Gå til innhold
Hundesonen.no

Vips og Rusk


Garp
 Share

Recommended Posts

Ja da må jeg kanskje presentere mine to bøllefrø her inne.
Garp er en snart 7 år gammel dvergpinscher. Han er mitt lille sære, gode hjertebarn. Elsker denne hunden over alt på jord tross hans svakheter. Men han og jeg har vært igjennom mye og han har vært min store trøst igjennom alt. Gir meg grå hår og latterrynker.
Han er selvfølgelig verdens vakreste lille store hund.
Vi har gjort alt mulig sammen. Spesialsøk, agility, lydighet, triks, byturer, reiser osv osv. Men i alle disse årene har drømmen om en hund nr to vært tilstede. Og nå har jeg endelig tatt motet til meg og gjennomført drømmen.

Så da må jeg nesten presentere mitt mye håp. Lille Vips er i skrivende stund 6,5 uke gammel og fremdeles hos oppdretter Aina Larsen/Petit Norvegien. Er så fornøyd med oppdretter foreløpig. Valpene får mye kjærlighet og miljøtrening. Så skoene blir store å fylle etter henne. Og så har hun vært flink med å oppdatere facebook med mange filmer og bilder. Og så tålmodig med mine 1000 spørsmål.

Rasen er pyreneisk gjeterhund med korthåret hode.
Vips skal få prøve seg på mye forskjellig akkurat som storebror, men blir nok fokus på nesearbeid (smeller) og agility. Har ingen store ambisjoner utover å gi Vips gode opplevelser og litt hodebry. Så får vi se hva tiden bringer.
Så litt bilder av begge to. Bildene av Vips er tatt av oppdretter.

post-5394-0-38940300-1400585552_thumb.jp

post-5394-0-11670200-1400585574_thumb.jp

post-5394-0-30154000-1400585626_thumb.jp

post-5394-0-63306300-1400585679_thumb.jp

post-5394-0-22293400-1400585723_thumb.jp

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 167
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Og så litt skrytebilder 

Ja her skjer det ting for å si det mildt. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men vi begynner med det siste. Sesongen fikk hva man kaller en brå avslutning. Men jeg kan se tilbake til ett "debutantår

Noen flere bilder Hehe  også her er foto tatt av Caroline Winge, Kristin Høyem og meg selv

Posted Images

Fine Garp og helt bedårende Vips! :wub:

gratulerer så mye på forhånd med ny valp - det skal bli utrolig spennende å følge dere :D

Jeg fikk nyss i hvilken rase Vips er i går…var på trening med Kompis og Maxim (ja, jeg er Lea;) ) - men jeg klarer ikke huske rasen likevel. skylder på eksamen jeg.

edit: googla kennelen, og da huska jeg det såklart ;)

uansett; nydelig! :wub::D

Endret av Snorken
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine Garp og helt bedårende Vips! :wub:

gratulerer så mye på forhånd med ny valp - det skal bli utrolig spennende å følge dere :D

Jeg fikk nyss i hvilken rase Vips er i går…var på trening med Kompis og Maxim (ja, jeg er Lea;) ) - men jeg klarer ikke huske rasen likevel. skylder på eksamen jeg.

edit: googla kennelen, og da huska jeg det såklart ;)

uansett; nydelig! :wub::D

Ja folk har pratet mer om det enn jeg har foreløpig tror jeg. :innocent:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Garp er en av de fineste dp-ene jeg vet om! :)

:wub::wub: Takk. Er selvfølgelig helt enig :P

Så vanvittig fine begge to, gratulerer. Og så likte jeg så godt begges navn :)

Så koselig at du likte navnene. De er nøye vurdert og har mange betydninger for meg. :ahappy:

Garp:

Garpehakk: noe som brukes I mønet på hus (jeg er bygging.)

Garpeunger: små pøbelunger

Garp fra Garps bok

Vips:

Vips fra Fraglene som var en uredd fraggel som prøvde alt

Vipsdata er noe vi har på min nåværende job (stikningsdata på veg)

Vips som I at det passet med lille Vips som vips var kosete, vips var hun I baggen, vips så løp hun rundt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kult! Det blir bra. Spennende og ikke minst vakker rase, og vakker valp :D Jeg blir ikke skuffet over flere bilder av Garp da.. *host* :D

Hihi takk. :) Bilder av skjønne gutten min skal bli. masse bilder. Han er den vakreste skapningen jeg vet av, får vondt I hjertet av å se på han når han stiller seg opp naturlig. Desverre synes han det er ubehagelig å bli stilt opp å tatt bilde av, så han må på en mate få være naturlig for at det skal vises hvor overjordisk vakker han er. :innocent::innocent: :innocent: :innocent:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag fikk Garp sin nye sele. Og Vips fikk også en da, men hun er jo fortsatt hos Aina oppdretter..

Og på agilitykurset i dag var Garp i sitt ess. Han var ustoppelig og gikk som en kule. Elsker å gå agility med han når han er i det hjørnet!!! Gøy gøy gøy!!

post-5394-0-81313600-1400783048_thumb.jp

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Da er Vips hentet og vel hjemme. Turen hjem gikk kjempebra. Hun kastet opp tre ganger den første halve timen, men etter det var alt utrolig enkelt. Kjørte 13.00 og var hjemme 22.30. Hun var rolig hele veien hjem. Stoppet tre ganger for å lufte Garp og Vips. Ingen uhell inne i bilen. Det var null lyder på vips og ingen sutring.

Vips er en liten bylt av glede og energi. Er noe skummelt, går det fort over.

Hun er hoppende, svinsende, bøllete og superkos. Alt på en gang. Setter jeg ned mat blir hun så glad, danser av glede og svinger rundt matskåla. Men å huske på å spise? Nei det gjør vi ikke.. Haha.

Garp overså lille rusket første døgnet, mer sjokkert andre døgnet (hva skal hun fortsatt være her? Og i dag er han litt mer normal. De hadde tom sin første dralek i dag!

Legger med noen bilder av frk Løvehjerte og hennes offroadben.

Og ett av storebror på sin siste dag som alenebarn.

post-5394-0-48001300-1401529251_thumb.jp

post-5394-0-91772100-1401529296_thumb.jp

post-5394-0-28175700-1401529407_thumb.jp

post-5394-0-41216000-1401530110_thumb.jp

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hun har lange fine ben.

Garp var 2,5 kg ved hentedag (9 uker) og veldig tykk. ❤️ Vips er 2,7 kg på 8 uker og litt slankere bygd. Så hun blir nok litt større men ikke så veldig tror jeg. Håper på 43 cm eller mindre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...