Gå til innhold
Hundesonen.no

Imbriani's Akira - Belgisk fårehund Tervueren


Belgerdama
 Share

Recommended Posts

  • Svar 63
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja da tenkte jeg at det var på tide og starte en egen tråd for jenta mi som kommer om 11 dager.  Og når jeg mener jenta mi så er det en av disse jentene som blir min  Pr idag står valget mest mellom

Etter valpetesten og en dag med de små er valget falt på frøken Sort.  Hun gjorde en veldig flott test.  Ble såååå glad for at det ble henne da hun har stått høyt på lista lenge.  Så så jeg ønsker vår

Lille bølla har snart vært hjemme en uke og har blitt varm i trøya.  Hun er frempå og er nysgjerrig på det meste. Møte med barna mine gikk veldig fint og hun er sååå glad når de står opp om morgenen 

17 minutter siden, rosinbolle skrev:

Kjempefine begge to! Litt av en bonus å ha to søte tervelurer på én gang! :)

Hihi, ja det er en kjempe bonus. På godt og ondt. Hihi. 

Men jeg ville ikke vært foruten Avila. Hu er ei utrolig god jente med så mye å gi. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Lunatic skrev:

Du skal ikke bare beholde henne selv da? :D 

Jeg har vært så ærlig og sagt til oppdretter at hvis hun ikke får sitt perfekte hjem så blir hun her. 

Jeg har rett og slett ikke hjerte til å "kaste" henne ut da jeg har blitt så glad i henne. Tror hun kommer til å bli en super AG og LP hund. 

Må bare jobbe med henne først. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Belgerdama skrev:

Jeg har vært så ærlig og sagt til oppdretter at hvis hun ikke får sitt perfekte hjem så blir hun her. 

Jeg har rett og slett ikke hjerte til å "kaste" henne ut da jeg har blitt så glad i henne. Tror hun kommer til å bli en super AG og LP hund. 

Må bare jobbe med henne først. 

Så utrolig bra! Hun er ufattelig skjønn :wub: skikkelig forelska, men det vet du jo allerede :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Malamuten skrev:

To staselige jenter der :) Akira har utvikler seg fint altså, ser ut som hun blir en like flott voksen utgave som hun var valp :) 

Tusen takk:wub:

Ja de er vakre jenter på hver sin måte. Akira, rent eksteriørt messig, har vokst seg flott. Avila er fremdeles litt for kort og lav, men hun fyller seg selv. Hun har også en litt annen hodeform enn Akira. 

Er spent på videre utvikling. Håper Avila vokser seg til da hu er litt lav enda, men alle faller for den lille fluffen av en tervdott:D

Jeg ser de jo sammen hver dag så ser veldig forskjellene og likhetene dems. Hihi. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Målte og veide jentene igår. 

Akira er nå 57 cm høy og veier 14,5 kg. Hu kan gjerne legge på seg litt mer. Hu er ikke tynn, men slank. Håper hu havner på 58-59 cm i høyde. Liker tisper i den størrelsen. 

Avila er nå 53 cm høy og veier 13,4 kg. Hu har strukket seg litt, men er fremdeles lita. Håper hu strekker seg til minstemålet ihvertfall. Ellers har hu lagt på seg bra og er en liten matmoms. 

Begge jentene har utviklet seg flott på hver sin måte. Det er utrolig moro å kunne følge og se likheter og forskjeller på de to søstrene. 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 months later...

Jadda!! Her var det også lenge siden sist ser jeg. 

Akira har hatt sin første løpetid og vært i Tsjekkia på Belgian Shepherd's Herding CUP og tatt sin ZVOP (tsjekkisk gjeter instinkt test). 

Hun besto med glans og mange gode ord fra dommeren. Nå er det bare å starte å trene for neste år. 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Trener spor med Akira og hun har vært utrolig på de siste treningene. Går sporet som bare søren og finner alle pinnene (4+sluttpinne). 

Utrolig stolt og fornøyd så bare vi får inn feltsøket, som hu ikke gidder plutselig ,og roet litt ned i LP delen blir det start til våren tenker jeg. Gleder meg masse 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • @Perfect Image collies har vært aktiv her inne, men usikker på om hun fortsatt driver. Nettsiden jeg fant har ikke vært aktiv på mange år ihvertfall. Ellers er nok raseklubben, og rasegrupper på Facebook, gode steder å lete. De fleste legger nok også ut kull på finn.no dersom de har valper å selge. NKK har vel også en registreringsside for kull nå.
    • Vær hilset, hundeeiere! Jeg er ny her, så mulig jeg poster dette på feil sted 🤔 For tiden er jeg på jakt etter en langhåret collievalp. Jeg har ønsket meg hund i flere år nå, og har de siste månedene gått flere runder og funnet ut at jeg er klar for å ta det store steget. Jeg synes det er noe utfordrende å få oversikt over oppdrettere av rasen her i landet. Norsk Collie Klubb har en oversikt, men den er under oppdatering, og har vært det en stund nå. Jeg har kontaktet flere av oppdretterne på den gamle listen, men uten hell. Jeg har også kontaktet NCK og spurt litt, men i påvente av svar, tenkte jeg at jeg kunne se om noen her har tips eller råd. Det virker som et fint sted, dette her! Forøvrig er det verdt å nevne at jeg er klar over at man ikke bare kan kjøpe valp på dagen, og at ventetiden gjerne kan være lang, alt avhengig av. Likevel har jeg et håp om å kunne skaffe valp denne sommeren, nå som jeg har en ferie på to og en halv måned i vente. Hvis noen av dere har anbefalinger rundt forskjellige oppdrettere, hva man bør se etter med collie, hva man bør være obs på, eller andre innspill, er det bare å fyre løs. Til info, holder jeg til 45 minutter fra Bergen, men reiser glatt annetstedt for å hente valpen min  Håper å høre fra dere 👋  
    • Har Grønlandshund. Robuste, ærlege hundar som kan takle lange vinterturar, kløve og trekke. Frisk rase, med særdeles låg innavlasgrad og lite helseutfodringar. Sosiale flokkdyr som elskar folk. Alle folk. Å vere innbrotstjuv hjå oss hadde vore nada problem, største fare er å bli kosa ihjel 🤣 Lite lyd, som regel berre når dei veit det er tid for fôring og kanskje i "startgropa" om ein er fleire spann samla for å køyre saman. Og om det passerer vilt utanfor hundegården.
    • Oppvarming og nedtrapping kan være bare vanlig rolig gåing i 15 min 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...