Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan blir OL for deg i år?


Gjest
 Share

Recommended Posts

  • Svar 84
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er veldig skuffet over at det ikke er kommet noen boikott av dette OL fra vestlige land. For meg blir det litt sånn "vi driter i hvordan dere behandler befolkningen deres, bare vi får vinne noen m

Google today.

@Nirm Stormberg

Så fordi man ikke har visst om noe eller ment noe bestandig, så blir meningen ugyldig? Det blir litt som argumentasjonen at det ikke er vits å bry seg om norske kyllinger for de har det verre i amerika. Vi må jo begynne et sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fordi man ikke har visst om noe eller ment noe bestandig, så blir meningen ugyldig? Det blir litt som argumentasjonen at det ikke er vits å bry seg om norske kyllinger for de har det verre i amerika. Vi må jo begynne et sted.

Var det virkelig det du satt igjen med etter innlegget mitt? Isåfall - nei, på ingen måte :) jeg synes det er flott at folk engasjerer seg, men synes mange er litt naive, og jeg trorat Russland er lett å mislike :) tror også at dette er det beste som har skjedd de homofile i Russland på lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Aya i 2002 var trådstarter nesten et lite bleiebarn, så derfor :P Haha, kunne ikke dy meg, @Kangerlussaq :ahappy:

Eyh, jeg gikk da på ungdomsskola da! :P

@Aya - det er vel ingen som har sagt russland er de eneste :) men just nu er OS i russland, ekstreme, korrupte, russland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har ikke så veldig mye med at Russland er lett å ikke like, tror jeg. Det har noe med å bli mindre naiv, evt mer kynisk å gjøre. Det ble i starten av denne tråden (eller var det en annen?) at dette var sport, ikke politikk. Vel, det er det ikke. Joda, vi har idrettsutøvere som er med i OL og gjør idretten sin, men at det ikke er politikk, det er bullshit. Det er masse politikk i OL, det er masse penger og korrupsjon i OL. Det tar bort litt av idrettsgleden, gjør det ikke?

Vi har hatt et par runder med idrettspolitikk i Norge i forbindelse med OL nå nylig, jeg tror det har litt å si. Skal Norge søke om OL i Tromsø? Skal vi søke OL i Oslo? Skal hele Norge få bestemme om vi skal søke OL? Skal det være forbeholdt de som bor i nærområdet å bestemme dette? Så oppdager vi at det er jo ikke bare reint spill om OL i Norge heller, og det liker vi jo ikke, vi liker å se på oss selv som ærlige, trauste gode mennesker som ikke driver med skittent spill.

Den dagen det blir litt mer idrett og litt mindre skandaler, så er sikkert OL litt mer ålreit å følge med på, sjøl for meg, kanskje. Jeg er ikke spesielt interessert i idrett, så det koster meg ikke rare kaloriene å ikke følge med, men med alt som har vært i forkant av dette OL'et.. Vi får håpe vi alltid er like kritiske, så kanskje den vanvittige pengemaskina slutter å være en vanvittig pengemaskin og heller handler om vennskapelige vinterleker (eller sommerleker, for den saks skyld) igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Refleksjoner rundt OL i Sotsji av Mikko Kokslien

Som jeg nevnte har det vært et flott mesterskap sportslig, både for kombinert og andre grener. Det som ikke har vært like imponerende, er hvordan OL har blitt som arrangement. Jeg leste et sted at det er brukt over 300 milliarder kroner. Anklager om korrupsjon, elendige arbeidsforhold for fremmedarbeidere, barbarisk ødeleggelse av natur osv. er også noe man har kunne lese og høre om.

Vi var her i fjor på prøve-OL. Da fikk vi se hvordan slitne arbeidere forsøkte å få på plass den gedigne hovedveien fra Adler til Rosa Khutor og fikk også et innblikk i hvilke brakker de bodde i langs arbeidsplassen. Elven som renner ved siden av/under denne veien, samt toglinjen som går der, har nok ikke fått i seg rent lite forurensing fra alt arbeidet som er gjort, der den er styrt inn i nye løp av massive betongvegger.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

NRK plukket det opp. Bra.

http://www.nrk.no/sport/kokslien_-_-jeg-blir-nesten-kvalm-1.11561712

Men vi ser jo hur det går. Ikke mye kommentarer, lite likes (1333) og lite shares (222) et døgn etter han publiserte det. Et bilde av at norge vinner i dag har vel et par titalls tusen likes på 1-2 små timer.

Major kudos til Kokslien som prøver, siden han er en person med følgere som ser opp til han.

Det engasjerer liksom ikke så mye at folk dævver, at natur vi ikke ser blir ødelagt og korrupsjon forpester alt :(

EDIT: selv det at utøvere blir tatt for doping i OL skaper mer reaksjoner. Det sier jo litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 year later...

Har akkurat sett "Upprdag granskningen" der de på nytt besøkte bygningsarbeiderne i Sotji.

Som forventet hadde de ikke sett noe til pengene de var lovet, og som det også ble satt av penger til i etterkant.

Hvor disse pengene ble av er det ingen som vet.

Bygningsarbeideren som ble overfalt, voldtatt og mishandlet av politiet etter å ha forlangt å få pengene han hadde krav på, fikk ikke engang opprettet noe sak mot politiet.

For et sjokk.

I stede opprettet de sak mot han fordi de hevder han kom med falske anklager.

Skadene mente de han hadde påført seg selv...

Forstoppelse og inntak av sterk mat var grunnen til skadene som oppstod av voldtekten...

Og nå er han altså dømt til 300 timers tvangsarbeide.

Mannen er nærmest invalid etter skadene han ble påført av politiet.

Folk i nærliggende strøk har mistet jorda si uten kompensjon.

Brønnene har tørket ut som følge av utbygningen, så nå må innbyggerne betale for tilkjørt vann.

Ingenting blir rettet opp.

Det må jo være som å leve i en hengemyr for disse folkene.

De ser jo at ingenting blir gjort, så det blir jo aldri bedre.

Fattige mennesker som ister enda mere.

Tragisk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...