnok måtte ha orginaldeler.  Typisk. 

Jeg har ikke plass til kickbike og husky i bilen samtidig,  det er fryktelig upraktisk! Det var ikke i mine tanker at jeg skulle ha trekkhund når jeg kjøpte bilen :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...