Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundesonen...


Guest Bølla
 Share

Recommended Posts

Jeg kan ikke svare på andres vegne. Det var faktisk Tabris som beskyldte meg for å bruke hersketeknikk og da jeg viste til hvordan hun selv brukte hersketeknikk, sluttet hun å svare meg, men i stedet er dere et par andre som har gjort det på hennes vegne. Så jeg vet ikke hvordan hun føler seg, for det har hun ikke sagt noe om. Men siden hun beskylder meg for å bruke hersketeknikk, regner jeg med at hun tåler å få det samme tilbake.

Siden hun også lar et par andre snakke for seg, regner jeg også med at hun tåler å bli minnet på at hun tidligere har kritisert bruk av stråmenn. Det er gjerne slik at når man bruker større ord enn man kan stå for, så kommer de i retur og biter en i rompa.

Jeg synes det er ufint å diskutere et medlem på denne måten. Om hun har sluttet å svare deg, vet jeg ikke, men det er faktisk lov å ta seg fri noen timer fra Hundesonen innimellom ;-) Mulig jeg tar feil, men jeg kan ikke se at du har svart meg heller, men tvertimot har du beskyldt meg for å være @Tabris' stråmann fordi jeg svarte deg i et innlegg hvor du siterte henne.

Når det gjelder bruk av stråmenn så synes jeg dette uttrykket er uheldig, uavhengig av hvem som bruker det. Når jeg på eget initiativ går inn og svarer på noe som engasjerer meg så oppfatter jeg det som et forsøk på knebling å bli kalt en stråmann. Greit nok at du svarer "med samme mynt", jeg skjønner det, men det er ikke videre konstruktivt.

Men nå er ikke denne diskusjonen spesielt konstruktiv heller. Slik jeg ser det så handler det nå stort sett om å fordele skyld om hvem som gjør Hundesonen til et mest utrivelig sted for hvem ... det kommer garantert ikke til å føre til noe godt.

Jeg ser ikke hva vi skal oppnå med en poll (om hva.. strengere moderering? Er det noen som vil ha det da?), jeg ser ikke hva vi oppnår med denne diskusjonen, og jeg er vel egentlig her for å diskutere hund? Så, jeg gidder iallfall ikke mer nå :-)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 282
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har skrevet ett innlegg der inne nå, og jeg mener det som står der. Så du, Bølla, *peke dirrende på* har hard hud! Du henger med selv så mye juling du får av og til, både av meg og andre, det står

Jeg synes det er problematisk at noens følelser teller mer enn andres og at moralpekefingeren heves umiddelbart med skadefro undertone dersom noen ikke følger "røkla", sånn at sjølsensuren er høy til

Omtrent samme innhold år etter år?

Lar man bare trådene dø ut, for så igjen å vente til neste oppbluss?

Hva med å bare slutte å være spydige, om man spør fordi man vil sette noen fast, så vær ærlig på det da.

Om man spør for å poengtere at motparten har tatt feil, så si nå heller det da.

Få bort spydigheten, og 70 % av problemet er løst

Ja, da får man bare utestenge alle som kan finne på å være sarkastiske eller ironiske da - inkl alle de som er direkte i svarene sine slik at mottaker ikke liker svaret man får. Eller man kan utestenge de som ikke liker svarene de får. Problemet løst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mange i denne tråden som burde kjøpe litt mer selvinnsikt.

Jeg gjentar meg selv litt:

Det er greit å innimellom gå "litt inn i seg selv også." Det er da flere som har svart i denne tråden som absolutt bør se på

*hva de selv skriver på forumet

*hva og hvordan de svarer andre

*hvordan de formulerer seg

*hvordan de takler å få svar på det som de skriver.

Dessuten går det faktisk an å skrive et hel***** svar, ta seg en tur til vinduet og titte opp mot himmelen og etterpå gå en tur i kjøleskapet og hente et glass melk, gå tilbake på forumet og lese svaret før man poster det/forandrer på det/sletter det.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og en ting til. Kan vi ikke bare bli kvitt den "Liker-knappen?" Den har vel egentlig ikke noe for seg....?

Det kommer fram synspunkter i denne tråden der det kan se ut som "Liker" virker som en rød klut. Som f.eks. at en bruker skriver ett eller annet og 11 stk liker innlegget (noe den brukeren verken kan vite eller forutse) og så blir dette oppfattet som om folk henger seg på et "mobbeinnlegg." Merkelig fenomen i mine øyne, men altså - kan vi ikke bare ta den vekk?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...