MonicaT Skrevet 4. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 4. Oktober 2014 Noen som har oppskrift på kjeks som er god? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 4. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 4. Oktober 2014 Noen som har oppskrift på kjeks som er god? Ja! Opptil flere Elsker kjeks! Men først må jeg komme meg hjem fra jobb og få sovet litt først før jeg finner dem frem Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingridhw Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Ja! Opptil flere Elsker kjeks! Men først må jeg komme meg hjem fra jobb og få sovet litt først før jeg finner dem frem Jeg vil også ha oppskrift på kjeks. Og nå kom jeg på en annen ting. Moren til en venninne av meg pleide å lage "brownies" til jul. Det var nesten kjeks, altså de var hardere enn brownies-kake, og de var en av hennes sju slag til jul. Noen som aner hva jeg snakker om og har en oppskrift på noe slikt? Husker jeg pleide å spise til jeg ble kvalm av de, de var så gode. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SiriEveline Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Idag blir det boller og innså at jeg er så lei dårlig kjøkkenvekter at nå bestilte jeg en analog en. Da slipper jeg å tenke på batteri og tekniske feil. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Jeg vil også ha oppskrift på kjeks. Hadde helt glemt det her jeg Havrekjeks med banan og sjokolade 50 g romtemperert smør 50 g sukker 100 g brunt sukker 1 ts vaniljeekstrakt (jeg har brukt vaniljesukker eller ingenting) 1 egg 1 stor banan 1 ts bakepulver 200 g hvetemel 100 g havregryn 100 g grovhakket sjokolade ovn temperatur 180 c. Bland ,smør, sukker og brunt sukker lett og luftig, tilsett vaniljeekstrakt og egg og pisk videre, rør inn bananen, bland bakepulver, hvetemel og havregryn sammen og rør inn i deigen, rør inn sjokoladen. Lag like store mellomstore kuler med deig og plasser de på et bakebrett med bakepapir, sett inn i forvarmet ovn og stek i ca 10 min til d er gylne. Dette er favoritten min, lager de alltid til jul av en eller annen grunn Sjokoladekjeks: 200 g margarin 150 gr sukker 150 g brunt sukker 2 egg 275 g hvetemel 1 ts bakepulver 200 g hakket sjokolade Samme fremgansmåte som den andre oppskriften, men ca 180 c i 8 min. Jeg er veldig glad i å tilsette hakka nøtter og rosiner også Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingridhw Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Dette er favoritten min, lager de alltid til jul av en eller annen grunn Sjokoladekjeks: 200 g margarin 150 gr sukker 150 g brunt sukker 2 egg 275 g hvetemel 1 ts bakepulver 200 g hakket sjokolade Samme fremgansmåte som den andre oppskriften, men ca 180 c i 8 min. Jeg er veldig glad i å tilsette hakka nøtter og rosiner også Hvilke nøtter har du i? Passer pistasjnøtter? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lillekrapyl Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Baker brownies-cookies. Kollega som har bursdag imorgen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Hvilke nøtter har du i? Passer pistasjnøtter? Det har jeg aldri prøvd, brukt kun hasselnøtter, mandler og valnøtter Men liker man smaken på pistajsnøtter funker det helt sikkert 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
TullBull Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Jeg vil også ha oppskrift på kjeks. Og nå kom jeg på en annen ting. Moren til en venninne av meg pleide å lage "brownies" til jul. Det var nesten kjeks, altså de var hardere enn brownies-kake, og de var en av hennes sju slag til jul. Noen som aner hva jeg snakker om og har en oppskrift på noe slikt? Husker jeg pleide å spise til jeg ble kvalm av de, de var så gode. Kanskje colakaker? Aka brune pinner eller karamellstenger. Litt seige kjeks, veldig gode Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingridhw Skrevet 7. Oktober 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Oktober 2014 Kanskje colakaker? Aka brune pinner eller karamellstenger. Litt seige kjeks, veldig gode Disse lager moren min. Veldig gode, men det er ikke de jeg leter etter. Det var sjokolade i de moren til venninnen min lagde. Men takk uansett! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Ttenger tips til kake som skal lages relativt raskt fredag formiddag, også spises først søndag kveld. Ikke hasselnøtter, og helst ikke masse krem ala bløtkake Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mushi Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Ttenger tips til kake som skal lages relativt raskt fredag formiddag, også spises først søndag kveld. Ikke hasselnøtter, og helst ikke masse krem ala bløtkake Ostekake eller iskake? 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
*Marianne* Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Ttenger tips til kake som skal lages relativt raskt fredag formiddag, også spises først søndag kveld. Ikke hasselnøtter, og helst ikke masse krem ala bløtkake Denne har jeg laget noen ganger, hvis det er greit med mandler? http://www.detsoteliv.no/oppskrift/daimiskake-nottebunn Kan lages lenge før og stå i fryseren til rett før servering... 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kokospaniel Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Blåbærkake? 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Ostekake eller iskake? Denne har jeg laget noen ganger, hvis det er greit med mandler? http://www.detsoteliv.no/oppskrift/daimiskake-nottebunn Kan lages lenge før og stå i fryseren til rett før servering... Blåbærkake? Tusen takk for tips alle sammen! Ostekake har jeg laget endel ganger før så hadde vært fint å prøve noe annet Ettersom jeg ikke har ehhh sånn som jeg maler mandler i så utgår iskake, men dem er utrolig god Blåbærkake høres veldig god ut så jeg går for den! Tror jeg skal ha i litt bringebær også Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kokospaniel Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Iskake kan også lages med en bunn av knuste kjeks blanda med smelta smør. Toppa med en blanding av rømme og kremost med litt sitronsaft i... 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 Iskake kan også lages med en bunn av knuste kjeks blanda med smelta smør. Toppa med en blanding av rømme og kremost med litt sitronsaft i... Er den bunnen like god som mandelbunn? Edit: hmmm..... eller kanskje jeg bare skal stikke ut å kjøpe en mandelkvern... Gruble litt over frokost! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kokospaniel Skrevet 21. August 2015 Rapporter Share Skrevet 21. August 2015 @ Jeg er ikke så glad i mandelbunn, men jeg synes at kjeksbunnen er bedre ja. Det er sånn bunn i ostekakeoppskrifta mi også. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ozzy Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Når jeg lager gul kake så får jeg alltid sånne hvite "riskorn" i den gule toppingen. Mamma sin har aldri det Hva kommer de av? Noen som vet? Er kanskje fem stk, men irriterende Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Synnikken Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Når jeg lager gul kake så får jeg alltid sånne hvite "riskorn" i den gule toppingen. Mamma sin har aldri det Hva kommer de av? Noen som vet? Er kanskje fem stk, men irriterende Siler du melisen? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ozzy Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Siler du melisen? Er ikke melis i det gule. Er fire eggeplommer, smør (ikke smelta), fløte og sukker som varmes tilndet tykner. Tilsetter litt mer seinere men er men riskorna dukker opp mens den kjølner Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Synnikken Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Er ikke melis i det gule. Er fire eggeplommer, smør (ikke smelta), fløte og sukker som varmes tilndet tykner. Tilsetter litt mer seinere men er men riskorna dukker opp mens den kjølner Aah! Hmm.. Så rart, men kan det være sukkerklumper? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ozzy Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Aah! Hmm.. Så rart, men kan det være sukkerklumper? Aner ikke, det er samme konsistens som ris. Smaker ikke veldig mye heller Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Er ikke melis i det gule. Er fire eggeplommer, smør (ikke smelta), fløte og sukker som varmes tilndet tykner. Tilsetter litt mer seinere men er men riskorna dukker opp mens den kjølner Da skiller det seg, da. Egget og smøret vil ikke binde seg, trolig pga for høy varme. Når du lager slik krem må du gjøre det saaaaakte på lav varme, så blir det bra Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ozzy Skrevet 25. August 2015 Rapporter Share Skrevet 25. August 2015 Ja det veit jeg. Har den på så svak varme at jeg holder på i tyve minutter men har den nok bittelitt for høyt fordi det er så forbanna kjedelig Smaker godt da, bare peller ut riskorna Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.