Gå til innhold
Hundesonen.no

Resultater Københavnvinner 2015


Monab88
 Share

Recommended Posts

Det var vel minst et par til her inne som var der, hvordan gikk det med dere? :)
 

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å droppe utstillingen, men ble bestemt i siste liten at jeg ble med likevel og det er jeg SÅ glad for!

Vi hadde rasespesial på lørdag og kbhv på søndag, drøyt 60 påmeldte voksne bernere begge dager.
Vi reiste ned i håp om å få certet på Jäger for å utløse det danske og nordiske championatet, og vi fikk både det og mere til.
På lørdag vant han åpenklassen med ck og i bhk slo han alle juniorene, unghundene og championene, men det snek seg en veteran foran så han endte opp som 2 beste hannhund med det fryktelig sure reserve certet! Men det var jo en flott plassering tross alt :)
Heldigvis så gikk det veien på søndag, han vant igjen åpenklassen med ck og ble 4 beste hannhund, denne gangen med cert og kan dermed legge til titlene DANSK og NORDISK UTSTILLINGSCHAMPION foran navnet sitt :)

Nora hadde også en strålende helg. Jeg hadde ingen ambisjoner for henne der nede, hun er dansk champion fra før og var bare med siden vi uansett skulle nedover. Jeg hadde overhode ikke forventet at hun skulle komme hjem med en tittel hun også!
På spesialen vant hun først championklassen med ck, så gikk hun videre til å bli beste tispe med klubbcert og til slutt gikk hun jammen meg helt til topps og ble BIR :D
På søndag vant hun nok en gang campionklassen med ck og jammen ble hun igjen beste tispe, med cacib, og kan dermed titulere seg KØBENHAVNVINNER 2015 :D
Hun endte som BIM, og det var helt greit med den lange veien hjem.

Jeg var ikke hjemme før 01.00 i natt og føler meg i elendig form i dag, men det var sååå verdt det :D

 

Nora BIR lørdag:
12025690_10153658861629310_42567957_o.jp

Nora BIM søndag:
12049680_10207771946283050_6489129096343

Jäger ny dansk og nordisk champion:
champion.jpg

  • Like 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk ikke vært med selv pga et 40 årslag, men sendte hundene nedover med ei venninne. Caroline hadde med seg mine 2 gutter og en egen tispe, som er halvsøster til min champion. Mens jeg satt panisk hjemme og oppdaterte on-line resultatlistene og bet negler så rulet de ringen der nede. Først ut var min irske junior Jace, han vant jr klassen og hanket inn sin første tittel KBHJV-15. Han fikk også med seg R-CERT! :) :) Nestemann av "våre" i ringen var min Ani på 6 år, han klinket like godt til og vant championklassen forran to av sine sønner. Gikk helt til topps og ble 1BHK og med det tok han sin 15. tittel!!! Og når de først var i siget sørget Caroline for å bli 1BTK med ikke mindre enn 4 nye titler på sin egenoppdrettede tispe Aaliyah. Ani trakk det lengste strået i BIR og BIM finalen. Jeg er stolt av å ha så gode venninner. Nina måtte steppe inn som handler i BHK og BIR/BIM, Marte viste Ani i gruppa, og Miriam tok med seg hundene hjem igjen til Norge. Da er det ikke noe problem å ikke kunne reise selv. :) :) 

bir bim kbhv.jpg

  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer så mye både Mona og Anilex :). Fantastiske resultater :). 
Og ja, veien hjem blir så himla mye lettere når man føler at man ikke reiste så langt forgjeves :). 

Jeg dro jo med meg begge mine hunder nedover i håp om å kanskje få med både et CACIB (som Yasmine trenger) - og gjerne en tittel eller to i tillegg :). 

Det var ikke så himla mange påmeldte - 12 briarder totalt, 8 hannhunder og 4 tisper. Willy hadde tre andre champions som konkurrenter i ringen, og selv om kritikken som dommeren ga ham var noe av det beste jeg har hørt, så ble han bare nr 3 i CHK med CK. I BHK ble han nr 4. Litt småstressa stod jeg der og ventet på ringsekretæren for å få den der grønne sløyfa for jeg skulle jo inn i ringen med Yasmine rett etterpå - hun var først ute av tispene. Hun var meldt på i unghundklassen, og jeg så at dommeren ble litt overrasket da ringsekretæren sa det var en unghund :). Hun ser nok litt mer voksen og velutviklet ut både i kroppen og pelsen enn en unghund :). 

Jeg hørte av kritikken at den åpenbart var dårligere enn den kritikken Willy fikk, så jeg var litt sånn.. .jaja... vi står vel som nr 4 i denne konkurransen (de andre tispene var alle internasjonale champions). Dommeren kom dog bort til meg og ville påpeke at jeg hadde en særdeles vakker tispe :). Det var jo noe, liksom :). Hun fikk sin CK og skulle dermed inn å konkurrere med to av de tre andre tispene (den siste var ikke helt i pels og kondisjon etter å ha hatt et valpekull for en stund siden). De to konkurrentene er to av de vakreste tispene jeg vet om - en finsk og en tyskimport boende i Sverige. Jeg har jo litt utfordringer med at Yasmine ikke helt liker seg i ringen når det kommer hunder bak henne, men på lørdag greide jeg å ha full kontakt med henne, hun løp og var avslappet og glad - og jammen gikk det ikke veien og hun ble 1. BTK med CERT og CACIB - og ny tittel :). Jeg var akkurat sånn passe glad da, må jeg innrømme *ler*. Jeg var kanskje aller gladest fordi hun var så avslappet i ringen - men det gjorde liksom ikke noe å få med det CACIBET og tittelen heller :D. Dansk cert har hun to av fra før, så det var liksom ikke det viktigste å få med seg :). 

12046619_10153568069320750_2952938958508

  • Like 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En laaaang tur, men verdt det. For Espen Engh som dommer, fikk jeg med meg en junior vinner og en veteran vinner. 16 dobere påmeldt, o blåsløyfene haglet! Ingen juniorhanner med rødt, ingen hanner i det hele tatt faktisk, bortsett fra min veteran og en champion. Diezel fikk desvere ikke CK denne gang, så ingen tittel på ham. Men en fin kritikk, og ros for å ha en velholdt gammel herre! ? 

image.jpg

Endret av Calina
Ptte legge til tekst
  • Like 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Lurer på om dette er løsningen? Rett og slett at jeg gjør det selv  - Nå fikk jeg noe å tenke på. Takk for tips 👍😊
    • Jeg klipper min selv. Har kjøpt en billig klippemaskin på Biltema som fungerer helt supert, med flere ulike innstillinger for pelslengde. Klipper henne 3 mm på kroppen og 6mm på hale og ører. Når hun skal klippes tar jeg frem en slikkematte med leverpostei som hun koser seg med mens jeg klipper. Gjør dette ca. 5 minutter om dagen, så det tar en stund før hun er helt nedklippet, men hun slipper det stresset hos frisøren i hvert fall, og hun rekker ikke å bli lei ettersom det er såpass korte økter.
    • Sommeren nærmer seg (håper jeg), og jeg har begynt å tenke på om jeg skal klippe ned hunden i år også (som tidligere somre), eller ikke: Han blir så fin med kort lettstelt pels, Han takler varmen så mye bedre, han tørker fortere etter han har badet osv. Men; Han liker absolutt ikke denne timen det tar å klippe han ned. Hundefrisøren sier han er grei, oppfører seg bra. Men pistrer og piper. Og jeg må dra han inn "med makt". Og da blir jeg litt sånn; "Er det verd det? Skal han få slippe klippingen?" Skal / Skal ikke 
    • Haha ja, så sant man har fryser på forhånd. 😂 Jeg kjøpte meg fryser ene og alene mtp råfôr når jeg kjøpte leilighet. Blir billigere i lengden uansett. 😁
    • Jeg «har» også en hund som er usikker på fremmede mennesker og dyr (hun måtte bli igjen hos foreldrene mine da jeg flyttet, men jeg tok meg av treningen av henne). Hun har alltid vært tilbaketrukken og skeptisk, helt siden hun var valp. Så har iallfall et par ord å meddele. Det er en sterk genetisk komponent til dette, og ulldotten min kommer nok aldri til å bli den sosiale hunden som oppsøker andre. Uavhengig av om vi hadde vært enda bedre på å sosialisere henne i oppveksten, ville nok det genetiske utgangspunktet hennes uansett begrenset hvor komfortabel hun ville vært med fremmede.  Erfaringsmessig så tror jeg at det beste man kan gjøre i en slik situasjon er først og fremst å eksponere valpen for positive opplevelser med andre, under kontrollerte forhold. Kanskje har du venner eller familie som kan hjelpe til med treningen, og la alt foregå på valpens premisser.  Vel så viktig tror jeg det er å lære valpen at den IKKE trenger å forholde seg til andre hvis ikke den ønsker det. Nå vet ikke jeg om dere sliter med f.eks. passering av andre folk eller hunder pga. skepsisen, men det gjorde iallfall vi. Kinderegg-metoden kan være veldig effektiv for å få valpen til å ta kontakt med deg når andre mennesker/hunder kommer til syne, men også for å skape positive assosiasjoner til å møte på andre på tur.    EDIT: Sånn ang. selve bjeffingen, så ville jeg kanskje trodd at dette hadde roet seg av seg selv dersom den generelle tryggheten rundt fremmede mennesker og dyr ble bedre, for å konkludere. Men nå var jo dette bare en enkeltsituasjon. Hvorvidt bjeffingen i situasjoner med fremmede er et generelt problem hos dere vet jo ikke jeg
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...