Gå til innhold
Hundesonen.no

Nanduhria's J-kull

Recommended Posts

5 Januar ble det født 8 sorte nøster her hos oss - 5 gutter og 3 jenter :wub:

Siden jeg er såååå treg og ubeslutsom når det gjelder kennelnavn, så blir kullet registrert på Kennel Nanduhria.

Vi hadde 7 stk på "venteliste" på tisper og Haizee fikk bare tre, surt men ingenting og gjøre med :shocked::P

Foreldrene til disse krabatene er min prinsesse Haizee - BH Nanduhria's Hasufel på pent ;)

Haizee.jpg

og hannhunden er fra Finland og heter Riku - BH IPO3 High-Spirited Ancara på pent ;)

Riku.jpg

Jeg likte hannhunden veldig godt når jeg fikk møte han. Jeg fikk masse videoer og bilder og fortellinger om han i forkant, men ble enda mer positivt overrasket da jeg fikk møte han :) Jeg fikk først se han hjemme og så på treningsbanen. Han var imøtekommende og sosial. Han lagde små knurrelyder hver gang han kom for å snuse på meg - jeg luktet jo løpetid! :P

Han hadde ikke noen form for lyd eller kom busende mot oss når vi kom inn i demmes hjem, han tok bare en kjapp hilse/snufse runde og så hoppet han opp og ned på eier og lurte på om ikke de skulle finne på noe! *ler*. Når han skjønte at det ikke kom til å skje med det første, så tok han en ny runde for litt lengere hilsing/kosing :)

Så var det treningsbanen: Han forandret seg totalt! Fra og være rolig og fin, til en gutt med MASSE forventninger! Han brydde seg ikke i det hele tatt om hva eller hvem som var rundt han - han ville jobbe og eieren hadde hans fulle konsentrasjon. Han virket som en fyr som var enkel å "skru på", bittelitt problemer med å slippe leke/bitepute, men alikevel lett å "kontrollere". Det lyste mye glede i både han og eieren - de koste seg sammen! :D

Her er det noen bilder av Haizee & Riku bebiser:

Sort Hannvalp 2 & 3 uker:

Black2.jpg

Black3.jpg

Grønn Hannvalp 2 & 3uker:

Green2.jpg

Green3.jpg

Blå Hannvalp 2 & 3 uker:

Blue2.jpg

Blue3.jpg

Orange Hannvalp 2 & 3 uker:

Orange2.jpg

Orange3.jpg

Brun Hannvalp 2 & 3 uker:

Brown2.jpg

Brown3.jpg

Rosa Tipsevalp 2 & 3 uker:

Pink2.jpg

Pink3.jpg

Lilla Tispevalp 2 & 3 uker:

Purple2.jpg

Purple3.jpg

Rød Tispevalp 2 & 3 uker:

Red2.jpg

Red3.jpg

De begynner å bli veldig aktive, smaker/biter i alt de kommer over og begynner å se ut som hunder :wub:

De våkner opp og kommer løpende hver gang vi kommer inn på valperommet og logrer masse med sine søte små haler :wub: De har den siste uken hatt litt besøk av mennesker i alle alder, derav en guttunge på 5 mnd som bare gråt frem til han så de små leet seg rundt han. Ingen av de små ble skremt eller liknende av lydene babien lagde, de ble heller kjempe nysgjerrig på hva dette var - frøken rød var så ivrig at hun dro av babien sokken :P

Jeg gleder meg masse til og ta de med rundt forbi på diverse små eventyr! :D

Hittil er 6 valper holdt av - 1 tispe til Finland, 1 hannhund til Sverige, 1 tispe til Caifornia, 1 hannhund til Oslo og 2 (1 av hvert kjønn) til Nord Trøndelag - vi har to gutter igjen for salg ;)

 • Like 7

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

<script language="JavaScript" type="text/javascript"></script>

Så fine! :wub:

Den som skal til Cali skal ikke til en annen sonis? :ahappy:

Nei desverre, hun skal til Kennel Volant ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

I dag er valpene hele 4 uker gamle - tiden flyyyyyr :shocked:

De fikk først markkur, så ble det en photoshoot med sykt dårlig lys og til slutt ble det kloklipp :)

Herr Sort:Black4.jpg

Herr Blå

Blue4.jpg

Herr Brun

Brown4.jpg

Herr Grønn

Green4.jpg

Herr Oransje

Orange4.jpg

Frøken Rosa

Pink4.jpg

Frøken Rød

Red4.jpg

Frøken Lilla

Purple4.jpg

 • Like 9

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om Mandagen så var valpisene hele 5 uker gamle! Hjelpes, bare 3 uker igjen før de drar på sine nye eventyr! :shocked:

De fikk for første gang være med ut på en kort kjøretur til et sandtak i nærheten av her vi bor. Bilturen gikk overraskende bra, var bare bittelitt klaging med en gang og så roet de seg alle mann :D

Når vi kom frem til sandtaket så tok vi burene ut av bilen, satt de ned på bakken og lukket opp. Frøken rosa er ei lita frøken som bryr seg svært lite og har alltid full fres, så hun løp rett ut og resten kom sakte med sikkert etter. Frøken lilla sov som en stein, så hun måtte vi vekke :P De var litt forsiktige til å begynne med, snøen var jo så ekkel og lagde rare lyder når vi gikk på den :P men tok ikke lange tiden før de var overalt og utforsket, løp etter oss, hang fast i bena våre og "banket" hverandre opp :)

Det var veldig lite sol der så fikk ikke tatt noen bilder, men på vei hjem så var det sol utpå et jorde, så vi stoppet og tok en og en ut for litt knipsing, nå var de litt trøtte og virket ikke som de la noe merke til at vi var på enda en ny plass :P

Herr Sort

Black5.jpg

Herr Blå

Blue5.jpg

Herr Brun

Brown5.jpg

Herr Grønn

Green5.jpg

Herr Oransje

Orange5.jpg

Frøken Lilla

Purple5.jpg

Frøken RosaPink5.jpg

Frøken Rød

Red5.jpg

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest Michellus

Åh, herr sort er bare helt :wub: Og frøken rosa høres ut som en skikkelig kul frøken :D Hvordan er frøken rød? :)

Skal du beholde en tispe?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Herr Sort og Frøken Lilla :wub:

Huff, gronnisvalper er så søte.. Spesielt disse bustete bruks-gronnisene! :flowers:

De er mine stoooore favoritter også :wub: Herr Sort er "sjefen over alle sjefer" - ordner fort opp og går med halen rett i været :P

Åh, herr sort er bare helt :wub: Og frøken rosa høres ut som en skikkelig kul frøken :D Hvordan er frøken rød? :)

Skal du beholde en tispe?

I know!! Har sååååå lyst til at han skal bli her! :wub: Frøken Rød er ei enkel tispe, går lett fra lek til kos :) Hun er en av de som har et fast bitt, så hun og rosa blir nok IPO hunder ;) Jeg skal ha ei tispe på fòr, hun skal trenes opp til å bli en godkjent redningshund :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg driver nå og prøver å sette sammen valpepakker, så langt så har jeg puttet oppi valpefòr (selvsagt), pipeballer, boken Belgiska Vallhundar og de skal få med hver sin cd med bilder som er tatt mens valpene er her. Hva annet lurt kan jeg putte oppi?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg satte pris på å få sendt med en liten vannskål og vann med valpen (sommervalp og lang kjøretur), ett skriv med litt info om når oppdretter vil vi skal ta røntgen og andre helseundersøkelser. Luksus med en valpesele, men det var luksus. :ahappy:

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg satte pris på å få sendt med en liten vannskål og vann med valpen (sommervalp og lang kjøretur), ett skriv med litt info om når oppdretter vil vi skal ta røntgen og andre helseundersøkelser. Luksus med en valpesele, men det var luksus. :ahappy:

Det er nok ikke dumt nei! Takk :)

Har en kontrakt/skriv om når jeg ønsker røntging, mentaltest osv :) De får også med noen hefter jeg bestilte fra NKK - velkommen valp, etiske retningslinjer for hold og trening av hund og førstehjelp ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • https://www.bt.no/btmeninger/ps/i/KEKWe/Disse-sangene-ma-ogsa-forbys-i-skolen 
  • Nå har vel hun som skal ha sagt dette her gått ut og sagt at hun er direkte feilsitert da. Heldigvis!  
  • Har en venninne som la ut dette  : " Jeg stemmer på at disse sangene også må forbys i skolen.😜😜 Alle fugler (små de er): Det er de jo slett ikke. Elevene bør få lære at det også finnes store fugler, som struts og pingvin. Jeg vil reservere meg mot denne sange En bussjåfør, en bussjåfør: Tenk på vesle, mutte Andrea på syv år, som drømmer om å bli bussjåfør. Bør vi fortelle henne at bussjåfører må være menn, attpåtil menn med godt humør? Jeg reserverer meg. Mikkel rev: «Skrev et brev, sendte det til månen». Denne sangen skaper urealistiske forventninger til Posten, som allerede sliter mer enn nok med å levere til Bygde-Norge. Jeg reserverer meg. Nede på stasjonen: Begynner også bra «STÅR alle togene så pent på rad» så sklir det ut «Mannen på lokomotivet sveier på et håndtak. Tøff, tøff, tøff, tøff, TOGET GÅR.» Dette er utvilsomt villedende markedsføring som kan bekreftes av oss som daglig pendler med # NSB. Jeg reserverer meg!!! Ta den ring og la den vandre. Fra den ene til den andre..
   -Rart det er mye skilsmisser ?Jeg reserverer meg! Slå på ring slå på ring, slå på hvem du vil, slå på kjæresten din om du vil, og den du slår på, slår du så hardt så hardt!! 
   -Må si jeg Syntes den er verst! Oppfordrer til vold! Jeg reserverer meg! "
  • Det er vel ingen som har snakket om overtid? Jeg kom inn fredags morgen, og de hadde åpent i ti timer. Så travelt er det ingen som har det. Undersøkelse på annen klinikk tok ikke stort mer enn fem minutter, og ja det ble målt både tåreproduksjon og farget for å se etter sår. Jeg er jo veldig spent på hva du mener det var riktig å gjøre her, ettersom det etter din mening åpenbart er innafor å avvise kunder som tydelig trenger behandling?  Edit: Og ikke skulle jeg "reise på ferie" heller, hva nå enn slags betydning det skulle ha for saken.
 • Nylig opprettede emner

×