Gå til innhold
Hundesonen.no

Rallytråden!


HeraHiromi
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hei. Ikke så mye tid til å skravle... MEN NÅ ER JEG AUTORISERT DOMMER!

Ja, det må jo kunne sies å være en vellykket Sverige-tur. 3x kvalik, svensk mellomtittel og søndag klinket vi jammen til med pallplass også  Jeg trodde jeg hadde lest meg godt opp på regelverket for s

Klasse 1-debut i dag, og jammen klinket vi til med 195 poeng og direkteopprykk! Det hadde jeg virkelig ikke trodd i mine villeste fantasier engang

Posted Images

Neste helg debuterer vi i klasse 1, og på treningene i det siste har vi variert mellom å ikke ville ligge på grus og å synes at det er fryktelig unødvendig å gå en hel bane uten belønning ... I dag hadde vi derimot en god trening, så for øyeblikket er vi ved godt mot :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi debuterte i klasse 2 i dag etter gårsdagens opprykk, uten å kunne et eneste klasse 2-skilt :lol:

Vi klarte å karre til oss førstepremie med napp til klasse 3, i tillegg til helgas andre førsteplass!

11137039_10153189118387597_65619142_n.jp

Juhuu! Gratulerer! Og så stolt hund :D:cheerleader:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow, gratulerer så mye!

Gratulerer!

Jeg vet tilfeldigvis at det var flere soniser som fikk flotte resultater i helga, jeg synes de kan stå fram!

Juhuu! Gratulerer! Og så stolt hund :D:cheerleader:

Takk alle! :flowers:

Syntes resten av sonene-rallyfolket burde komme med helgas resultater, vet om iallefall to som har gjort det bra!

Jeg har gjort et lite forsøk for å notere banene fra vårt stevne, beklager at det er noe ulekkert :lol:

Her er banetegninger for klasse 1 lørdag og klasse 2 søndag i Vennesla,​ klasse 3 får komme senere.

Vår video av banene finnes på YouTube, litt sammendrag finnes i Keos tråd (deriblant bortforklaring hvorfor klasse 2 gikk så utrolig dårlig på søndag :lol:).

16669978213_72317fea43_o.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17082831057_36b26e1dfd_o.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Gikk stevne i helga vi også. Settervimsen på lørdag, og terven på søndag. Setteren var ikke helt på nett,men gjorde det han skulle. Det resulterte i 182 poeng og den siste 1.premien vi trengte for mellomtittel. Fornøyd til tross for at vi var på to forskjellige planeter, for vi klarte målet vårt om 3 1.premier, og det på 3 starter :) Neste gang skal vi bruke de direkte opprykkene vi har fått til noe fornuftig, som å ta steget videre inn i klasse 2.

Terven fikk debutere i klasse 2 på søndag, og det gikk bra. Hun ville ikke sette seg, så måtte bruke en del dobbelkommandoer på det. Ellers hadde hun veldig fin kontakt og jobbet bra så jeg er fornøyd med 172 p og 2.premie på debuten :) Til neste gang skal vi jobbe mer med sitt med masse forstyrrelser og bråk rundt oss, så må det jo bare bli bra :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest janson

Grattis @maysofie! For en helg! :D Gneis debuterte i helgen, i regnet. Hun jobbet bra, jeg gjorde ikke det. :P mest ergerlige var nest siste skilt hvor hun gjør riktig, jeg får det for meg at hun ikke gjør det og vi repeterer. Hadde jeg ikke tullet til der så hadde vi fått direkte opprykk. Endte opp med 187 poeng til slutt. Mikke gikk over all forventning. Vi hadde sent startnummer og han har vært apekatt hele uken så jeg hadde ikke stor tro på noe som helst. Endte opp med 197 poeng og 1. plass. :) Nå skal vi neste gang gå i Moss 14. mai. Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dobbel disk på oss i helgen gitt :P

Lørdag: teite hunden snudde seg under så under marsj - repiterte øvelsen og hu sto. Så nest siste hinderet var den scæfervendingen (eller er det bare vi trøndere som kalle den det?) og hunden begynte å surre - disk :)

Søndag: på slalåm mellom føttene bestemte hun seg for å bare stå imellom føttene mine å se opp - måte repitere. Nest siste skilte er denne gangen også scæfervending og hunden nekte og ta svingen rundt meg - disk.

Kan dere gjette hva jeg må trene på til neste stevne eller? :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk PM til søndagens stevne nå og kjenner at jeg blir nervøs av det liksom :P. *pust med magen. Dette kan vi.*

Det går så fint så. Har du øvd på å holde ytterst i båndet? ;) (jeg har et kort bånd i bilen du kan låne om du ikke har fått tak i enda)

Dere går jo uansett veldig bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går så fint så. Har du øvd på å holde ytterst i båndet? ;) (jeg har et kort bånd i bilen du kan låne om du ikke har fått tak i enda)

Dere går jo uansett veldig bra.

Jeg har akkurat fått tak i et mye kortere bånd, så det blir med på trening i kveld :). Da skal jeg bare holde ytterst!

og tusen takk :flowers:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi debuterte også i helgen. Disket fordi jeg trodde at i det skiltet av "sitt foran" som ender med hunden i holdt, skulle jeg også starte med hunden i holdt.
Utrolig surt å diske på min feil. Ellie jobbet godt da, så skal vel prøve igjen tiltross for en liten motivasjonsknekk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har meldt meg på 14 mai. Håper jeg? Fylte ut skjema på nett og overføre penger... Håper de kan få påmelding via nkk etterhvert..

Er medlem i MOHK og snakket med rallyansvarlig da jeg heller ikke hadde fått noe svar på påmeldingen min. Så lenge skjemaet er utfylt og du har betalt så skal du være med :) De jobber med pm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen som vet om rally resultater blir registrert i dogweb? Og evt hvor i dogweb det kommer opp?

Ja, samme sted som bruks og blodsporprøver. Under 'Prøver' og 'Andre' :)

Men det kan ta litt tid, for arrangøren må gjøre det selv, manuelt... Så regn med at det kan ta opp til en måned fra stevnet til alle resultatene er registrert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...