Gå til innhold
Hundesonen.no
Guest vivere

Klubbmesterskap i Hakadal.

Recommended Posts

Halloooo?? flere bilder! Kjenner igjen bikkja forresten, kullsøsken av min ene :) Håper du legger ut flere bilder antar det var du som tok bilder oppe i løypa også?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest vivere

Også får vi ETT bilde! DETTE HAR VI SNAKKET OM FØR! :frantics:

Sukk. Det får da klare seg med ett, Soppen. Men okei da :)

13195416604_57cb49d35a_o.png

13194576653_d46b23d518_o.png

13194591533_a129276eee_o.png

13194664254_568d878314_o.png

13192445583_13ea2746e4_o.png

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest vivere

Halloooo?? flere bilder! Kjenner igjen bikkja forresten, kullsøsken av min ene :) Håper du legger ut flere spann, antar det var du som tok bilder oppe i løypa også?

Legger ut noen på klubbsidene når jeg har fått redigert dem. Det er ikke ofte jeg bruker vidvinkelobjektiv så jeg regner med at mange går i søpla :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Legger ut noen på klubbsidene når jeg har fått redigert dem. Det er ikke ofte jeg bruker vidvinkelobjektiv så jeg regner med at mange går i søpla :)

Fine de som er lagt ut hittil :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

13213520423_0eb36e62e2_o.png

Morsomme situasjonsbilder! Her får en sett hvor sosiale trekkhundene er... :) Den ene lederhunden (SH) som blir holdt her er høyløpsk og eier ønsker ikke alaska husky ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Nå ser jeg hvordan det går når jeg ikke har varsling på innleggene mine, så her kommer svaret 1 måned for sent gitt😅  Jeg er veldig fornøyd med Milo per nå, nå som han har vokst seg litt til i hodet, for det tok vel rundt 2 år! Det eneste jeg savner er en mer innebygget av-på knapp, noe som selvfølgelig kan trenes på - men noen raser (og avl) er litt mer laidback. Jeg kunne vært foruten varsling nå som jeg bor i byen, men vil etterhvert flytte meg ut på landet når jeg er ferdig å studere. Det er dog noen år til. Milo har en del futt og behov for å få utløp både mentalt og fysisk, men søker absolutt etter noe med et normalt aktivitetsnivå for rasen. Trenger ikke det futtet mallen eller border collien kan ha. I aktivitetsnivå og væremåte vil jeg si at jeg ser mest dsg hos han, men mye av det aktive ses også av cocker spaniel og toller. Han er en litt pipete type og et "frimerke", som jeg har hørt mange spanieler kan være.  Har sett på springer spaniel og jakt cocker, men det er mer pelsstell enn jeg ønsker å hamstre med. Jeg er elendig på å klippe selv, og det blir fort dyrt å dra til en groomer for å ordne. En liten nett jaktlabrador (jaktlabradorene er jo avlet en del annerledes enn de vanlige labradorene, som ofte for meg ser ganske tunge og noen tykke ut) hadde vært aktuelt, men nå ønsker jeg hannhund og da blir de jo en del større. Som du sier så er det også flere som ønsker at de skal bli skikkelig brukt, utover vanlige turer og stimuli ellers. 
  • Det utgjør faktisk en forskjell i min bil. Har en Toyota proace, lang utgave. Jeg har plexieglass mellom førerhus og lasterom, men det er en liten lasteluke under forsete for lange planker etc. Når jeg har kjørt i type 20 min, så er det blitt en god lunk i bagasjerommet når vi stopper. 
  • Hva en blodprøve kan vise kommer helt an på hva man undersøker. Når man undersøker stoffskiftet så er det en spesifikk undersøkelse hvor man ser på konsentrasjoner av T4 (og TSH) i blodet. Ofte så tar man blodprøve for å se på andre ting i tillegg til stoffskiftet, avhengig av hva problemet er/symptomene er.   
  • Ja, det synes jeg er flott også. Det som vises av framgangsmåter i trening er positiv og bra hundetrening. Mye bedre at folk hermer etter dette enn diverse andre programmer som går på TV! 
  • Enig i at vi ser lite trening og klippingen gjør programmet litt tregt. Vanskelig å få inntrykk av hvordan de jobbet med utfordringene til Tico. Regner med det ble jobbet mye mer og grundigere enn vi fikk se i programmet. Fikk vondt av ham, håper veldig han får et hundevant hjem på landet. 
 • Nylig opprettede emner

×