Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby og barnetråden - 2015


Raksha
 Share

Recommended Posts

  • Svar 6.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Daaa hopper jeg inn i gravidklubben  Lille reka bosatte seg nesten med en gang, så er 12 uker i dag, nettopp vært hos legen og hørt hjertelyd  Var også på ultralyd for halvannen uke siden og da var og

I dag ble vi foreldre til verdens nydeligeste Kaisa Etter 38 timer med rier kom endelig frøkna på 50 cm og 3120 g til verden

I dag har vi vært på ultralyd, og det kommer en liten jente hit i mars/april (termin 2/4).  Såå koselig!

Posted Images

Ammehjelpen har gode råd ved overproduksjon: http://ammehjelpen.no/artikkel/69/brystspreng-mye-melk-og-overproduksjon

Ellers var jeg også klissvåt de første to mnd, selv om jeg lenge hadde for lav produksjon :P brukteo oppsamlingskopper fra avent, sånne ammeinnlegg hjalp ikkeno. Og jeg sov på tisselaken med håndklær oppå ganske lenge :lol:

Haha, samboer sa i dag at vi må kjøpe tisselaken :lol:

Takk for link, skal sjekke ut den, for det er nesten litt slitsomt med så mye melk egentlig :P

Edit: @Pim den linken var skikkelig nyttig, tømte jo ene puppen helt i går sånn som de skriver og merker jo alt forskjell på den, det blir ikke sånn hard som den utømte fortsatt blir, og ikke lekker den på samme måte som før. Må få tømt den andre også å se om det bedrer seg på den også. For når jeg leste er det ikke i tvil om at de overproduserer, ser det både på meg og frøkna. Så håper det hjelper på :)

(Litt annen morsom sak, bekken smerter er visst også hormonelt og mange sliter med det under ammingen.. Når jeg våknet i dag hadde jeg null smerter på den siden hvor jeg tømte puppen, men fortsatt vondt på den utømte.. Mulig sammenheng der montro? Håper det. )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så deilig når leggingen går som en drøm! Etter noen nattasanger har vi sittet i stua og hørt på videre solosang og kosebabbel på babycallen "aaaaa -- uuuaaaiii - aaaiiiaa - aaaooo " og så ble det jammen stille.

Noen gang er livet enkelt :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, det kan du si :)

Min ble aldri feit, holdt seg i den nedre delen av skalaen, men fikk kun morsmelk.

Lillemor gikk ganske kjapt for langt under maxgrensa for vekttap etter fødselen, så vi måtte støttemate med mme allerede fra dag 3. Jeg fikk rett og slett aldri nok melk, uansett hvor mye jeg pumpet og la henne til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mye jeg har lyst på på nøstebarn, men jeg vet jo ikke kjønnet på den som er på vei, uansett kan jeg kjøpe salg neste år til den ungen :P Usikker på hvilken størrelse jeg skal kjøpe til Isa. Hun bruker 92 nå, så 86/92 synes jeg er bortkastet å kjøpe og 98/104 må da bli vanvittig stort. Med andre ord, lite shopping derfra i år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når Hyl nr 1 endelig har lagt seg til for å prøve å sovne etter, ja nettopp hyling :P, da er det på tide for Hyl nr 2 til å reise seg i senga og sette i gang. Jajamenn!

Edit: Leste forresten denne i stad, og bestemte meg for å ta det til meg :Phttp://www.antisupermamma.no/har-jeg-blitt-slem/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mye jeg har lyst på på nøstebarn, men jeg vet jo ikke kjønnet på den som er på vei, uansett kan jeg kjøpe salg neste år til den ungen :P Usikker på hvilken størrelse jeg skal kjøpe til Isa. Hun bruker 92 nå, så 86/92 synes jeg er bortkastet å kjøpe og 98/104 må da bli vanvittig stort. Med andre ord, lite shopping derfra i år.

Jeg syns også det er vanskelig med de store hoppene mellom størrelsene, men i praksis syns jeg plaggene er veldig elastiske og former seg etter kroppen, så vi har gått direkte fra 56/62 til 68/74. Faktisk brukes begge om hverandre enda og sitter godt (56/62 er bare litt kort i armene).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den raste ned ja. Men det er visst ikke uvanlig at det kan gå noen dager før melka kommer.

Gjorde det jeg kunne for å få produksjonen i gang. La ungen til, pumpet osv.

nei vet det kan ta tid, det sa dem til meg og men plutselig så var ungen begynt å bli apatisk og gav opp, man formelig så hun gikk ned, hun gikk ned over 400g på tre dager, og med fødselsvekt på 3080 så ble det fort vel mye.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror overproduksjonen min var roten til alt vondt i det første året vårt. Med den høytrykksspyleren var det ikke rart hun fikk både kolikk og reflux.
Hvis det blir flere, og det skjer igjen så blir det mme!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...