Gå til innhold
Hundesonen.no

Kaldblodsen Lisle Best (litt sånn sonenhest)

Recommended Posts

Hva man kan finne på et hundeforum :wub: Lisle er da hesten som ble annonsert til salgs her på sonen for en billig penge, da alternativet var slakt.... Nå er det jo ikke noen mangel på billige travdyr, men jeg tror ikke det er mange av dem som er så godt omskolerte og greie som denne.

Tilfeldighetene ville det sånn at jentungen var i ferd med å vokse grundig fra ponnisen sin (welsh sec.a) Og denne hesten så jo flott ut i annonsen. Så når til og med gubben syntes kjøpet hørtes ut som en god idè, så ble det en "svipptur" til Tolga for å hente hest hos Raksha i påsken :) DET har vi ikke angret på!

Fineste hesten:

10154111_10152008450710764_2439144581649

10154937_10152008451480764_5557122861907

Veeeldig gøy å hoppe - litt vel gøy til han får frest fra seg litt (da hopper han faktisk veldig pent) og ikke hopper dobbelt så høyt som han trenger, med rytter litt på etterskudd :teehe::teehe:

1508521_628251650598788_2451161042212833

Og med sine nye venner:

lisle1.jpg

Dvs; Lisle og Mary (coben) er bestiser, Poppy (sec.a) synes han er litt teit, og okkuperer gjerne hele utgangsstallen selv. Så hvis ikke det går seg til, får vi finne ny løsning på det før høsten, evt. en liten hall til. Litt upraktisk at hele hallen okkuperes av den minste, mens de to store må stå ute :pinch:

 • Like 17

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Han er nydelig :wub: Kaldblodser er fantastiske, jeg ønsker meg inderlig en igjen når jeg ser slike bilder :D Lisle er onkel til hun jeg hadde :)

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, kaldblodsene kan være supre hester!!! Han her minner meg masse om min første fôrhest, som også var en fantastisk allround-hest. Så nå lurer jeg nesten litt på hvorfor jeg har tullet med disse late, utstillingsavlede waliserene i så mange år :P

Var en liten ponnirytter som testet ham litt på banen, hun syntes han var kjempefin å ri :D (og hun hadde aldri ridd en kaldblods, kun rideponnier...)

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Herlige bilder å se, glad jente og glad hest :wub:

Fulltreff for både dere og hesten at dere fant hverandre :)

Kaldblodsen kan brukes til mye og kan blir veldig flinke ridehester (ikke alle da... :P ).

Vi hadde en på stallen som ble solgt, han var bare ikke rask nok fortforthest og han ble kretsmester i en krets med MYYE hard konkurranse, det er veldig bra.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Blir kaldblods på meg neste gang tror jeg :wub:

Stilig sprangbilde!!

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har også hatt en kaldblods en gang og han var/er helt herlig! Da jeg ble syk så ble han solgt til en familie der sønnen er autistisk. Sønnen blomstret som bare det etter at kaldblodsen kom i hus. Så selv en extraver kan brukes til så mangt :ahappy:

Syntes det ser ut som at rytteren på bildet og lisle har en flott harmoni, De ser ivertfall kjempe fin ut sammen :wub:

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Herregud for en flott hest altså! Ser ut som de to kommer til å nå langt hvertfall! Hun rir han jo kjempe bra :D

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg synes dette er helt strålende, altså! :flowers:

Med unntak av et år med en halt araber (og en lang sekvens med snåle fjordinger som alltid var der) og min once in a lifetime-hest, så har jeg aldri hatt noe annet enn avdanka travere, jeg! :)

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg er  tilbøyelig til å si at det er fordi folk trenger en syndebukk, noen å skylde på. Og de med dårlig selvtillit trenger noen å hate.
  • Oppsøk han der han bor da... Han kan ikke løpe unna problemene sine for evig heller...  
  • Det går ikke an å snakke med han. Han bare går sin vei. 
  • synes hele ulvedebatten er vanskelig. Og man begynner å få "ulv på hjernen" - på begge sider. Det virker å være veldig vanskelig å holde seg til saken, debatten sporer til stadighet av og debatteknikken går stadig mer ut på å rakke ned/drite ut motpartene enn å holde seg saklig. Jeg har falt av lasset for lengst, og blir en blanding av irritert, oppgitt og lattermild.  Hvordan ulven har fått så innmari stor plass i rovdyrdebatten forstår jeg ikke... de står for en utrolig liten andel av det tap til rovdyr.  Hvorfor fokuseres det ikke mer på å senke det totale tapet - som ikke bare gjelder rovdyr? Alt fokus går på rovdyr, spesielt ulv. Men hva med Påkjørsler, skader, fluelarver, forgiftninger, osv.  De fleste dyra omkommer tross alt pga det.  En skal visst ikke forstå alt.     
  • Lenge siden jeg har hvert her inne nå  men her går ting rimelig i ett om dagen, frøkna storkoser seg på storavdeling som hun begynte på etter sommerferien, og lillebror koser seg videre på sin avdeling, nå som en av de største der   han ble også hele 2 år for 1 mnd side han går, løper og klatrer overalt og er rimelig aktiv, og heldigvis ikke så mye som vitner om at hoftene en gang var ute av ledd. Fortsatt kontroller hver 6 mnd. har også hatt logoped kontroll pga av spaltene og logopeden var veldig imponert over han, så trenger ikke noe ekstra oppfølging der enda. Og det kommer stadig fler og fler ord, er oppe i over 40, og gjerne avanserte som gravemaskin, brannbil, lastebil osv, han er veldig glad i kjøretøy  (pga av spaltene er det ikke forventet at han skal  ligge helt på samme nivå som andre 2 åringer, men han var ikke særlig annerledes enn andre sa logopeden, er de typiske bokstavene for spaltebarn som fortsatt er vanskelig som p og b som krever litt ekstra kraft i uttalselsen enn m..) storesøster er ei aktiv frøken og veldig god motorisk, så skal prøve å finne en organsiert fritidsaktivitet til hun etter nyttår, tror hun hadde likt å få utfordret og utfoldet seg litt   hverdagen med mer enn full jobb, 2 unger i tett alder, hund og hjem er rimelig hektisk. Men veldig mye moro og kos.  
 • Nylig opprettede emner

×