Gå til innhold
Hundesonen.no

Torsdagstreninger i Vestfold


maysofie
 Share

Recommended Posts

Ettersom det har vært litt snakk om uformelle egentreninger i Vestfold, så har vi nå skaffet lokaler til dette på fast basis! Vi har fått leie den gamle ridehallen ved Melsom vgs. kostnadsfritt hver torsdag fra kl 20:00, tusen takk til hallansvarlig for dette. Årsaken for at det måtte bli så seint er fordi hallen blir brukt av hest frem til stengetid. Vi er på plass allerede i morgen, 12. februar.

Facebook-gruppe - Torsdagstreninger

Bli gjerne medlem og legg til andre dette skulle passe for.

Underlag: Sand
Belysning: Ja
Oppvarming: Uisolert
Venterom/varmt rom: Tilgjengelig med stoler
Toaletter: Tilgjengelig
Bur: Må medbringes, ingen mulighet til båndfesting

10340065_10152919472947597_5978917206561

Bildet er fra den faktiske hallen.

Betingelsene for at vi får leie hallen er at det holdes ryddig og rent både i hallen, toalett og venterom fra vår part, urinering innendørs er ikke tillatt, avføring skal fjernes. For bruk av venterom skal sand trampes av. Det er ønskelig at bil eller bur medbringes som oppholdssted mellom øktene. Alle skal være behjelpelig til opprydning og er ansvarlig for sin egen og sin hunds sikkerhet.

Treningene kommer til å være høyst uformelle, og fokuset vil absolutt være på trivsel for både hund og eier - her er alle velkommen og hyggelige med hverandre. Ved uansvarlig håndtering, skapelse av mistrivsel eller liknende beholder vi muligheten til å bortvise deltakere fra stedet på både midlertidig og permanent basis. Halsbånd som inneholder strøm, struper unødvendig eller klyper er ikke tillatt med mindre det legges frem en god begrunnelse for dette, strøm er ikke tillatt.

Der kommer til å være deltakere med instruktørerfaring, konkurranseerfaring innen flere grener og trivelige hobbymennesker! Fra tid til annen vil vi ha med noe rekvisitter som hoppehindre, tunnel, apporter, kjegler, rute og sperrebånd - man bringer hva man selv trenger eller slenger ut et spørsmål om man kan låne hos andre, enkelt og greit. Vi er behjelpelig med tips og råd, som figurant og fortyrrelse.

Vi som har dratt i gang dette er aktive innen lydighet og rallylydighet, derfor vil det til tider bli satt opp rallybaner og uformelle lydighetsprøver. Alle trener hvordan og hva de selv måtte ønske på sitt nivå, her veier vi ikke mellom hverandre hva angår erfaring, kunnskap og ferdigheter! Dette er ikke kurs, men egentrening.

Kontaktperson og ansvarlig er meg, May Sofie.
Jeg kan nås på PM og Facebook om der skulle være noen spørsmål eller vanskeligheter :)

Vil du komme å ha det morro sammen med oss? :flowers:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra tilbud! Kanskje jeg kommer en tur. Hvor er dette? Er det oppe ved hestene eller nede i nærheten av hundegården?

Kom kom!

Det er hallen nærmest hundegårdene, gamlehallen, inngangen rett i mot ridebanen med gressunderlag og hvitt stolpegjerde :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal se hvor våken jeg er, kanskje vi kommer en tur. Er det hinder der, eller har noen med?

LP-hinder tenker du? Nei, desverre! Der er hindre i innhegningen vi kan hente, men de er ikke standard + tunge, våte og langt vekk.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

LP-hinder tenker du? Nei, desverre! Der er hindre i innhegningen vi kan hente, men de er ikke standard + tunge, våte og langt vekk.

Hmm, okei. Får trene det en annen gang, hadde bare tenkt å gå igjennom programmet hvis vi kom oss dit. Jeg har bare stativ uten planker hjemme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, okei. Får trene det en annen gang, hadde bare tenkt å gå igjennom programmet hvis vi kom oss dit. Jeg har bare stativ uten planker hjemme.

Vi har to slike billig agilityhindre i plast man stikker ned i sanda, men LP-hindrene som var ved skolen er på et mystisk sett blitt borte..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, okei. Får trene det en annen gang, hadde bare tenkt å gå igjennom programmet hvis vi kom oss dit. Jeg har bare stativ uten planker hjemme.

Vi har to slike billig agilityhindre i plast man stikker ned i sanda med, men LP-hindrene som var ved skolen er på et mystisk sett blitt borte..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempebra tilbud, er det bare å dukke opp, eller må man være medlem av facebookgruppen samt si i fra på forhånd?

Det er bare å dukke opp når man vil!

Om man sier ifra her i tråden, i Facebook-gruppa, til meg eller bekjentskaper som skal så er det et lite pluss, da vi har litt oversikt over hvor mange og hvilke figurer som kan finne på å dukke opp :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Vi vurderer å sette opp nye treningsdager i år, ettersom mange ikke kunne på torsdager. Vi kommer til å høre om å få låne hallen iallefall to dager i uka, dessverre vil det ikke bli mulighet før etter kl 20:00 på grunn av stengetiden for ridning :)

Om noen har ønsker, uten noen form for binding eller formalitet, for hvilke dager de kunne tenkt seg å være med, gi gjerne et lite pip da vi ønsker flere trenings- og skravlekompiser! :flowers:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Vi har fått tilgang på hallen også i år :D

Det blir etter stengetid kl 20:00, fastdag er enda ikke avsatt, men vi har tilgang til hallen iallefall alle ukedager tirsdag-fredag.
Om noen ønsker å være med i løpet av sesongen hadde det vært veldig fint om de skrev en liten uformell kommentar hvilken dag som høres best ut for dem. Så kan vi se om vi får samlet en liten gruppe en eller to dager i uka, selvfølgelig åpent for alle som vil trene litt under tak :)

FB-gruppa står enda ved like: https://www.facebook.com/groups/788338111257287/?fref=nf 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje jeg og Skip kan ta en tur for å se på dere. :) 

Gjerne det! Vi blir nok bare to-tre stykk i morgen (som har gitt lyd fra seg iallefall), siden et par har time for vaksiner og ultralyd i morgen, inkludert Keo. Ikke at vi bruker å være så voldsomt mange, men ekstra lite action i morgen, tror jeg, kanskje :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...