Gå til innhold
Hundesonen.no

Veteranklubben

Recommended Posts

Det finnes sikkert en tråd fra før av men jeg gadd ikke lete. Det er sikkert flere som har bilder av sin gamle hund, er noe spesielt med gråneser :) Her er Lisa, både valp og 10 år gammel

post-128-0-60493000-1416233687.jpg

post-128-0-03504700-1416233705.jpg

 • Like 13

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Så mange fine gamlinger!

Gleder meg til jeg kan melde inn hundene her. Gamle hunder har noe spesielt. Men eldste er 6,5 så det tar litt tid ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

post-2361-0-33033300-1416245866_thumb.jp

Dette er min eldste, straks 11 år gammel. I høst har hun vært mye syk, blandt annet livmorbetennelse. Men etter operasjon er hun friskere og piggere enn noen gang.

 • Like 14

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vet ikke om Amigo er gammel nok jeg til å være med i veteranklubben :ahappy: Han er litt mer enn 9,5 år - blir 10 om et par måneder.

Stabyhoun_160714_Amigo_010_web_zps3412e2

 • Like 11

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så gøy å se så mange flotte gamlinger! Blir deres fortsatt brukt til det dere tidligere har brukt den til eller er den pensjonert, lever et rolig liv som selskapshund eller? Jeg synes det er så interessant at Dixie nesten har mer futt nå enn noen gang tror jeg, har blitt interessert i konkurranse igjen jeg, på hennes eldre dager. Men er det nå hun egentlig burde vært pensjonert fra den slags? :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg elsker når det kommer gamle hunder inn på dyreklinikken. Er liksom noe flott og verdig over dem. :heart:

Selv har jeg ikke noen gamle hunder nå, så jeg får kose meg med deres bilder enn så lenge. :ahappy:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

201_zps5561f031.jpg

Bilde_043.jpg

Dina, ca 12 år på begge bildene. Hun ble aldri grå noen steder, men hun ble noe blassere i fargene med årene. Muligens også fordi jeg klippet og ikke trimmet henne de siste årene....

Ble avlivet ikke lenge etter disse bildene er tatt... :( Herregud, som jeg savner den bikkja.... :hmm:

 • Like 5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

mange fine veteraner :) angående min, hun går ikke som trekkhund. HUn var aldri noen bra trekkhund, ei heller bra bygget, men det er min kjære hund, og hun blir. :) Jeg har dog en på 9,5 år som går i full trening (MD) så lenge han går bra og er glad og fornøyd. Har også en åtteåring som går i full trening.

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veteraner :heart: Det er noe spesielt med disse gamlingene altså.
Her er min oldis, 12 år:

936690_10152592469849471_285207515191698

10665086_10152592457209471_4045755469809

Bildene er tatt i sommer.

Maja blir brukt til det hun alltid har blitt brukt til, familiehund og turkamerat :)

 • Like 5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mine veteraner

Ferro som blir 10 år:
h2%20(2).jpgh1%20(1).jpg

Rottman som blir 9 år
h3%20(3).jpg
h4%20(4).jpg
Rottman bakerst, og Casper på 7 år først

 • Like 7

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Det er i det minste godt at Lisa gikk til skolen, og ikke forurenset miljøet ved å kjøre bil...  
  • Jeg og vokste opp med en mor som mener at kjøttet gror i kjøledisken på rema1000. Og jeg har måttet finne ut ting på "den harde måten" men har aldri seriøst vurdert å kutte ut kjøtt av den grunn, går helt andre veien heller. Har satt meg skikkelig inn i norsk landbruk på godt og vondt, lært meg å slakte dyr til eget og hunders forbruk. Dekker ikke opp nok da, så vi kjøper kjøtt.  Vi bor på landet da, så i barnehagen her lærer de om jakt og slakting. Litt avhengig av barnegruppa sammensetning og muligheter så får de være med på ganske mye. Det setter jeg veldig pris på.  Forøvrig tok passehunden en av de frittgående utekaninene våre og min første reaksjon da hun kom gående med den var å si at barnet ikke trengte se på om hun synes det var ekkelt. (Det var en ren glipp, terrieren vred seg ut av båndet når gubben skulle ta henne inn, vi lar ikke hunder jakte!) "Mamma, jeg syns det er spennende!!" Sa femåringen og da gikk vi ut for å se på mens terrieren spiste opp byttet sitt.  Så jeg tror ikke at man automatisk får færre kjøttspisere av å la dem lære og se hvor maten kommer fra i ung alder...heller kanskje tvert i mot, for de slipper det sjokket når de ikke trenger å oppdage sammenhengen mellom dyr og kjøtt som 15åringer..
  • Har hun det hele tiden eller i perioder? Merker du forskjell på hudirritasjonen etter hva du gir henne å spise? Hvis du mistenker allergi ville jeg tatt det opp med dyrlegen så dere kan finne ut hva hun eventuelt reagere på. Min har forallergi. Merket det med kløe og gjentatte soppinfeksjoner under potene
  • Oppdretter bruker det, og kjøpte en sekk etter at det jeg fikk med var tomt. Syntes det funka helt fint  
  • Nå bare slenger jeg ut masse tanker, mulig det er helt skivebom, men så får du nå gått igjennom det en gang til i verste fall. Sikker på at han knurrer fordi han er sint/redd? Altså at det ikke er bare koselyder eller lek? Har dyrlegen tatt røntgen? Jeg vil tro at mest sannsynlig vil man jo helst få reaksjoner hos en usikker hund som har vondt og som blir håndtert av fremmede på en fremmed plass, men sånn i tilfelle ikke så er det ofte bedre å gå til en fysioterapeut eller kiropraktor for å sjekke kroppen (utover sykdom, blodprøver, røntgen og slikt som dyrlegene gjør), gjerne en dyrlege som har tilleggsutdanning, men opplever at det er veldig mange flinke som ikke har vetrinærutdanning i bunn og. Og dette er jo mest for å sjekke kroppen, om hunden har vondt/spenninger og evt hvor. Deretter kan man jo med fordel ta saken tilbake til vet med feks røntgen for å sjekke videre om det finner noe som kan knyttes til feks skjelett, eller medisinsk behandling om det er betennelser e.l. Er det tatt blodprøver? Mye som kan feile innvendig og som kan sette en demper på humøret. Magetrøbbel feks og sikkert mye annet. Syn og hørsel burde absolutt testes om det ikke er gjort. Om de ikke er som de skal så kan jo det fort bli litt vanskelig eller frustrerende for hunden, og evt skremmende.  

   Hvordan er stressnivået sånn generelt? Ute er han sikkert litt stressa? Men inne? Greier han å roe seg ned fint der? Eller er han mye våken og tramper rundt? Peser? Syter? Eller slikt?

   Finnes det ikke noen kurs i nærheten med flinke instruktører ? Evt noen som tilbyr privattimer? Ofte kan det være en del å hente bare på å endre samspillet mellom hund og fører, og slikt sees jo best av andre enn oss selv. I tillegg til at det er kjekt å få litt ny input og nye tilnærminger, og kanskje bare godt å ha noen "på laget" en liten stund som (forhåpentligvis) ser muligheter.  
 • Nylig opprettede emner

×