Gå til innhold
Hundesonen.no

Hunden min falt

Recommended Posts

hei, jeg og hunden min gikk tur i dag når han falt fra en Steinklippe i en liten bekk, han klarte å komme seg opp å gå veien hjem som var på ca 1KM, det var ca 4/5 meter høyt.... Han blør litt fra munnen, men ingen ytre skader, han puster utrolig tungt, og går som at han har krampet seg sammen og i tillegg halter han en del.....

Jeg lurer på om dere har noen erfaring med dette og hva jeg skal gjøre, har ringt veterinæren og dem bare sa at det kan være et sjokk og at vi bare skal la han ligge en stund, vet dere om noe annet jeg burde se etter, fordi han drikker ikke eller spiser, men bare ligger rolig og puster og peser...

Noen råd????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ville ha dratt inn når du ser atypisk oppførsel på hunden. Den kan ha indre blødninger og det kan fort bli skummelt. At han halter eller har noen skrammer hadde jeg ikke bekymret meg for, det er bare å forvente og det går over :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Problemet er vel at valper generelt, og en del andre hunder, sjelden går så pent i bånd at bruk av halsbånd (som jeg regner med du mener) er uten risiko for for skade. Og at noen av oss skiller på tur og trening/konkurranser ved bruk av sele/halsbånd.  
  • Årsaken bak utagering er som regel usikkerhet. Dette er vanligst i bånd, en situasjon hunden kan føle seg hjelpeløs i da den ikke har mulighet til å utøve naturlig adferd for å unngå å havne i en konfornatasjon.

   Det er mange ting hunder kan være usikre på, noen er redde folk, noen er redde for hunder og noen lar seg skremme av ting i miljøet. Noen er redde for alle tre, andre har en de er usikre på.

   Utagerende hunder forekommer i alle raser, så det er vanskelig å skulle objektivt peke ut enkeltraser som verre enn andre.
  • Raser som er avlet for å passe på enten hus, eier, buskap eller andre ting, samt raser som har fått svak mentalitet pga. dårlig avl, kan nok være mer disponert for å bruke aggresjon enn andre. Når det er sagt, så er det ikke mange raser jeg vet om som jeg aldri har sett en utagerende hund av (med mindre de er veldig sjeldne). Som flere her er inne på er det ganske stor forskjell på hva hunder utagerer på, og hvorfor. Ressursforsvar og redsel/usikkerhet er de vanligste årsakene, men i hvilke situasjoner de utagerer kan likevel variere.
  • Hunder kan utagere mot ulike ting som du nok er klar over og det vil vel for de fleste ikke være likegyldig HVA hunden utagerer mot? 
  • Mine tre fores med Acana og provit, to av de har også gått på orijen/provit Fungerte fint for alle, men valgte å bytte til Acana/Provit til alle tre pga pris  
 • Nylig opprettede emner

×