Gå til innhold
Hundesonen.no

Asti og Soppen-tråden


SoppenCamilla
 Share

Recommended Posts

  • Svar 83
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hei Kanskje ikke alle har fått det med seg, så jeg skriver det bare veldig kort her. Vi mistet begge hundene i helga, så nå har vi ingen egne. Jeg vil gjerne slippe å prate om det her, jeg vil at

Hei, folkens! Nå er vi hjemme igjen fra hytta! Det har vært kjempekos, selv om vi ikke har hatt været helt på vår side. Også kom jeg hjem igjen til 38 varsler på sonen, fordi jeg ikke sjekker de

Mens jeg ville tatt det som en kjempekompliment om feks Imouto var akkurat den rette hunden i en gitt situasjon for en annen som akkurat hadde opplevd noe skikkelig trist og trengte litt pelsterapi, o

og han er snart 6 år :lol: Han har aldri møtt en padde før, så gøy på landet!

I går måtte vi også gå tur forbi mammaponnien og føllet, som gikk løse rundt på gården og klippet grasset. Det var gøy og rart!

Edit: Også spiste vi blåbær! Fant blåbær på tur, og siden han ikke er nysgjerrig i det hele tatt, så rappa han blåbærene rett ut av hendene mine, idet jeg skulle plukke de. :lol: Så da holdt jeg bare busken, også plukka han selv. Også stjal han alle jeg hadde i handa etterpå, for han syns det var ålreit. :lol:

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, folkens!

Jeg må innrømme at når vi går forbi folk på tur, og den lille schäferdutten er løs, jeg ber han gå på plass, og han passerer folk som en drøm... Når de ser på meg med beundring, for en fantastisk hundetrener jeg er, og hvor kontroll jeg har på dyret... Da ser jeg nok ut som verdens stolteste, også ler jeg inni meg, fordi jeg ikke har gjort en dritt for dette. :lol: Margrete er verdens beste hundetrener!

Jeg har gått tur i mitt gamle nabolag med Margrete, Nix, Asti, Aiko og Imouto, hvorav førstnevnte har en diger schäfer løs ved hver sin side i full kontroll og mine tripper så lekkert side ved siden med dem, og så er det de møtende naboene med gneldrete ankelbitere som kjefter på OSS! :D Da har jeg også ledd rått inni meg, og følt meg som jeg er med i Danser med Ulver! :lol:
  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag var Asti aleine hjemme for første gang her, mens jeg var på skolen. Det virker som om han har oppført seg! Han var helt stille da jeg kom inn, helt til vi hilsa, og da ble han eeeeeeeeeevig glad! Så glad at han nesten døde på seg!

Vi gikk rett ut på tur, og tok den lange veien rundt vannet, så det ble halvannen time tur, med badepause. :)

Asti sier en ekte schäfer er gjørmete!

20790919104_f17961eb21_b.jpg

21226741269_7097497873_b.jpg

Soppen sier nei!

21422039521_5f605023f6_b.jpg

20792544723_9a70e690b6_b.jpg

Fin, han. :wub:

20790916604_9f19b11f72_b.jpg

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

SONEN! ASTI HAR FÅTT EN NY HOBBY!

Dramatisk, I know. Bare vent!

Forresten dør jeg litt av disse mobilbildene, men med det været her, så tør jeg ikke lufte kameraet, så da får vi overleve!

Første bildet er fra i gårkveld, Asti ble kjent med den flotte kua som ikke har blitt sydd sammen ca hundre ganger.

20797954084_3fe5bb31e2_b.jpg

Neste er fra turen i dag. Jeg innfant meg med gjennomvåt-sjebnen ganske raskt.

20818181523_2237a8c064_b.jpg

Fordi det stort sett så sånn ut:

21447813261_c4b92fd715_b.jpg

Hr. Astimann syns det var digg.

21447804041_14106e59a1_b.jpg

Men så! Asti sin hobby! Han syns det er såååå gøy! Elsker å oppdage nye ting i verden! Man kan nemlig løpehoppe i vannet sånn:

21428356692_90aee30ac4_b.jpg

Også kan man løpe bort og slippe der der:

21439322085_d978a7b322_b.jpg

Weeee! Dritmoro! :lol: Man kan også løpeplaske mest mulig, og så hoppe opp på Soppen, for Soppen sa hun ga opp å være tørr! :D

Han er litt søt, også. :wub:

21251437468_8e59aaba66_b.jpg

Våt selfietime!

21252315809_c9313baae6_b.jpg

21428280902_239ccf66a5_b.jpg

Ser ut som istapper, det rant så innmari. :P

21252369819_f2c7116d7a_b.jpg

  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallooooooo!

Ingen nye bilder i dag. Våkna og er i skikkelig dårlig form! Så vi har vært ute og rusla en liten tur, ellers ligget i senga og sovet. Han er bare flink og god, da, ligger bare og slapper av. Gleder oss til Fredrik kommer hjem snart, så kan de to gå ut på tur sammen. :P

Sent fra min SM-N910F via Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...