Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, november


xxx12345
 Share

Recommended Posts

Ååh! Tenk at det snart er jul! Sitter hjemme å tenker på hva man skal ta seg til, trenger virkelig en jobb nå:drool:

Hundene ligger å sover etter frokosten, kaffen er kokt og været er sånn passelig greit. Har en masse vegger som skulle vært malt, men fri for maling, så da må jeg inn til byen å handle:thumbsdown:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.6k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Penny, aka bowlingkjeglen har bursadag i dag, 3 år. Dagen er feiret med mat og ro, siden hun trolig har livmorbetennelse.  Kjøpte take-away i dag, og hun var meget fornøyd når hun fikk sitte i bakset

Svigerfar er våken!

JEG KOM INN PÅ PPU DELTID!  jEG ER SÅ GLAD AT JEG IKKE VET HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

Posted Images

På 1.11.2015, 00.40.49, Kangerlussuaq skrev:

Herregud jeg elsker pelsbolla mi så intenst at det er helt ufattbart :wub: Vofsen min er snart 7,5 år og jeg blir bare mer og mer forelsket i henne for hver måned som går. Jeg skjønner så forferdelig godt hvorfor folk ønsker å klone de hundene som er "den hunden"... :hug:

Det er en sånn fantastisk følelse :wub:

20 timer siden, Argyr skrev:

Akkurat nå ligger vi strekk ut etter å ha vært på tur med tre hihunder og ei harabikkje. Jeg plukka to hjortelus ut av håret mitt og er ikke sånn veldig begeistra for det. Jeg synes det kan bli stabile minusgrader snart, for til tross for et utall frostnetter, så lever både hjortelusfluer, knott og flagrende stankelbein i beste velgående. :thumbsdown:

Jeg orker nesten ikke å gå i skogen pga all hjortelusa, men jeg får dem på meg bare av en runde ute på jordet her også... Ønsker meg intenst frost nå altså. Og jeg finner selvsagt stadig slike krek i pelsen på hundene, og de er ofte fulle av blod også... Og nå klør jeg på et bitt jeg fikk for veldig lenge siden. Det slutter liksom aldri å klø... 

Har jeg tatt en feriedag bare for å komme meg etter lang tur i går. Var hjemme fra Danmark kl kvart på 12 i går kveld... Veldig lang tur for ingen ting gitt *ler*. Nå skal vi straks sele på og gå oss en lang tur i skogen selv om den er full av hjortelusfluer. Kan jo ikke sitte inne i sånt flott vær. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg er overlykkelig over at læreren min endelig begynner å bli fornøyd med eksamensoppgaven min, og synes den er veldig interessant, til og med. Bare fire uker til jeg kan levere den fra meg nå, og få tilbake dette som heter fritid.

Jeg er ikke fullt så fornøyd med at jeg fikk kink i nakken igjen, på tur med hundene i går. Det begynner å bli en irriterende vane, og i det siste har det alltid smelt i nakken ute på tur. Godt jeg har en stor pakke voltaren i skapet da. 

Handlingtreninga med Bizi går veldig framover nå synes jeg. Så gjenstår det og se om det fungerer når det gjelder og det kryr av både mennesker og hunder rundt henne. Bare vi ikke tar det så høytidelig, så er det ikke så farlig hvordan det går. Det viktigste er jo at vi har det fint sammen. Og det har vi. 

Timmiansen skal til kiropraktordamen sin for behandling, laser og cartrophen på torsdag. Fem uker siden vi var der sist, men han er ikke merkbart dårligere, så kanskje vi kan vente såpass lenge mellom hver gang. Det er jo tre timers kjøring etter jobb hver gang, så det er jo fint for meg om vi slipper å inn dit så ofte. Men, Timmys beste først.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, Pippin&Symra skrev:

Sånn, nå har jeg i alle fall det gamle profilbildet. Den gamle brukeren er visst borte. Så heihei, jeg heter Heidi og har ett innlegg på sonen.

Hei Heidi :wave:

Kjennes det litt ut som å ha fått hukommelsestap? Siden du har blitt helt historieløs mener jeg... :D 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Livet som standinbonde er ganske interessant innimellom :lol:  Bonden jobber fra 7.30 til 18 i dag, så da sa jeg at jeg tok fjøset i dag. Det hadde ikke han regnet helt med siden jeg er sjuk (bedre nå), så da ble det skrevet liste med alt han kom på seeent i går kveld.

To kviger som måtte ha hjelp i robot (eller valium...), den ene klarte sjøl, den andre gav jeg meg med etter at hun traff armen min i et forsøk på å kverke både roboten og seg selv. :aww: Hun får prøve sjøl til Bonden kommer hjem og kan fikse.

Ei som skulle insemineres, henne gikk jeg nesten rett på så hun og en støttekontakt havnet i selekteringsbinge og ringt inseminør. Fant ei med sprukket byll og hevelse i ansiktt, ringte vet. og fikk puttet henne sammen med de to andre i selekteringsbingen (ingen feber - så bare rense og trengte ikke vet. i dag).  Så oppdaget jeg ei som hadde gigantonormus jur, og virket veeeeeldig utilpass, ringte bonden for å høre om hun hadde jurbetennelse eller skulle noe. "25?  tenke tenke 25 ja! hun skal kalve hun!"  Ei diiiiiger voksen ku med noen år på baken. En av de største der oppe, og hun hadde ingen planer om å høre på meg som spurte om hun vakkert kunne gå dit og dit. Så hun ryddet hele kanten langs forbrettet ørten ganger, hadde gjort seg som snøplog den der, før jeg ble morsk nok til at hun gadd å høre på meg. Fikk geileidet henne inn gjennom selekteringsbingen og oppi fødebinge. Så da kan hun få kalven sin trygt og godt oppi der. :ahappy: 

 

Planen  for dagen videre er å få i seg mat og lese skoleting, før hunder må få tur og barnet skal hentes. Må opp og sjekke kua noen ganger også da. Om fødselen setter i gang eller om den drøyer. Erfaren ku, så går nok helt fint uten at jeg blander meg. 

 

 

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei sonen:wave:

Ene lyset på bilen har gått, og min bilmekaniker-utdannet-kjæreste klarer ikke å skifte lys på bilen min da lysene sitter så kronglete til. Så må på verksted å få fikset det. Ikke får jeg gjort det selv heller sidne jeg har vondt i hendene mine. 

Jeg er så fornøy med Casper:wub: og det selvom han er i teit unghund fase, som egentlig er ganske hyggelig,for han er egentlig veldig grei :)

Og det er november. Snart desember, og snart nytt år. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får ikke sitert, men tusen takk for at du likte, @Snøfrost:D

Jeg hadde egentlig gitt opp å prøve å nå etter førsteplassen, men så så jeg at en mindre hyggelig berner-person hadde sett at jeg la ut link til konkurransen på ei bernerside og gått inn å likt kun konkurrentene sine bilder bare for at jeg ikke skulle vinne, og det backfired for å si det sånn :D Da gikk jeg all inn for å vinne, og vant med god margin! En premie verdt ca. 500,- :)

Her er det ordentlig guffent vær i dag, blåser kraftig og er grått og trist. Men det regner ikke, så det blir nok en fin tur i skogen snart likevel.

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Typen ringte og ga beskjed om at det ble overtid til 9 ikveld. Så da løp jeg til bybanen, i håp om å rekke bussen. Løp fra bybanen, over et fotgjengerfelt hvor bussen min stoppet, og heldigvis snill bussjåfør som åpnet for meg :) Så går jeg et stykke hjem idag, for å rope på Bob. Håper han har funnet veien hjem! Satte soveromsvinduet åpent nok til at han kommer seg inn, så han kan inn å legge seg om han kommer. Skulle satt inn litt mat også kanskje, men da kommer gjerne nabokattene også inn.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Mirai featured, pinned og unfeatured this emne
5 minutter siden, Monab88 skrev:

@Raksha Får ikke sitert.

Så fin ku! Det er fødsel på gang her også nå :) Årets siste kalv!

Åh spennende! :D Håper alt går bra.  

 

Tror jeg gir opp skolearbeid i dag, konsentrasjonen er virkelig ikke tilstede. :gaah:

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Siri skrev:

Jeg orker nesten ikke å gå i skogen pga all hjortelusa, men jeg får dem på meg bare av en runde ute på jordet her også... Ønsker meg intenst frost nå altså. Og jeg finner selvsagt stadig slike krek i pelsen på hundene, og de er ofte fulle av blod også... Og nå klør jeg på et bitt jeg fikk for veldig lenge siden. Det slutter liksom aldri å klø... 

Jeg bor jo i skogen, så det er vanskelig å komme utenom uten å sette seg i bilen jeg ikke har og kjøre avgårde for å gå tur. Tydelig at de virkelig har kommet for å bli, snodig med en sånn plutselig invasjon. 

Jeg har heldigvis ikke blitt bitt enda (de bare kravler rundt i hodebunnen og nakken min foreløpig, de elskverdige dyra), jeg leste at når de først finner på å bite, så klør det i ukevis, minst. Er nesten så jeg heller ønsker meg flått.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det slår aldri feil: jeg er mandagssur og mandagssliten, fantaserer om å si at jeg har migrene så jeg må nok gå hjem. Så går jeg inn i klasserommet og møter 22 flotte, herlige, energiske elever, og så setter vi igang og lager klasseavis. Forslagene til avisinnhold strømmer på, latteren runger, arbeidslysten fyller hele rommet og Heidi er ikke sliten lenger i det hele tatt. Klassen min. :wub:

  • Like 19
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kun blitt halvtimesturer histen og pisten i helgen, så idag var det digg å komme seg ut på en 2 timers tur i finværet! :)

Igår så virket øyet til Trym hovent (ikke selve øyet da, men rundt liksom :P ) og han blunket endel og "klødde" seg med labben, idag virker det litt bedre, vi har oppføgingstime på torsdag (og nå skal jeg be dem om å gjøre noe, er vel snart på 4 uka med drypping, og det har ikke blitt noe særlig bedre liksom...) spørsmålet er om jeg skal prøve å få en time idag eller i morra, eller vente til torsdag? Jeg tror kanskje at jeg gjorde det litt værre når jeg skulle dryppe øyet hans med det serumet de lagde forrige uke og jeg fyrte av den spruten midt i øyet hans.... Etter det så virket det mye mer irriter. Men som sagt litt bedre idag enn igår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Villdyrene er luftet og ligger og sover. Nå sitter jeg og skriver søknader. Tid for å bytte jobb før markedet virkelig faller sammen =/ 

Ellers er det litt å gjøre før leiligheten vår blir lagt ut for salg for 2. gang. Hadde vært godt å få solgt nå. Ikke noe moro å sitte med 2 boliger! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutter siden, Stine skrev:

Kun blitt halvtimesturer histen og pisten i helgen, så idag var det digg å komme seg ut på en 2 timers tur i finværet! :)

Igår så virket øyet til Trym hovent (ikke selve øyet da, men rundt liksom :P ) og han blunket endel og "klødde" seg med labben, idag virker det litt bedre, vi har oppføgingstime på torsdag (og nå skal jeg be dem om å gjøre noe, er vel snart på 4 uka med drypping, og det har ikke blitt noe særlig bedre liksom...) spørsmålet er om jeg skal prøve å få en time idag eller i morra, eller vente til torsdag? Jeg tror kanskje at jeg gjorde det litt værre når jeg skulle dryppe øyet hans med det serumet de lagde forrige uke og jeg fyrte av den spruten midt i øyet hans.... Etter det så virket det mye mer irriter. Men som sagt litt bedre idag enn igår.

Hvis han har gått så lenge med det, og ikke blitt tydelig værre, så hadde jeg venta til torsdag :aww: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pokkers pilhøyde! (Måtte bare få det ut).

Strever med mekanikken denne gangen (også). Det er jo egentlig gøy, men det er mest når jeg får til :P Greide å ro i land veg-oppgaven, men det er alltids noe å ta tak i! Kommer ikke til å kjede meg de neste tre åra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommet inn døra hjemme nå. Kjempeskuffa for å ikke møte Bob på utsiden. Glemte å tisse på skolen før jeg gikk, så det var nesten krise. Men åpnet døra til soverommet før jeg satt meg på do, i håp om at han kanskje var der. Og det var han! :D Bob er hjemme, og hiver innpå mat :D Sååå lettet nå!

  • Like 26
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Pippin&Symra skrev:

Sånn, nå har jeg i alle fall det gamle profilbildet. Den gamle brukeren er visst borte. Så heihei, jeg heter Heidi og har ett innlegg på sonen.

Velkommen til Sonen :D . Håper du vil trives  :lol: 

50 minutter siden, Argyr skrev:

Jeg bor jo i skogen, så det er vanskelig å komme utenom uten å sette seg i bilen jeg ikke har og kjøre avgårde for å gå tur. Tydelig at de virkelig har kommet for å bli, snodig med en sånn plutselig invasjon. 

Jeg har heldigvis ikke blitt bitt enda (de bare kravler rundt i hodebunnen og nakken min foreløpig, de elskverdige dyra), jeg leste at når de først finner på å bite, så klør det i ukevis, minst. Er nesten så jeg heller ønsker meg flått.

Her er det jo også skog rundt på alle kanter nesten, men det er forskjell på skog og skog også faktisk. De skogteigene som er nærmest her er fulle av hjortelus, mens skogen litt lenger unna er nesten fri for faenskapen :). Ja, bittene klør i flere uker, i hvert fall på meg :). Og de sitter alltid i nakken opp under hårfestet liksom. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...