Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

To gode timer i marka med @Malamuten , Varga og Tai :ahappy: Hundene gikk løse og kosa seg i et perfekt lag med nysnø (perfekt for fottur i hvert fall).

Deretter fikk de være med på besøk til Besta hvor de dilta rundt og fikk alt for mye å spise. Typisk bestemødre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi vel egentlig ikke gjort noen ting :P Vi var ute i typ 15 min for å trene på slalomen i dag tidlig før vi gikk inn igjen for å sove/se på serier. Jeg rydda litt mens bikkjedyret så på. Så gikk vi ca 45 min til bestemoren min, for der var det nemlig familielunsj. Vi tok bussen tilbake og nå har vi ligget på sofaen siden kl 19. Bikkjedyret ligger og sover tungt oppi meg, så jeg tror det har vært en god dag tross alt :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gikk greie turer i går og dagen før, i dag skal vi (jeg, samboer og hund) dra på familiemiddag/besøk hele ettermiddagen og kvelden, så det skjer nok for hunden med det. Passer godt siden det snør som bare det. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har knapt rørt på bikkjene i to mnd pga sykdom. Gubben har jo jaktet 3-4 dager i uka, men han har en tendens til å veksle mellom bare 2-3 hunder.

Nå er jeg i gang med hygenen igjen. I dag ble det 3+ timer i søk og på harefot, til hun dumpet på en rev som gikk i hi etter en times drev. Middels fornøyd hund og minus fornøyd eier..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samboern skulle inn til byen en tur, så jeg fikk han til å kjøre og sette meg av "på toppen" av Bymarka så jeg fikk gå gjennom skogen og ned til byen hvor han plukka meg opp igjen. Var ute i 1,5 time. Det var i grunn nok for i dag, er blitt forkjøla og har feber. De får lufte seg i hagen her oppe hos mamma resten av kvelden. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi vært i Østmarka på gamle trakter og lett etter den lille svarte som forsvant i går. Vi fant dessverre ikke hunden, men var ute og trasket i fem timer. Det er jo snauhogt rundt Branntårnet (Haukåsen) og jeg tror jeg må bli kjent i Østmarka på nytt. Nå blir det en liten do- runde på en halvtimes tid før vi legger oss :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tisseturer her og der, masse basing i snøen, litt momenttrening på stuegulvet. 1t trekktrening på barmark med meg i magebelte, fokus på å ta retningskommandoer og gå forbi forstyrrelser. Sistnevnte gikk bra, denne lille snutten viser godt hvordan Keo oppfattet "VENSTRE" i dag. Tror han var like sliten i hodet som kroppen da vi kom hjem :lol: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...