Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvis du måtte byttet rase i morgen, hvilken?


Khela
 Share

Recommended Posts

  • Svar 139
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg ville nok valgt en dansk-svensk gårdshund eller en bichon havanais. DEN så dere ikke komme!

Joda, jeg skjønner deg godt jeg - hvem som ikke vil ha en sånn fin liten bustete fotvarmer og turkamerat?

Mitt evige dillemma.. Det er jo så mange jeg helst skulle vært innom og en del forskjellige raser med vidt forskjellige egenskaper og bruksområder så det er så vanskelig og sammenligne.. Nå har jeg jo

Atte hæ :| :| Bytte rase?!?! Ehm. Hmm. Vel, jeg har hatt noen belgere hjemme i perioden, men det er veldig få nå om dagen som jeg syns er pene, også synes jeg de tenker litt for raskt for meg :aww: Nei hmmm.... En gruppe 1 hund ihvertfall.

Eller kanskje Stor Puddel? jeg trivdes VELDIG med det når jeg bodde med dem :heart: MEN jeg vet ikke om jeg hadde vært konsekvent nok til å hatt den i full pels.

Hmmm.

Hvit Gjeterhund kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det ikke skulle vært portis (som jo alle vet at er den eneste(!) rasen jeg ønsker meg) og ikke papillon.... Hm. I morgen? Da tror jeg faktisk det måtte ha blitt en bearded collie, briard (litt for stor i leiligheten min) eller... puddel av noe slag, kanskje? Mellompuddel? Skulle jeg vært hel gæær'n kunne jeg faktisk vurdert wheatenterrier, selv om den er veldig ulik det jeg tror jeg vil ha på mange måter.

Vanskelig spm. egentlig. Jeg vil ha en hund jeg kan stille ut, som ikke røyter mye, som kan være med på "alt" av aktiviteter (ski, løping, sykkel, fjelltur), som har masse humor og sprell i seg og som kan like agility og masse andre hundesporter som jeg vil prøve mer av. Og for ikke å glemme - den MÅ ha lang/bølgete/krøllete pels. Også kan den ikke være alt for liten, minst 15 kg. Den må være godlynt, like folk, ha lite jaktinnstinkt, være førerorientert og like å omgås andre hunder.

Om det beskriver mine tanker om en portis - indeed! :P Det er jo mange raser som sikkert passer inn i disse (litt flåsete) kriteriene, men det er alltid noe som mangler.

Helt ærlig - jeg vet ikke hva jeg ville hatt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Realistiske drømmer er lapphund, lundehund, kineserpuff, kh collie, flatcoat, basenji, puddel, dsg, mopseblanding (tenk mops/dsg omg :icon_suspicious:), broholmer.
Drømme-drømmer er hovedsaklig hunder som er for mye for meg eller som ikke finnes på dette kontinentet - bruksschäf, alaska husky, bc, azawakh, afghansk mynde med kortere pels muligens afghaner/saluki blanding??, random lurcher, pit bull, ridgeback, stramhudet shar pei, techichi/deer chihuahua.

Jeg har lyst til å prøve de forskjellige sennenhundrasene, også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Om jeg ikke kunne hatt groenendael.. Om jeg kunne valgt innenfor variantene, så hadde det blitt terv eller malle. Om variantene regnes som samme rase, sååå hadde det blitt hollender, schäfer, kelpie eller border collie faktisk. Mest sannsynlig en av de to først nevnte :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...