Gå til innhold
Hundesonen.no

Valpegjengen 2017 og 2018 og 2019


Nea
 Share

Recommended Posts

På 22.7.2016 at 10:44 PM, MarieR skrev:

Her blir det også forhåpentligvis valp i løpet av 2017. Står på valpeliste på et kull jeg tror blir veldig bra, så gjenstår det å se om det kommer valp til meg der. Tispa venter ikke løpetid før i høst, så det er bare å vente og krysse fingrene for at alt går som det skal...

Ble ikke noe valp, men vinteren 2016 hentet jeg jo Twist :) Har lyst på en til, men da blir det en maskot fordi jeg ikke føler jeg har kapasitet til to hunder i trening pr dags dato. Når og hva gjenstår å se da, ingenting planlagt enda. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 209
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Her vart det ett lite impulskjøp for 1,5 veke siden... Skulle ha ny hund, forhåpentligvis fra egen tispe. Men ho gjekk tom, og tilfeldigvis dukket det opp en avbestilling på ei tispe i eit tervuerenku

Da blir det 2017-valp på meg!!! En nydelig liten mudi-jente kommer hit DENNE uka Jeg har aldri hatt en så usikker ventepåvalp-periode når valpene har vært så gamle - men veldig glad det er over(!!!),

Det er vel heller ikke noen hemmelighet at jeg tenker litt på / tror jeg kommer til å / drømmer om å / har tenkt å kjøpe en beardisvalp en gang sånn i løpet av 2018, kanskje allerede i første halvdel

Posted Images

On 30.10.2015 at 9:00 AM, Elita2005 said:

Til tider skulle jeg ønske at jeg hadde en ny valp i går, men heldigvis tar jeg til fornuft og tenker at det passer faktisk ikke akkurat NÅ og Luiz trenger masse trening - og jeg vil bruke masse tid på han. Han er ikke på det nivået jeg ønsker før jeg får en hund til.

Men innen de neste 3 årene, vil vel si 2018? Da håper jeg det er en ny valp i leiligheten! Raser varierer litt, men det aller mest smarte er en sheltie. Selv hvor "kjedelig" jeg føler det er. En liten kelpie hadde heller ikke vært feil. Det kan hende jeg interesserer meg mer for large hunder innenfor Agility, men det har ikke skjedd enda. Flere bruksraser jeg kunne tenke meg senere, og som kunne ha passet livsstilen min på nåværende tidspunkt.

Det ble en valp til raskere enn planlagt! :icon_redface: Valget falt på en sheltietispe vi hentet august 2016. Rasevalget i seg selv var smart, men jeg er redd hunden ikke holder mål mtp ambisjonene i agility.. Om det ikke skulle bedre seg i 2018, så kan det hende det må komme en ny valp i 2018. Men rase avslører jeg ikke helt enda, for håper mest på at Zeta skal blomstre. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 10/29/2015 at 10:25 AM, 2ne said:

Har 3 tisper - om helseresultatene fortsetter å være like positive som de har vært til nå - jeg har mulighet til å ha kull på de neste årene, så det blir valper her minst to av disse årene, kanskje tre, det kommer an på hva jeg gjør til neste år. Har forvert/deleier klar til et av kullene, kanskje to, den tredje har jeg ikke sånt til, så det burde jeg vel avklare etterhvert. Skulle helst beholdt den hjemme, men jeg syns egentlig jeg har nok hunder for øyeblikket :P 

Her har det ikke forandra seg stort, bortsett fra at vi har 4 tisper nå :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Hei dere!
Litt usikker på om det er her dere vil jeg skal skrive, men.. :ahappy: Vi skal få valp!
En liten Golden Retriever-kar kommer til oss i november :) Valg av oppdretter var egentlig litt tilfeldig, da den vi sto på liste hos fikk færre valper enn forventet. Samme dag tikket det inn melding om én hannhund igjen hos en erfaren oppdretter, så da slo vi til! I ettertid er jeg litt skeptisk da jeg føler de stilte veldig lite spørsmål osv når jeg ringte. Men linjene til hundene ser veldig bra ut, av det jeg kan se i NKK. Må bare satse på det blir en bra valp!

 

Det jeg er mest nervøs for her i heimen er katten min. Vi har en 8 år gammel hannkatt som tidligere har vært veldig grei med hunder, men i det siste har han vært direkte stygg mot de hundene jeg passer. Selv om hunden oppfører seg underdanig og rett og slett er pissredd katten, så kan han finne på å gå rett bort og slå han på nesen, eller jage han :( Hunden har respekt som bare det men katten er skikkelig frekk. Da er jeg redd det kommer til å bli krise med valp. Noen som har noen trøstende ord? 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 22.7.2016 at 7:28 PM, JeanetteH skrev:

Så får vi se hva jeg ender på da. Bestemt meg for at jeg vil ha etter "mine" linjer eller tilsvarende, så da er det bare til å belage seg på å se om oddsen går min vei eller ikke.

 

På 25.8.2017 at 7:15 AM, JeanetteH skrev:

Jeg hadde 2015 valp, impulskjøpe 2016 valp og en 2017 valp. Veddemål på 2018 valp eller? :lol:

Ser ut som det blir egenprodusert 2018 valp :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 29.10.2015 at 2:53 PM, Snøfrost said:

Tja i 2017-19 er Såga 3-5 år (født 2014) så skal hun ha noen kull bør hun vel få et i dette tidsrommet. Planen var 2017, men så vet jeg ikke helt hva det blir til pga faktorer som ikke har med henne å gjøre. Jeg vil jo helst ha mulighet til å beholde noe om jeg skal ha et kull på henne, spesielt dersom det blir tiltenkt kombinasjon.

Stjerne får muligens et kull om hun er duganes nok, og det samme med Beringia. Men det er altfor tidlig å si. Ellers har jeg pr i dag ikke noen planer om noen "utenfra" i de kommende årene (unntatt kanskje i 2016).

Siden dette ble skrevet har jeg fått meg en hund utenfra. Han var ikke direkte planlagt, men hadde sikla på kombinasjonen og når han ble tilgjengelig som 8 mnd gammel og en ville deleie ham, og ha ham boede hos seg så ble det en da :) 

Stjerne er forhåpentligvis drektig, og Såga skal vi gjøre et nytt forsøk med neste gang hun løper er planen. 
Beringia skal helsesjekkes før noe mer bestemmes, og hun skal ikke ha kull NÅ. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper på hjemmelaget valp i 2018 eller 2019, avhengig av når løpetider dukker opp. Er jeg optimalt heldig, blir det en valp hvert av de to årene. 

Hvis de to planene ryker, så har jeg lovet meg selv importtispe i førtiårsgave (2021). Da trenger jeg ny avlstispe, og jeg vet hva jeg vil ha.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Her vart det ett lite impulskjøp for 1,5 veke siden... Skulle ha ny hund, forhåpentligvis fra egen tispe. Men ho gjekk tom, og tilfeldigvis dukket det opp en avbestilling på ei tispe i eit tervuerenkull fra brukslinjer. Kven kan la noko slikt gå fra seg? Så da vart det ny kvalp, og er råfornøgd! :D

Limakvalp.jpg

  • Like 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Vi skulle jo ha eget kull i år, men så tok tispa oss litt på senga i å få løpetid før jeg trodde, så hannhunden jeg skulle bruke var ikke ferdig "sjekket", det viste seg at de ikke var så god match. så det ble ikke valpekull hos oss i år. MEN så ville noen bruke ene hannhunden vår i avl, og da på tispe oppdrettet av oss, så vi gikk for det og kjøpte en valp og fikk den andre i parringsavgift. Vi fikk også en henvendelse fra Sverige om lån av samme hannhund, og derfra har vi nå en valp.  Særdeles morsom gjeng, viser allerede nå fokus på å jobbe fremover når vi går med dem i bånd (der er trekkhundfolket morsomme, vi gliser bredt når valpene trekker fremover). Gleder meg til å kjøre inn disse :) 

 

IMG_3580.JPG

IMG_3966 (2).JPG

IMG_4072.JPG

På det nederste bildet trener vi på å stå på oppstallingswire på tur. Det er ikke sånn de har det til vanlig, da går de i hundegård :)

  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 25.8.2017 at 11:55 PM, Elita2005 said:

Det ble en valp til raskere enn planlagt! :icon_redface: Valget falt på en sheltietispe vi hentet august 2016. Rasevalget i seg selv var smart, men jeg er redd hunden ikke holder mål mtp ambisjonene i agility.. Om det ikke skulle bedre seg i 2018, så kan det hende det må komme en ny valp i 2018. Men rase avslører jeg ikke helt enda, for håper mest på at Zeta skal blomstre. 

Zeta flyttet for et par uker siden.. Så nå håper jeg alt jeg har for at det blir 2017 valp:icon_redface: Men det er ganske urealistisk... Det kom ikke nok valper i første kull (ble bare født en hannhund), så det spørs om det blir noe i år. Om ikke blir det 2018-valp! Spm blir bare fra hvilket land :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er valpen skapt. Nå er det bare og vente og vente litt til. 3år med venting. Nå må det vel snart bli min tur. Plis verdens fineste tric tispe kom ut <3 

Blir det ikke valp denne gangen så vet jeg faktisk ikke helt hva jeg gjør. Collie korthår er drømmen, men om drømmen ikke blir virkelig så må man vel ta takk i neste ønske på lista.  Eller om jeg bare snur helt rundt og bytter både rase og gruppe. Tiden får vis.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Futtikrutt said:

Så blir det valp på mæ i 2018 med mindre nåt skulle gå skeis :D glæde mæ som en liten onge. 

På oss og, klarer egentlig ikke vente :frantics: Ekstremt etterlenget for å si det sånn! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Vi skal hente vår første valp midten av januar, en Bedlington Terrier! Gleder oss enormt mye. Har de siste 3-4 årene aktivt leitet etter rase, flere ganger stått på valpeliste, men hver gang har vi drøyd det "fordi ikke alt passet". Det gjør det overhodet ikke nå heller, men vi innså at det aldri vil passe 100 % så da får vi heller hoppe i det. Så da blir det valp da! Ingen av oss har i utgangspunktet ferie. Min turnus er "satt i stein", så vi prøver at han først har fri de dagene jeg jobber i et par uker, så har jeg 5 dager fri i turnus etter det. Deretter håper jeg vi kan klare det med å jobbe motsatt av hverandre (ha overlevering på jobb, eventuelt at valpen klarer å være alene 1 time), samt venner og familie som valpepass når det er vanskelig. Har og kriseløsningen med at den kan være med på jobb, i alle fall på kontordager, litt vanskeligere når jeg skal jobbe i miljøet (da må den tåle å være alene, men kan funke for kun lufteturer igjennom dagen)

Men åååh, som vi gleder oss:wub:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

58 minutes ago, Chiquita said:

Vi skal hente vår første valp midten av januar, en Bedlington Terrier! Gleder oss enormt mye. Har de siste 3-4 årene aktivt leitet etter rase, flere ganger stått på valpeliste, men hver gang har vi drøyd det "fordi ikke alt passet". Det gjør det overhodet ikke nå heller, men vi innså at det aldri vil passe 100 % så da får vi heller hoppe i det. Så da blir det valp da! Ingen av oss har i utgangspunktet ferie. Min turnus er "satt i stein", så vi prøver at han først har fri de dagene jeg jobber i et par uker, så har jeg 5 dager fri i turnus etter det. Deretter håper jeg vi kan klare det med å jobbe motsatt av hverandre (ha overlevering på jobb, eventuelt at valpen klarer å være alene 1 time), samt venner og familie som valpepass når det er vanskelig. Har og kriseløsningen med at den kan være med på jobb, i alle fall på kontordager, litt vanskeligere når jeg skal jobbe i miljøet (da må den tåle å være alene, men kan funke for kun lufteturer igjennom dagen)

Men åååh, som vi gleder oss:wub:

Sjukt misunnelig på dere som skal få bedlingtonvalp! Håper på egen tråd og masse bilder på hundesonen. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 2.11.2017 at 5:05 PM, Tine Kristine Lindbeck skrev:

Nå er valpen skapt. Nå er det bare og vente og vente litt til. 3år med venting. Nå må det vel snart bli min tur. Plis verdens fineste tric tispe kom ut <3 

Blir det ikke valp denne gangen så vet jeg faktisk ikke helt hva jeg gjør. Collie korthår er drømmen, men om drømmen ikke blir virkelig så må man vel ta takk i neste ønske på lista.  Eller om jeg bare snur helt rundt og bytter både rase og gruppe. Tiden får vis.

Blir det valp på deg denne gangen ?

Det blir nok å bytte både rase og gruppe her også, så da er du ikke alene om det skjer :). Her er jo drømmen alltid en til aussie, men med baby og nye mål med hundeholdet så tror jeg ikke at tiden strekker til til en ung hurra meg rundt aussie:pinch::ahappy:. Kortis skal vi aldri ha igjen :hmm:

Dere med valp og baby, hvordan går det ? Hvordan er det å få kustus på bikkja,  den stueren osv. Tenker da på liten baby + valp i leverings alder. Spør av nyskjerrighet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...