Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

Svært lite i dag :innocent: Bare minien som er her nå. 

10 min tur, så jobb, så 10 min etter jobb, så leke masse (rolig) med ball inne, så gikk vi en halvtime i rolig tempo og så har vi kosa oss masse på sofaen. 

Mini er fortsatt under rehab etter kneskade og får ikke lov å gjøre stort, men hun begynner å bli så rastløs at vi er nødt for å være litt ute. Ser beinet hopper ut mer når vi er ute, så derfor går hun mest mulig løs og jeg går sakte. 

Som nevnt har vi kost masse i dag da. Susser på sofaen, leker litt i sofaen, biter hverandre litt i nesa mm. Jentekveld :D Nå ligger hun på foten min, som hun alltid gjør på kvelden. Senere i kveld skal vi vaske i leiligheten, og da får mini være med og dra tepper og skitne sokker rundt omkring :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trent hund og blitt møkksur på henne. Det hjelper hver gang :thumbsdown: At jeg trente rett ved bestevenninnen og ikke varmet henne opp som jeg pleier tenker vi ikke på!

Så har vi gått en mil på tur, nå ligger begge to å sover. Mer gjør vi ikke sammen i dag. Eller det blir feil, for de deltar villig i alt jeg gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her startet vi dagen med 20 minutters tur oppi beitet (beitet består av litt skog og litt åpen mark), og de var løse fra vi gikk ut døra til vi kom inn. Etterpå dro jeg til Steinkjer for å holde kurs, og begge hundene fikk være igjen hjemme (like kjedelig å ligge i bilen liksom, bare kaldere og trangere). Da jeg kom hjem var det ny tur ut i beitet, og vi var ute i en halvtimes tid. Igjen løp de løse hele tiden, og jeg la inn litt søk etter hundekjeks og ball underveis. Nå tygger de på hvert sitt tyggebein, mens jeg får varmen i meg. Litt kjedeligere lørdag enn vanlig når jeg bruker nesten hele dagen på andre sine bikkjer og den andre eieren er borte på jakt. :P  Blir en liten kveldstur før vi legger oss i tillegg, men ellers har jeg planer om at vi skal ta det med ro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært en nokså rolig dag her. Hadde tenkt meg opp på en topp, men været ble så bedritent underveis så vi snudde etter en time. Tok oss 40 min ned igjen da. Da var Felix våt gjennom dekkenet og veldig klar for å dra hjem :P 

Sånn ellers har de fått være med i bilen da jeg dro på handletur, blitt lufta utenfor her og spist både middag og grisehale. Satser på en lengre tur i morgen :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Tja hva vi ar gjort i dag? Han er jo med der det skjer utenom i kjelleren for trappa er noe dritt i hans øyne. Trappa der jeg bodde før løp han opp og ned.

Altså jeg skulle bære noen dekk i kjelelrn. Var litt lat for jeg ble kvalm av bæringa og trilla dekka ned den siste skråningen. JA det gikk fint helt til siste dekket. Niri løp rundt meg hele tiden men nå så måtte vi da leite etter et dekk, eller han løp og jeg leita. Endte med at jeg måtte finne fram hodelykta dekket trilla ned en skråning og begynte på neste skråning. Niri ville ut og løpe og gjerne med pinne og ups der var det et ferskt spor. Dekket kom hjem og det gjorde hunden også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hatt ei aktiv helg vi. I går møtte vi Rutta sin tante. Var 3 timer i skogen med tur, lek og litt jakttrening :)  Så var vi hjemme i et par timer, så fikk hun være med på 50 årsdag. Aro fikk bare småturer :P

i dag har vi vært et par timer i skogen alle tre, Begge har fått søke opp litt dummies. Så har vi hatt et par økter med trening på stua :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig deilig dag med rimelig fint vær! Jeg og hunden har møtt min far, kjørt bil til et fint turområde i skogen på 4 km der hunden har kunnet få gå løs hele runden, vi har spist ute på cafe og hilst på sauer (innenfor gjerde) og noen høflige hunder og unger. Utenom det sofasliting, og nå skal hunden luftes, så stelles og dusjes før kvelden.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingenting. Er såå fint vær og deilig tempetatur, og så ligger vi inne med gardina trekt for... Koda har klart å skade øyet sitt, så har fått salve, smertestillende og øyedråper som forstørrer pupillene. Så han har én stor pupill, stakkars, så fikk beskjed om å holde oss inne i mørket. Kjipe greier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag, opp 05:50, mat og lufting i hagen. Så jobb fra 07:10  til 14:40, hjemme 15:30 (mannen luftet hundene når han kom hjem fra jobb 14:00). Middag, så og ut på tur kl 17:00 -18:30 innlagt fvf, utgangsstilling, søk, stå under marsj og dekk trening. Det vil si konstruktiv trening der målet er LP. Kveldsmat, og så en luftigs i hagen et par ganger før natta. Samt at vi har tulla og tøysa rundt på stue gulvet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter luftetur i ni tiden, før hun var "hjemme alene" sammen med mamma (det vil si at det ikke er noe aktivisering).

Så kom jeg hjem i 15 tiden og gikk en halvtimes luftetur. Middag, hvile magen, så en time med LP trening. Hjem og kose litt i sofaen før 10 minutters kveldslufting. Kos resten av kvelden :)

Sent fra min GT-I9506 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ÅÅ, jeg er så travel med innlevering av prosjekt denne uken, så det blir alt for lite tid til det jeg egentlig vil. Bruker i stedet masse tid på å publisere ting på hundesonen.  :innocent:

I går ruslet vi bare en par kilometer sola og tok litt apporttrening inne i skrivepausene. Hadde egentlig tenkt til å trene en god økt lydighet ute og kanskje legge et spor, men ble sittende med prosjekt så tiden bare fløy fra meg.

I dag har vi heldigvis prioritert litt annerledes så vi fikk både gått tur, lagt spor og trent på fot, avstandssitt, apport og litt ymse. Valpen lader uheldigvis opp ganske fort, så måtte kjøpe meg litt fri med litt tyggebein nå i kveld også har de fått lov til å leke fekteleken med hverandre inne. Slipper billig unna med valpen sånn sett når de kan aktivisere hverandre. Han har ikke tygget på noe i det hele tatt (annet enn Lunah, haha!) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag startet vi dagen med en 2 timers strandtur. Er egentlig blitt en standard start på dagen. Stranden ligger jo rett ved siden av huset! :ahappy:
Så kom vi hjem tidsnok til at både Koios og Minion fikk puttet alt sanden de hadde i pelsen, på gulvet, sånn at de var rene og pene til fysiodama kom. 
Så i dag har de hatt sin første massasjetime. (Stakkars Kiwi, hun fikk ikke massasje)
Minion satt veldig pris på massasjen, Koios ville heller ligge på ryggen og skape seg og få kos på brystkassen. :rofl:
Men fikk ihvertfall bedt han leke voksen hund i den timen det tok. :P


Nå ligger de å sover, og spørs om de vil være med på noe mer i dag. :P

20151104_102350_Kiwi_Ver.1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 km joggetur med Talli på morgenen. Ellers har valpene sett på ett "monster" st.bernhardshund :lol: og lagt i bilen (hjulpet nabo flytte) 

Snart skal vi ned å rydde kjeller, valpene er jo fortsatt der at de syns slikt er kjempe spennende!!! 

Så blir det nok en kveldstur i dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nemi og jeg har hatt første natten sammen på to uker, så vi koste lenge idag tidlig. :wub: Ellers har det vært en sløv dag. En 10 minutter tissetur på morgningen, 10 min etter skole og 5 min etter middag. Litt senere i kveld tar vi timesturen med en venninne av meg. :ahappy: For øyeblikket ligger jeg i sofaen med pcen på fanget og Nemi sovende oppå beina mine. Deilig å være hjemme hos gullklumpen min igjen!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...