Gå til innhold
Hundesonen.no

Dogs4All og Nordisk vinner


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 562
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Blir trippelpost dette, men det får gå.. Sendte jo mail til NKK ang. rosetten for to dager siden og se hva som lå i postkassa mi i dag

hurra! huskyklubben vant pris for beste rasestand vi har stått på stand i går og i dag og rigget stand torsdag. Mange medlemmer av klubben har bidratt, og det er moro!

Folk kommer jo likevel, dobbel vinnerutstilling veier opp for mye. Men når finnene klarer å skrive kritikker på WDS så burde man strengt tatt klare det på NV, NordV og EDS også

Posted Images

Tydeligvis ikke mange Staffer påmeldte, siden ene dommeren plutselig har fått 4 andre raser å dømme og :P Trodde ikke han dømte andre raser, men han kan visst dømme hele gruppe 3 :) (en av Englands mest kjente Staffeoppdretter/dommer)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm :P Jeg har ikke peiling på hva dommeren liker.

Hehe, ikke jeg heller. Men du kan søke opp dommeren på hunddata eks og se hva hun har dømt frem før :)

Jeg har heller ikke stilt ak for henne, men har en veldig hyggelig opplevelse med henne som dommer når jeg stilte pyrre. Veldig hyggelig dame som behandlet hunder og handleren på en fin måte :)

Stiller gjerne for henne igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er nesten alle underveisvurderinger i 8 av mine forskjellige klasser/fag ferdig. Mangler noen få i den ene klassen med KH, men de har hatt litt lite timer så de gjør jeg ferdig etter timene deres i morgen, og så må det settes noen karakterer i et av de andre fagene. Har liksom litt følelsen av å måtte sparke godt fra for å holde hodet over vannet for tiden, men det hjelper å ha dette unnagjort. Da kan jeg forhåpentligvis konsentrere meg litt om studiene etter arbeidstid en stund fremover...

Noe gikk galt :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...ingen som vet om noen som skal til Sverige etter Nordisk på søndagen?

Dommerendring til totalt ukjent dommer for meg på fredagen.

Jeg trenger forøvrg erfaren handler-hjelp både fredag og søndag om noen har lyst / mulighet?

Hvis jeg regnes som litt erfaren har jeg kun 1 hund på søndagen :)

Bare pling på fjesboka om det skulle bli aktuelt :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Woho! Startnummer til Norsk vinner er kommet! Noen som kan sjekke antall kelpier og papilloner for meg? Jeg er på mobilen, får ikke åpnet det her.

http://www.nkk.no/nkk/public/getStartnrAttachment?UTID=141012

Det er 22 kelpier og 57 papillon :).

Ikke så mange briarder påmeldt på fredag, bare 17 stk, men det er vel forståelig siden samme dommer dømte NV for bare 4 år siden, og folk liksom mener at de "vet" hvem som vinner :). Jeg er nå ikke så sikker på det, jeg da, man får i hvert fall ingen premie om man ikke stiller :).

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er 22 kelpier og 57 papillon :).

Ikke så mange briarder påmeldt på fredag, bare 17 stk, men det er vel forståelig siden samme dommer dømte NV for bare 4 år siden, og folk liksom mener at de "vet" hvem som vinner :). Jeg er nå ikke så sikker på det, jeg da, man får i hvert fall ingen premie om man ikke stiller :).

Takk for svar :) Det var spennende mange :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...