Gå til innhold
Hundesonen.no

Game of Thrones - for oss som ikke har lest bøkene (USA sendetid). Advarsel: spoiler av nyeste utgitte episode.


Mirai
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Regner med det ikke bare er meg...  

Da første scene starta, trudde jeg det var et tilbakeblikk. Og så forsto jeg... Å sitte i storsalen på Colosseum og kjenne gåsehuden reise seg antakelig simultant med 900 andre og kjenne applause

Hurra! Vant billetter til premieren av første episode som vises på Colosseum!!! 

Posted Images

35 minutter siden, Chako skrev:

Nå har de jo vist oss Hot Pie, så da må vel Gendry dukke opp også..

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
 

Han er vel bekrefta, så blir overraska om vi ikke får høre hvor han rodde :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var så rørende når Nymeia stor der, stor, tøff og diger! Hadde vel helst sett at hun ble med Arya, men ser poenget med at hun også er vill og selvstendig. 

Spennende med Sam, også, tøffing som prøver å fikse Jorah. Har sansen for Sam (oi, da er han vel død snart) og er spent på hva som blir å skje med ham videre! Likte forklaringen mesteren hans hadde på hvorfor de var der. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wee! Jeg lurker en del på youtube (don't judge me!) og syns at The Dom hadde en fantastisk morsom serie om adaptering fra Harry Potter bok til film, jeg er i tillegg stum av beundring (og 100 % enig) i hans kritikk av både bok, film og adaptering av 50 shades of Grey, så gleden var stor når jeg så han skulle ha en Lost in adaptation-greie med Game of Thrones også - og det er så bra som jeg trodde det ville være :heart: 

Se, så morsom! A dom of Ice and Fire :teehe: Antageligvis for spesielt interesserte, jeg regner med at de av oss som har lest bøkene er enige, og er du spesielt interessert uten å ha lest bøkene, så er det sikkert interessant å få med seg hva som er likt i bøkene, hva som er forandret og hva som er utelatt :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, jeg likte denne episoden :ahappy: Om vi ser bort fra Dany, hun var merkelig tjukk i huet og jeg lurte et øyeblikk på om hun hadde tenkt til å bli mad queen. Det hadde jo vært fint, vi trenger to av de, liksom.. 

Og Lady Oleanna da.. Må bare elske henne :heart: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, jeg digger ham. Endelig en likandes skurk[emoji28] Han er jo sprøyta gal, men på en helt annen måte enn Joffrey og Ramsey. Synes bare han er rå, og spent på hvordan hans karakter går videre i sesongen. Nå der det jo ikke ut til å bli flere sjøslag, siden Dany ikke har flere skip igjen.

Skal han få kjempe på land, og eventuelt i slaget om King's Landing? Kan forestille meg han bak den armbrøsten i forsøk på å ta ut dragene til Dany[emoji244]

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes også at Dany har tapt seg, og blitt kjedeligere. Håper at hun snart kommer deg på drageryggen og ut i kamp. Da er hun rå!

Fikk liksom følelsen av søskenkrangel mellom Dany og Jon (vet at hun er tanta og ikke søster), og at Tyrion i en slags farsrolle måtte megle frem et kompromiss mellom de to.

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

RIP herlige Lady Oleanna - for en flott beskjed hun ga (men først etter den behagelige giften var inntatt), den der hadde hun nok ruget på lenge! Kjenner jeg er veldig nysgjerrig på hva som er innenfor rustningen til Ser Gregor, hvor mye ble han endret av Cersei's kjellergærning mon tro? Og Dany skuffet litt i dag ja, og egentlig forrige gang også da hun plaget Varys, man satt på nåler og lurte på om hun ville knerte han eller ei.. hun virker litt sykelig opptatt av lojalitet nå om dagen. Og Sam må man bare fortsatt elske.. for et skjønt menneske, han og Tyrion de er de beste :heart: (Og Jon Snow også da.. )

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 hours ago, Chako said:

Synes Cersei var for soft når hun valgte gift. Ville ha og forventet skikkelig vold fra henne! 

Ellaria må se på at datteren dør sakte av gift uten å kunne gjøre noe, hun kan ikke engang trøste og holde henne, syns ikke det var spesielt soft. Cersei presiserte at faklene skulle byttes ut så jevnlig at det ikke var noen fare for at det ble for mørkt, liksom. Det er en skrekkelig utspekulert måte å hevne seg på, syns jeg.

Vel fortjent er det og, denne hevngreia til Ellaria er jo bare irrasjonell. Oberyn valgte å være forkjemper selv, han valgte å være cocky og gikk for nære the mountain, det er ingen andre enn Oberyn som har skyld i at han døde (vel, og the mountain, da). Kunne han ikke bare ha stukket spydet sitt gjennom det fjellet av en mann og blitt ferdig med det, liksom? *sukk* Jeg likte han jeg, det var kjipt at han døde så tidlig. 

Euron skal visst være en større psykoskurk enn Joffery og Ramsay, så enn så lenge er han jo forholdsvis tam, han har bare kasta broren sin av en bro og behandla niesa si som et kveg :lol: Men jeg syns han er morsom, så eplekjekk og stor i kjeften, lurer på om han klarer å provosere Jamie nok til at det blir en liten fight der :teehe: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, tenker ikke at selve metoden er soft. For det er som du skriver grusomt for Ellaria som må se datteren sin sakte pines til døde av gift. Uten engang å kunne kommunisere med ord, eller få fysisk nærhet med datteren.

Bare forventet litt mer fysisk brutalitet fra Cersei som jo har Ser Gregor med sine kjempekrefter stand by.

Det er fortsatt grusomt uansett hva Cersei finner på.

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er litt delt i mitt syn på sesongen så langt. På den ene siden så har jeg syntes det har vært mer spennende, på den andre siden mindre fascinert hvis det gir noen mening.

Ting går fortere. Det hopper raskt i tid og hendelser. Plutselig var Jon hos Dany, to større "slag" ble nærmest fortalt i forbifarten og sjøslaget sist episode var jo også nærmest bare en parentes. Det er liksom mindre kjøtt på bena, mer som en skisse, ikke den grundige ekstremt detaljerte oppbygningen av hendelser som kjennetegnet alt som hendte før bøkene ble innhentet av serien.

Jeg synes fremdeles det er veldig bra, men synes det er litt synd at det hele ikke avsluttes i samme stil som det startet. Men da måtte de vel ha 4 hele sesonger til og ikke bare to korte...

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 hours ago, Lola Pagola said:

Jeg fikk tårer i øynene i første episode, da vi så hæren av døde komme gående, og vi fikk se kjempen (som jeg ikke husker hva het). Det var skikkelig storslått og trist :-(

Jeg tipper vi ser Nymeria igjen, jeg.

Han døde vel på andre siden av muren. Så jeg tror ikke vi kjenner til denne kjempen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Morsomt, Phoenix har jeg jo møtt flere ganger, og dømt i rallyringen. Velkommen tilbake!
    • Får prøve meg på å bli sonis igjen. Var aktiv med en annen bruker for relativt mange år siden (typ 10 år?😅), og kan faktisk melde meg inn i valpegjengen for 2024 med Krim på 11 uker. Han er etter Australian Mates Go For It "Alva" og Cefeus Blazing Phoenix II "Phoenix". 
    • Anbefaler Perfect Image. Du finner dem på facebook under Perfect Image Rough & Smooth Collies. Ellers synes jeg at Kennel NoorWay ser ut til å ha fine hunder.  Vær nøye med å velge en oppdretter som fokuserer på gemytt er mitt tips. Mulig @Tine Kristine Lindbeck har noen gode råd, hun er muligens litt mer orientert i Collie-verdenen en det jeg er akkurat nå. 
    • @Perfect Image collies har vært aktiv her inne, men usikker på om hun fortsatt driver. Nettsiden jeg fant har ikke vært aktiv på mange år ihvertfall. Ellers er nok raseklubben, og rasegrupper på Facebook, gode steder å lete. De fleste legger nok også ut kull på finn.no dersom de har valper å selge. NKK har vel også en registreringsside for kull nå.
    • Vær hilset, hundeeiere! Jeg er ny her, så mulig jeg poster dette på feil sted 🤔 For tiden er jeg på jakt etter en langhåret collievalp. Jeg har ønsket meg hund i flere år nå, og har de siste månedene gått flere runder og funnet ut at jeg er klar for å ta det store steget. Jeg synes det er noe utfordrende å få oversikt over oppdrettere av rasen her i landet. Norsk Collie Klubb har en oversikt, men den er under oppdatering, og har vært det en stund nå. Jeg har kontaktet flere av oppdretterne på den gamle listen, men uten hell. Jeg har også kontaktet NCK og spurt litt, men i påvente av svar, tenkte jeg at jeg kunne se om noen her har tips eller råd. Det virker som et fint sted, dette her! Forøvrig er det verdt å nevne at jeg er klar over at man ikke bare kan kjøpe valp på dagen, og at ventetiden gjerne kan være lang, alt avhengig av. Likevel har jeg et håp om å kunne skaffe valp denne sommeren, nå som jeg har en ferie på to og en halv måned i vente. Hvis noen av dere har anbefalinger rundt forskjellige oppdrettere, hva man bør se etter med collie, hva man bør være obs på, eller andre innspill, er det bare å fyre løs. Til info, holder jeg til 45 minutter fra Bergen, men reiser glatt annetstedt for å hente valpen min  Håper å høre fra dere 👋  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...