Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Har de siste dagene plagdes med TapaTalk, men kun på Sonen, ikke på de andre forumene jeg også bruker TT til. Når man trykker på et emne skal man komme til første uleste innlegg, men på Sonen havner jeg alltid på startinnlegget. Er det noen innstillinger jeg har klusset med, eller er Sonen tullete med TT?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Jeg har samme problem, og det er skikkelig irriterende. Ble sånn sist tapatalk oppdaterte seg..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis dette kom etter siste oppdatering TapaTalk gjorde, er det nok best å ta det opp med de.

Jeg registrerer at noen bare opplever dette med sonen, og ikke andre forum.

Det er ingen hemmelighet at sonen har issues, som har vært der lenge før vi overtok. Vi fikk retta noen småfeil i fjor, men etter forrige oppdatering kom noen av de tilbake. Like etter oppdateringen opplevde vi at sonen ble hacka og vi måtte rette all fokus og alle ressurser på å få bort denne spammen som klorte seg fast. Både vi og AnetteN prøvde, men fikk den ikke bort. Den var en seig mortherfu****. Vi måtte til slutt bare krype til korset og leie inn hjelp. Programmerer nr. 2 fikk det bort etter mye om og men.

Vi har fått fatt i en tredje programmerer som skal se på de resterende problemene vi opplever. Han er meget dyktig, men også meget travel. Forhåpentligvis får han satt seg ned rett over påske for å se på det. Det gjelder da hovedsaklig tegnfeilen og at chatten ikke takler æ, ø og å i brukernavn.

Vi fikk tilbakemelding om at "merk som lest"-knappen ikke fungerte i mobilversjon, men jeg har testa og den fungerer normalt i Andorid med en eller annen simpel Android nettleser.

Da skal vi også få oppdatert TapaTalk-pluginen.

  • Like 5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I den andre tråden fikk vi vel allerede konkludert med at dette ikke gjelder i Android-versjonen. Jeg er ikke helt sikker, men mener å huske at jeg fikk problemet også før jeg oppdaterte til siste versjon av Tapatalk. Er det tilfeldigvis noen som ikke bruker nyeste versjon som eventuelt kan bekrefte/avkrefte dette?

Syns det blir litt vrient for meg som enkeltperson å kontakte Tapatalk og si at jeg har problemer med ett av de mange forumene jeg bruker Tapatalk til. Jeg ser for meg at de vil si at siden dette er et problem med kun ett forum, så må jeg ta det opp med dem som driver forumet, og da er jeg like langt. Det blir heller til at jeg av og til tar opp sonen på data, og ellers bruker forumet langt mindre enn før.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I den andre tråden fikk vi vel allerede konkludert med at dette ikke gjelder i Android-versjonen. Jeg er ikke helt sikker, men mener å huske at jeg fikk problemet også før jeg oppdaterte til siste versjon av Tapatalk. Er det tilfeldigvis noen som ikke bruker nyeste versjon som eventuelt kan bekrefte/avkrefte dette?

 

Syns det blir litt vrient for meg som enkeltperson å kontakte Tapatalk og si at jeg har problemer med ett av de mange forumene jeg bruker Tapatalk til. Jeg ser for meg at de vil si at siden dette er et problem med kun ett forum, så må jeg ta det opp med dem som driver forumet, og da er jeg like langt. Det blir heller til at jeg av og til tar opp sonen på data, og ellers bruker forumet langt mindre enn før.

Jeg har ikke oppdatert tapatalk, har iPhone og har ikke dette problemet. Til første uleste fungerer strålende.

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har ikke oppdatert tapatalk, har iPhone og har ikke dette problemet. Til første uleste fungerer strålende.

Dårlig hukommelse her altså :P Takk!

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I den andre tråden fikk vi vel allerede konkludert med at dette ikke gjelder i Android-versjonen. Jeg er ikke helt sikker, men mener å huske at jeg fikk problemet også før jeg oppdaterte til siste versjon av Tapatalk. Er det tilfeldigvis noen som ikke bruker nyeste versjon som eventuelt kan bekrefte/avkrefte dette?

Syns det blir litt vrient for meg som enkeltperson å kontakte Tapatalk og si at jeg har problemer med ett av de mange forumene jeg bruker Tapatalk til. Jeg ser for meg at de vil si at siden dette er et problem med kun ett forum, så må jeg ta det opp med dem som driver forumet, og da er jeg like langt. Det blir heller til at jeg av og til tar opp sonen på data, og ellers bruker forumet langt mindre enn før.

I den andre tråden var det ei som sa hun hadde samme problem, med Android, og bare på sonen :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I den andre tråden var det ei som sa hun hadde samme problem, med Android, og bare på sonen :P

Haha! Gjelder altså bare stort sett ikke Android :P

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg oppdaget i dag at dersom jeg gikk inn på en tråd i tapatalk gjennom forumkategoriene i stedet for å bruke timeline eller unread, så hoppet jeg til siste uleste i stedet for starten på tråden!

Fortsatt iphone her. Men det forteller fortsatt meg at det er en eller annen innstilling som ikke er riktig her på sonen. Håper denne konsulenten som skal rydde finner ut av dette. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har de siste dagene plagdes med TapaTalk, men kun på Sonen, ikke på de andre forumene jeg også bruker TT til. Når man trykker på et emne skal man komme til første uleste innlegg, men på Sonen havner jeg alltid på startinnlegget. Er det noen innstillinger jeg har klusset med, eller er Sonen tullete med TT?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dette er en setting som du kan endre selv på tapatalk. Gå inn på tannhjulet og endre på "read order" :)

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

Dette er en setting som du kan endre selv på tapatalk. Gå inn på tannhjulet og endre på "read order" :)

Men på iPhone funker ikke det helt slik det skal lenger, selv om innstillingene er riktig. Men det er bare på sonen det er slik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Men på iPhone funker ikke det helt slik det skal lenger, selv om innstillingene er riktig. Men det er bare på sonen det er slik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da ville jeg prøvd å avinstallert tapatalk, og installert på nytt. Bruker hjelpe :)

Jeg har iphone, og har ikke feilen

Bruker dere den gamle eller nye tapatalken?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da ville jeg prøvd å avinstallert tapatalk, og installert på nytt. Bruker hjelpe :)

Jeg har iphone, og har ikke feilen

Bruker dere den gamle eller nye tapatalken?

Jeg bruker den tapatalken som kommer opp i AppStore, versjon 3.6. Det var etter siste oppdateringen at jeg fikk problemer, men bare på sonen.

Finnes det flere Tapatalk?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Buhu, nå har jeg fått samme problem! Oppdaterte tapatalken min, og kommer til første innlegg i tråden, ikke siste uleste, selv om jeg har satt det til det i settings. Fikk du ordnet problemet @ingvildoline?

Kan jo ikke ha det sånn her :no:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Buhu, nå har jeg fått samme problem! Oppdaterte tapatalken min, og kommer til første innlegg i tråden, ikke siste uleste, selv om jeg har satt det til det i settings. Fikk du ordnet problemet @ingvildoline?

Kan jo ikke ha det sånn her :no:

Nei, men jeg har ikke sett noe nærmere på det heller :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Altså, blæ! Jeg irriterer meg voldsomt! Har prøvd å slette og installere på nytt. Ingen forandring.

Går jeg inn i underforumene fungerer det, velger jeg unread fungerer det ikke.

Noen som har noen råd?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Altså, blæ! Jeg irriterer meg voldsomt! Har prøvd å slette og installere på nytt. Ingen forandring.

Går jeg inn i underforumene fungerer det, velger jeg unread fungerer det ikke.

Noen som har noen råd?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Funker ikke her heller, er blitt litt sånn smårar i hodet av det :P Skikkelig irriterende!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøp Android, beste tips. Om feilen kommer etter oppdatering så høres det ut som et problem i den versjonen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive



×