Gå til innhold
Hundesonen.no

Fosterhjemspuser


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 98
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå har jeg mine første katter i fosterhjem fra dyrebeskyttelsen. De har nå vært her i to dager Det er en kattemamma som de gjetter er ikke mer en 1-2 år, muligens dumpet pga sommerferie. Hun er kjemp

I dag fikk de komme ut i stuen, og det var populært. Alle dyr som har vært her elsker vegg til vegg teppet her https://www.youtube.com/watch?v=l88eIoMdpT8&feature=youtu.be

Flere bilder Cortina 7 uker. Øyebetennelsen begynner å komme seg. Hun er en tøff, sosial, leken og kosete frøken I helgen kommer det noen for å se på henne. Camaro 7 uk

Guest Belgerpia

Syntes det mest hørtes ut som om kattungen hadde spist ett eller annet jeg da. Jeg hadde en kattunge engang som ble apatisk, skummet i munnen og fikk utslett - den hadde spist på en stueplante. Hun fikk steroider (kortison) og ble helt frisk igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemmer. Det hender at en hunn parrer seg med flere hanber på samme løp og har flere fedre til kullet, men det er sjeldent. Så ja, jenter med denne fargekombinasjonen på foreldredyr må være skilpaddefarget :)

Fine navn!

ELSKER kunnskapene dine innen farger, husker "i gamledager" på forumet hvor gøy det var å høre deg forklare farger :)

Stakkars lille Carrera var alt for syk. Hun måtte desverre få sovne inn :( Hvil i fred, lille søte Carrera. Nå har du ikke vondt lengre <3

Uff, det var trist :icon_cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemmer. Det hender at en hunn parrer seg med flere hanber på samme løp og har flere fedre til kullet, men det er sjeldent. Så ja, jenter med denne fargekombinasjonen på foreldredyr må være skilpaddefarget :)

Fine navn!

Hva om en tricolor hannkatt parrer seg med en svartbasert hunn? En ikke-steril xxy altså :P Hva kan kattungene bli da? :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hentet jeg hjem pusene og fikk forklart hva som faktisk var galt med Carrera. Hun hadde blitt smitter med en sykdom som kommer fra musen. De har fått inn katter før som er blitt frisk av dette, men siden Carrera fikk det som så ung, så var kanskje ikke immunforsvaret hennes det beste. På slutten klarte hun ikke å spise fordi hun var så opphovnet overalt, og da var det bare å ende lidelsen hennes :(

De andre kan ha blitt smittet de også, så jeg må holde et øye med de. Viruset ligger visst ofte i kroppen en stund før det slår ut. Men de tviler på at de andre er syke.

Over til noe mindre trist. Kattungene har vokst masse disse dagene :ahappy: Det er blitt veldig aktive og søte. Cortina er blitt veldig trygg siden sist, og klatret opp foten min da jeg kom hjem :wub: Begge jentene har kanskje funnet seg hjem, da det er en dame som har lyst på begge to. Veldig koselig om de kommer sammen. Ellers vurderer en veldig god kompis av meg å ta en av kattene :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva om en tricolor hannkatt parrer seg med en svartbasert hunn? En ikke-steril xxy altså :P Hva kan kattungene bli da? :)

Om det skulle hende, så vil alle guttene bli svartbaserte siden de får y uten farge på fra far. Mor er svartbasert (OO) far er da plutselig Oo og kan gi begge deler videre, så jenter blir da enten svartbaserte eller skilpadder, avhengig av hvilket fargegen de får fra far.

Om dette i det hele tatt er mulig avhenger av om hannkatten er chimera eller "bare" har mutert fargegen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes forresten vi trenger mer bilder -kremt kremt-

Da kommer det litt flere bilder :)

15251813008_7ea1d653d6_c.jpg

Cortina. Hun har muligens øyebetennelse eller slått øyet borti noe. Hun er nå blitt den mest sosiale og trygge. Hun spiser tærne mine opp hver gang jeg er inne hos dem :lol: Hun kunne ikke brydd seg mindre om kameraet.

15251854517_649c884715_c.jpg

15251711780_b301ecfd55_c.jpg

Caprice har blitt litt redd og usikker siden hun kom tilbake fra veterinæren. Jeg tipper de ikke har fått mye menneskelig kontakt, så jeg håper det ordner seg etterhvert. Men hun var veldig nysgjerrig på kamera :ahappy:

15415340286_7e23b6ea02_c.jpg

15435220441_22eb0a7d33_c.jpg

Camaro har også blitt mer usikker siden han kom tilbake. Han var akkurat begynt å bli mer trygg da han drog, men igjen, jeg satser på det går seg til med tiden :)

15435220911_54ca951a69_c.jpg

Også må vi ikke glemme mamma Carina :) Fremdeles like kosete, pratete matglad pus som er veldig glad i barna sine :wub:

En video av kattene som leker :)

https://www.youtube.com/watch?v=T2LN3gmTs9E&feature=youtu.be

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg digger de små flekkene Camaro har i ansiktet.. fine småpusene :wub:

Ja, de er de søteste :wub: Når de er trøtte får jeg kose så mye jeg vil med dem, og da koste jeg med de små flekkene hans :wub:

Så vakre de er!

Max lurte veldig hvor den mjauinga kom i fra når jeg så på videoen :lol:

Haha, mammapus begynte å murre på sin egen mjauing fra videoen. Hun mente det var en inntrenger katt!

Jeg bare ELSKER at de løper rundt og rundt hverandre :wub:

Ja, de er så søte :wub: Jakter på hverandres haler.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flere bilder :)

Cortina 7 uker. Øyebetennelsen begynner å komme seg. Hun er en tøff, sosial, leken og kosete frøken :) I helgen kommer det noen for å se på henne.

15294570597_5008e33b9b_c.jpg

15458046496_f4edec7df1_c.jpg

15294435930_9f8f4f3e82_c.jpg

15481152845_57f39e6d05_c.jpg

15294489138_e2ccc77839_c.jpg

Camaro 7 uker gammel. Den minst trygge av de alle på mennesker, men veldig tøff når det gjelder hundene. Veldig leken, og flink til å klatre. Jeg syns han er den søteste av de med de tegningene hans og det bekymrede blikket :wub: En kompis av meg vurderer om han kan ta i mot Camaro når han er gammel nok :) Han smeltet veldig for han i dag ihvertfall :wub:

15480787952_7801bf6e96_c.jpg

15478000831_b775afbbc6_c.jpg

15294488908_7d9c474de8_c.jpg

15294251359_cd0cc69053_c.jpg

15478000551_bacf381167_c.jpg

Caprice, hun begynner å bli litt tryggere etterhvert :) Veldig leken hun også, og når hun skjønner at jeg er snill og ikke farlig, så koser hun også. Hun er veldig snill med hundene, og har fremdeles aldri frest på dem.

15294251109_cc38cf56b3_c.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er hele gjengen hos veterinæren igjen og jeg savner dem så mye :(

Jeg fant en klump på Caprice i går. Vi avventet i går da det kunne være det bare var et sår fra lek med søsken, men da det i dag var blitt større fikk jeg beskjed om å komme inn med dem. Da fant vi også to klumper på Cortina. Så nå skal veterinærene utrede, ta blodprøve å finne ut om det er det samme de har. I såfall har vi oppdaget det såpass tidlig at de høyst sannsynlig blir friske, men det er visst en veldig dyr behandling.

Jeg spurte litt mer ut om hva det var i dag, og det er visst en type kopper som smittet fra mus til katter. Visstnok en ganske sjelden sykdom, men nå i sommer har dyrebeskyttelsen hatt 2 tilfeller av dette. En katt som var blitt bitt i ansiktet av en mus, hun er nå blitt helt frisk igjen, og Carrera som desverre måtte avlives.

Jeg syns det er så trist at de er tilbake hos veterinæren. Jeg fikk de jo såvidt hjem igjen før de måtte dra :icon_cry: Jeg gråt kjempe masse i bilen på vei hjem. Stakkars små pusene. De skal kose seg hjemme hos meg, leke, spise god mat, bli trygg på mennesker og leve livet. Ikke være på et veterinærkontor hele livet sitt. Om de må starte behandling så må de få medisiner annenhver da, så da blir det nok til at de blir hos veterinæren. I tillegg må de være i isolasjon med tanke på faren for å kunne smitte andre katter. Da kommer jeg ihvertfall til å dra ofte på besøk for å hilse på dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Takk for fine ord og tanker :)

Dyrebeskyttelsen hadde sagt til meg at de trodde kattene måtte være hos veterinæren helt til de var leveringsklare pga medisin og karantene tid. Så i dag begynte jeg å pakke bort utstyret deres. Men i det jeg skulle rydde det bort ringte fosterhjemsansvalig og sa at kattene hadde det veldig bra, karantene tiden var over, så om jeg ville og kunne, så fikk jeg de hjem igjen og kunne gi medisinen selv. Selvfølgelig ville jeg det! :D Så på onsdag skal jeg hente de igjen! :D

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...