Gå til innhold
Hundesonen.no

Vips og Rusk


Garp
 Share

Recommended Posts

  • Svar 167
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Og så litt skrytebilder 

Ja her skjer det ting for å si det mildt. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men vi begynner med det siste. Sesongen fikk hva man kaller en brå avslutning. Men jeg kan se tilbake til ett "debutantår

Noen flere bilder Hehe  også her er foto tatt av Caroline Winge, Kristin Høyem og meg selv

Posted Images

24 minutter siden, Christine skrev:

SÅ gøy å se forbedringen deres i år! :) Blir spennende og gøy å følge dere (som alltid) når du får stablet deg på bena igjen! 

Takk søte du. 2017 blir så bra det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Kristiin skrev:

Dere har jo hatt et kanon "debutantår"! :D 

 

Takk Kristin. Er veldig fornøyd selv, men gleder meg til at føreren begynner å slutte å ødelegge for hunden. ☺️?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

I dag fikk lillegullet mitt, Garp, sove rolig inn på fanget mitt. Kroppen var utslitt og Garp fikk vondere og vondere. Etter to gode dager fikk han slippe å lide mer. Han slikket meg noen ganger på hånden før han la seg rolig til inni pleddet sitt. En verdig avslutning for en hund. Løp fri og vær bekymringsløs. Vi sees lillegull ❤️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 5 months later...

Tja, ser at lille Rusk ikke er nevnt her inne. Men hu kom i hus litt tidligere enn jeg skulle ønske, men disse pyrrene vokser ikke akkurat på trær. Så klarte endelig bestemme meg om jeg turte ta på meg valp og dermed komme lille drøye Rusk i hus mot alle odds. Hun er helsøsteren til Vips, men fra ett annet kull. Hu er allikevel veldig annerledes enn Vips, så Rusk er en helt annen hund enn Vips.

Rusk, aka tulleRusk/Hurra Torpedo/partyprinsæssa osv er en hund med mye meninger og personlighet. Hu er herlig og pyton på samme tid. Hu har mye trøkk og trøkker til på alt. Hu elsker å lage lyder og gjerne uten grunn. Dette blir det heldigvis mindre og mindre av med trening merker jeg. Hun er også dødsrask til å ta trening, men samtidig er a skikkelig umoden og blir lett forstyrret. Hu kjører på men og er ikke redd så veldig mye akkurat. Tror hun blir kul å konkurrere med i agility da hun virkelig slipper seg løs. Men jeg må få litt styr på det før vi er konkurranseklare. Hun er også til nå veldig sosial med både folk og hunder, og elsker kos. Får hun ikke kos, så gnir hun seg som en katt til folk tar hintet. Men i det siste så har hun bjeffa en del på hunder, men håper det går over nå som løpetiden kom.

Vips er verdens snilleste storesøster, som virkelig har tatt imot Rusk med åpne armer. Supertålmodig og snill. De utfyller veldig godt og er perlevenner stort sett hele tiden. Ikke alltid de vil dele ben, men de har begge respekt for hverandre og hører om de ikke vil uten at de trenger bruke så store ord. Så håper vi at det fortsetter sånn.

I sommer har jeg og Vips konkurrert mye agility og reist land og strand. Mange gode opplevelser og gode kurs for spennende instruktører. Vi kom oss endelig opp i klasse 2 i hopp, men må få på plass feltadferd i agility før vi kan begynne å plukke napp der. Ellers har vi brukt tiden til å bygge selvtillit og fart på oss begge. Vi har kanskje brukt litt tid på å komme oss opp, men den tror jeg det er vel brukt på lang sikt.

I Rally er vi nå i klasse tre og har ett napp der, usle 2 poeng unna direkte opprykk til klasse elite. Men nå er det en pause siden det er nye regler fra nyttår, og vi må trene inn nye momenter. Så mens Rusk forhåpentligvis klatrer gradene, så skal Vips henge seg på og trene hun også de nye momentene.

Vi trener også innimellom nosework og Vips har virkelig blomstret i sommer. Vi har også bestått LGT bjørk, så da er vi klare for å starte i konkurranse sånn på papiret. Håper å få trent mye med begge jentene etterhvert. Artig å se hvor forskjellig de jobber både med nosework, rally og agility. To ganske så forskjellige jenter jeg har. <3

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, mushi skrev:

Gøy med ny hund, men hvor er bildene????

Artig at du prøver så mye forskjellig med hundene :) 

Får bare feilmelding på bilder desverre.. 

 

må jo gjøre litt forskjellig, selv om hovedfokuset er Agility 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...