Gå til innhold
Hundesonen.no

Spesialsøk

Recommended Posts

Vi trener spesialsøk mandag og torsdag

Vi er med i ett prosjekt som har en slutt test som mål i første omgang.

Jeg trener med alle 5 hundene mine.

Papillonene er veldig flinke. Samojedene tar litt lengre tid å trene og blir fortere frustrert. Men de er i god progresjon (2x samojed og 1 kelinspitz valp)

Hundene er delt i 2 grupper og preges for 2 nært beslektede arter.

Vi er nå i fase 2 hvor hundene blir kjent med sin lukt.

Her er noen filmsnurter etter gårsdagens økt.

(litt små slurv fra både meg og hundene..pga at jeg filmer m mobil.Spesielt på Danny.

Har litt for harde godbiter til de små).Dessuten er det en del aktivitet på gangen og rommene utenfor som påvirker dem litt.

Lille Eple er liksom bare med.. Hun er litt skvetten på lyd..spesielt metall skrammel. Men hun har også hatt god progresjon, hun også.

Film snurtene til hver av hundene :

TriAna Eple Danny CarmeLita

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sniff sniff

20140303_1355541.jpg

Ehh er det her?

20140303_1356061.jpg

HER! Best å stirre ekstra godt i tilfelle mamma ikke skjønner jeg har funnet den

20140303_1353221.jpg

 • Like 3

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Frida det er kjempe moro.. Håper du får mulighet å prøve det.

Så moro Krelise, Det er kjempe moro å se hundene jobbe på denne måten

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Skoj har vært på valpeshow i dag og ble BIS 3 😀
  • Jeg er enig i dette. Synes også generelt at folk er alt for dårlig på å ta hundene sine ut på lufteturer ofte nok (og er nøye på at de skal ha muligheten uten for lang tid mellom selv om det er dårlig vær etc etc), som ofte fører til at de holder seg og det går alt for lang tid mellom hver gang de går på do. Jeg tror ikke at dette er noe bra for lever og nyrer, og at det lett fører til UVI. Synes også det er trist å tenke på at hunder (flest) er de eneste dyrene i verden som ikke selv får bestemme akkurat selv når de skal på do. Så er igrunn positiv til "innedo" til hund, men ikke som erstatning for turer ut. Ser spesielt fordelen ved dette for eldre eller syke hunder som ikke like enkelt klarer å holde seg (evt valper som er alene hjemme). 
  • Ja, for å presisere er dette rent hypotetisk og kun for å høre hva andre tenker om saken.   Jeg tenker dog litt som deg @Malamuten, at for en hund å ha mulighet til å gjøre fra seg inne isolert sett ikke er negativt. Det blir jo imidlertid et problem med en gang det erstatter tur på grunn av eks. regn eller latskap. Og et helt liv innendørs for en hund er vel alle enige om at er rimelig uholdbart.  Interessant å høre litt hvordan folk har benyttet seg av "muligheten" i praksis og følger det har fått da!
  • Tja er kanskje svaret.  Jeg ser ikke for meg at det noen gang kommer til å skje i praksis,  men i teorien så hadde det jo ikke nødvendigvis vært noen ulempe (for hunden) å kunne gå på kasse. Ikke for å slippe å gå ut,  men da slipper jo hunden å bli tvingt til å holde seg hele arbeidsdagen eller hele natten feks,  om den ikke vil/greier. Med valper så hadde det jo for all del vørt helt i orden å slippe å løpe ut hele tiden til alle døgnets tider. Men samtidig så er det ikke så vanskelig det heller og ikke varer det så lenge heller, så kassetrening blir nok aldri priorotert ser jeg ikke for meg.,    Innehunder derimot synes jeg er en stor uting.. 
  • Med det så var 6/6 av Lyn-valpene tent på sau, gurimalla så spennende! Selv verdensmestre kan produsere avkom som ikke er det fnugg interessert i sau, så litt nervepirrende har det vært, men veldig morro  
 • Nylig opprettede emner

×