Gå til innhold
Hundesonen.no

Kattetråden!


Ane
 Share

Recommended Posts

Nå kjenner jeg at jeg er litt lei.. My får mark så ofte, hun er en jeger (desverre) så hun får det nok i seg da. Har hørt at man ikke skal gi markekur jevnt uten at det er påvist mark, men er så innmari lei av å oppdage markene etter hun nå. Gir jo kur så fort jeg oppdager dem, men skulle helst sett at det var noe jeg kunne gi slm gjorde at det ikke kom i det hele tatt. Noen som har tips, råd, erfaringer? Kan jeg gi kur engang i mnd.?

Ormekur virker ikke forebyggende, så hun vil ikke få noe mindre orm av å få kur jevnlig, men de vil jo gjerne bli tatt fortere da. Synes en gang i mnd'en hørtes veldig ofte ut! Grunnen til at man ikke skal gi ormekur uten påvist orm er jo at det kan oppstå resistens ved overforbruk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Takk  Bjørgen var hos fotograf på forrige utstilling som nybakt champion, veldig fornøyd med resultatet

Arwen er blitt en veldig pen dame  

Da har vi fått hjem snøprinsen NO*Aquaria Lion Fang Til daglig blir han å hete Melvin   Glemte å skrive at han er en Maine coon   Far: White Fang of Camusky Coon og Mor: Spellbound's Zaratus

Posted Images

Moren er blåskilpadde (tror det heter det hvertfall). Faren er ukjent :P

Jeg ble litt nysgjerrig på katten din, så spurte - med lånt bilde - på et rasekattforum. De fleste der var enig i at den mest trolig var solblekt sjokolade. Sjokoladekattene kan komme i varianter fra veldig lyse til nesten svarte, og det er litt bingo så lenge den ikke er avlet spesielt for fargetone, som innen visse raser.

Jeg har sett en spansk skogkatt med en veldig sær rødgarge på, og var litt inne på at det kanskje kunne være noe liknende, grunnet rødskjæret og så tydelig spøkelsesmønster. Med skilpaddefarget mor kan begge deler være mulig.

Sjokolade er et recessivt dilusjonsgen og kan ligge skjult i mange generasjoner, og er en blekt variant av svart.

Det var vel noen her inne som hadde vært inne på sjokolade også?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Har ingen bilder på PC'n nå men deler gjerne info om de andre firbente i huset :wub:

Jeg har tre katter, av rasen Ragdoll. Alle er innekatter.

Eldstemann er en brun bicolor hanne på 6 år. Han er kastrert. Husets tykke, koseklump. Kan være litt sky av seg ved bårk og sånt, men sniker seg alltid på fanget for kos. Men absolutt aktiv, og leke lysten når Da Bird kommer frem!

Chilli, husets dronning på 4 år. Hun er grå mitted, og nylig sterilisert. Veldig tøff og trygg frøken, som er mor sin pus. Elsker å fange insekter. :P Fôrpus som nettopp har fått kull!

Bane (vinni) er husets fertile hannkatt på litt over 1 år. Han er en maseklump uten like, og er så forelska i Chilli at det er hjelp. utrolig trygg, og fin katt. Han er her på fôr :) Han erogså pappa pus i huset.

Chilli og Bane luftes under oppsyn i hagen, men Sora er ikke interessert i å gå ut i det hele tatt.

Så har vi de to minste,største hjerteknuserne i huset, på hele 4 uker som enda er navnløse. Pr dags dato er det lille pia og lille gutt :)

Håper å få overført bilder i morgen så jeg kan poste!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det bare 3 dager til vi henter denne fine pusen :)

Han er en 12 ukers hannkatt av vanlig huskatt etter mi søster sin katt. Gleder meg til å bli mer kjent med han!

10487749_10154253655785543_112402829_n.j

Jeg er jo av typen som overtenker alt, og blir jo nervøs for at vi ikke kan gi han alt han trenger.

Tenker han blir innekatt til han er kastrert og litt eldre (mtp stedsansen), men lufter dere innekattene deres i sele? Vi har en veranda som han kan gå på, men er usikker på om den trengs å sikres mer? Den er av vanlig rekkverk, så han kan jo hoppe opp, men er det grunn til å være skeptisk til det?

Hvordan sover kattene deres om natta? Er de rundt i hele huset, eller sover de faktisk? HAr ingen behov for at den skal ta alt av sofaer, gardiner osv, hver natt ;)

Hvordan tar dere "alenetrening"? Vi kommer til å jobbe dagen etter, men jeg har mulighet til å være en del hjemme med jobben, så jeg blir der en god del. Han er allerede dotrent, og aldri hatt uhell til nå.

Hva slags mat anbefaler dere? Finnes det noe alternativ som type Vom og hundefor, bare til katt? Eller kan det brukes til katt?

Har kjøpt seng, med tak over, dokasse, matskåler, leke-matskål (sånn han må jobbe for å få ut maten av, han er allerede litt kjukk :P ) klorestativ og halsbånd med navnskilt. Er det noe mer som behøves? Tenker en sele, om han ønsker å være mer ute, og selvsagt kattesand...

Hvordan trener dere på f.eks ikke å klore på sofaer o.l? Og hvordan plasserer dere dokassa? vi bor i et relativt lite hus, så har lurt litt på hvordan jeg skal plassere dokasse ift å unngå å ha den rett med maten. Men holder det å ha de i hver sin ende av rommet, eller bør dokassa være i et helt anna rom som maten?

Jeg blir jo stressa av dette, lurer på hvordan jeg blir når hunden kommer i hus ;) (som forøvrig kommer forhåpentligvis til jul, så katten blir ikke alene)

Kjenner jeg og blir helt sjarmert av de nydelige rasekattene, og tror nok neste katt blir det. Synes skogkatt virker fantastiske, både med tanke på utseende, men og på gemyttet. Bengalkatten er vel den fineste jeg vet om :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Chiquita

Anbefaler deg å kike på katteprat, der er det veldig mye bra info :)

Har halsbåndet en siking, altså kan det løsne hvis katten feks setter seg fast? Dette er viktig om man skal bruke halsbånd på katten ute.

de fleste sikrer veranda og balkong med kattenett, katter er akrobatiske men de kan også falle. Dette selges på mange dyrebutikker på nett.

så bra at du har kjøpt klorestativ! da får katten aktivisert seg, har en trygg plass høyere opp som de kan skue sitt kongerike fra. ;) Før du vet ordet av det har du ett i takhøyde med masse hyller rundt omkring.. hehe

Jeg lufter mine løst, men så er de jo bare i hagen og kommer på innkalling og er veldig var på hvor jeg er. Sele er ett veldig bra alternativ, men dette tar endel mer tilvennings trening enn å bruke sele på hund.

Hvis du kan lese på engelsk, anbefaler jeg denne boken : http://www.amazon.com/Think-Like-Cat-Well-Adjusted-Cat--Not-ebook/dp/B005ERIIRQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1406107525&sr=8-4&keywords=cat+behaviour

Den lærer deg det meste med katt, katte atferd osv :)

Dokassa bør ikke være i nærheten av maten i det hele tatt. En katt spiser ikke der den gjør fra seg. Dokassa burde stå en plass katten kan føle seg trygg, men ikke i ett hjørne for det hindrer evt. fluktmuligheter. Jeg har dokasse på badet feks.

Vann burde forresten stå minst 2 meter fra maten, katter liker ikke å drikke vann nært maten sin. Og helst burde du bruke skål av keramikk/porselen eller stål. Katter kan ofte drikke altfor lite, og spesielt mtp at de spiser vanligvis tørrfôr er det viktig at de får i seg vann. Har du vurdert å investere i en vannfontene? Dette lokker de fleste katter til å drikke mer.

Hvis du tilbyr nok og bra nok alternativer til sofa, gardiner osv vil ikke din katt klore på de. Du har jo klorestativ, men jeg ville investert i klorebrett også. Noen liker å klore vertikalt (altså ett som henger på veggen) og noen liker å klore horisontalt (på gulvet) og noen liker begge deler. Hvis katten klorer der den ikke har lov, ta den enkelt og greit bort til lovlige klore plasser som klorebrett eller stativ og sett labbene der og "klor". Noen ganger kan det lønne seg å friste katten å klore der ved å tilsette kattemynte. Kattemynte får du kjøpt i spray form, eller tørket. Det finnes varierende kvaliteter av kattemynte.

Jeg vil absolutt anbefale å anskaffe noe aktivitets leker som du kan bruke sammen med katten. En vifte pinne med snor + fjær er ofte populært valg, og der kan jeg absolutt anbefale Da Bird eller Frenzy Cat. Det er desidert den aller beste leken jeg har sammen med min katt! Hvis du leker med din katt 2 ganger om dagen i ca 15 minutter hver, vil du få en katt som er mer aktivisert og som ikke vil ha like stort behov for å finne andre utløp for sin energi (altså være en pøbel :P)

Mine katter sover jo bare løst rundtomkring. De får ligge der de vil. Men man kan også lære en katt å ikke være i sofaen e.l. hvis man ønsker det. Noen ganger sover de hele natta, andre leker og tuller de litt inni mellom. Den første perioden kan det godt hende at pus ønsker å sove sammen med deg, og det er jo noe du får avgjøre om du vil at den skal eller ikke. Men det er jo greit å ikke forlate den alene på stua de første nettene, da kan man sove i stua på madrass/sofa e.l.

Alenetrening er jo veldig individuelt da. Noen katter trenger nesten ingen trening, andre blir veldig ensomme. Mine har jo selskap i hverandre så der har det liksom aldri vært ett problem. Men jeg ville ikke latt kattungen være alene fulle arbeids dager fra dag 1. Det er viktig å bare være borte litt, for så å øke etterhvert. Dette finner du bra info om på nett :)

phew! Håper det var til hjelp, lykke til med den lille!! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Vulpes

Takk for svar ;)

At halsbåndet hadde en sikring, var en selvfølge når jeg fant halsbånd ;) Mye bra info, skal kjøpe flere katteleker også. Jeg kjøpte en vannskål som stod i sammen med matskåla, men da bør jeg revurdere det ;) Jeg er jo vant til katter, men da på gård, hvor kattene har vært "musefangere" og egentlig thats it (selv om jeg selvsagt adopterte de fleste med meg inn) så jeg føler meg litt som "førstegangskatteeier" iom at det er et helt annet kattehold enn hva jeg er vandt til.

Tror nok dette skal gå veldig bra! Har heldigivis en jobb hvor brukerne ELSKER katter, så ingen problem å ta de med hjem, og være mye hjemme :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Vulpes

Takk for svar ;)

At halsbåndet hadde en sikring, var en selvfølge når jeg fant halsbånd ;) Mye bra info, skal kjøpe flere katteleker også. Jeg kjøpte en vannskål som stod i sammen med matskåla, men da bør jeg revurdere det ;) Jeg er jo vant til katter, men da på gård, hvor kattene har vært "musefangere" og egentlig thats it (selv om jeg selvsagt adopterte de fleste med meg inn) så jeg føler meg litt som "førstegangskatteeier" iom at det er et helt annet kattehold enn hva jeg er vandt til.

Tror nok dette skal gå veldig bra! Har heldigivis en jobb hvor brukerne ELSKER katter, så ingen problem å ta de med hjem, og være mye hjemme :)

NP :)

Jeg kan anbefale http://www.purrsinourhearts.co.uk/ , der kjøpte jeg min frezy cat feks. Bare husk å handle for under 200 kr for å slippe toll!

Å ha innekatt/familiekatt er noe annet en gårdskatt, så absolutt. Man kan føle seg litt overveldet med all infoen, og hvor mye man faktisk kan sette seg inn i det å ha katt også! :D Men gøy er det.

De fleste er ikke klar over dette med vannskål heller. Jeg visste det ikke selv med det samme. Men stussa jo på hvorfor katten kun til ytterst nøød kunne drikke av vannskåla som stod sammen med deres mat. Her tusslet de alltid til hundens vannskål i stedet. :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det bare 3 dager til vi henter denne fine pusen :)

Han er en 12 ukers hannkatt av vanlig huskatt etter mi søster sin katt. Gleder meg til å bli mer kjent med han!

10487749_10154253655785543_112402829_n.j

Jeg er jo av typen som overtenker alt, og blir jo nervøs for at vi ikke kan gi han alt han trenger.

Tenker han blir innekatt til han er kastrert og litt eldre (mtp stedsansen), men lufter dere innekattene deres i sele? Vi har en veranda som han kan gå på, men er usikker på om den trengs å sikres mer? Den er av vanlig rekkverk, så han kan jo hoppe opp, men er det grunn til å være skeptisk til det?

Hvordan sover kattene deres om natta? Er de rundt i hele huset, eller sover de faktisk? HAr ingen behov for at den skal ta alt av sofaer, gardiner osv, hver natt ;)

Hvordan tar dere "alenetrening"? Vi kommer til å jobbe dagen etter, men jeg har mulighet til å være en del hjemme med jobben, så jeg blir der en god del. Han er allerede dotrent, og aldri hatt uhell til nå.

Hva slags mat anbefaler dere? Finnes det noe alternativ som type Vom og hundefor, bare til katt? Eller kan det brukes til katt?

Har kjøpt seng, med tak over, dokasse, matskåler, leke-matskål (sånn han må jobbe for å få ut maten av, han er allerede litt kjukk :P ) klorestativ og halsbånd med navnskilt. Er det noe mer som behøves? Tenker en sele, om han ønsker å være mer ute, og selvsagt kattesand...

Hvordan trener dere på f.eks ikke å klore på sofaer o.l? Og hvordan plasserer dere dokassa? vi bor i et relativt lite hus, så har lurt litt på hvordan jeg skal plassere dokasse ift å unngå å ha den rett med maten. Men holder det å ha de i hver sin ende av rommet, eller bør dokassa være i et helt anna rom som maten?

Jeg blir jo stressa av dette, lurer på hvordan jeg blir når hunden kommer i hus ;) (som forøvrig kommer forhåpentligvis til jul, så katten blir ikke alene)

Kjenner jeg og blir helt sjarmert av de nydelige rasekattene, og tror nok neste katt blir det. Synes skogkatt virker fantastiske, både med tanke på utseende, men og på gemyttet. Bengalkatten er vel den fineste jeg vet om :)

Har luftet litt i sele ja så de får sett seg bedre om ute, men de liker det ikke. "kryper" rundt eller ligger ned. Tar du av dem selen vandrer de rundt som vanlig. Våre voksne skulle egentlig begynne å slippes ut nå i en alder av 1år, men pga anskaffelse av ny pus holder vi dem nok inne i 6mnd - 1år til. Vi bor egentlig veldig dårlig til ifht kattehold. Mye trafikkerte veier og mye andre katter i området.

Våre voksne sover gjerne i sofa eller et vindu eller på gulvet. Pga pusebaby på 12 uker har vi døra til soverommet åpent så da kommer de gjerne inn dit også. Pusebaby sover største delen av natta på puta mi, jeg sover relativt rolig og har "stor" skumgummi pute (ala tempur). Hun får gjerne en "raptus" iløpet av natta for å leke eventuelt gå på do og spise litt. Kan være litt plagsomt iom hun vil være rundt oss og drar med seg lekemus opp i senga og springer tulling med den der :P Har heldigvis ferie så nå første uken går det greit, etterhvert når hun er mer kjent med de voksne kattene og søker mer til dem så vil hun stenges ute fra soverommet hun også. (Jeg våkner fryktelig lett så lekende puser på soverommet om natten over lengre tid er uaktuelt)

Vi har vært hjemme med henne nå de første dagene, men vi tar korte turer ut når det passer oss sånn. Fra mandag av vil vi begge være i jobb. Vi har jo andre katter, så så lenge de blir trygge på hverandre så vil hun ikke være alene i den forstand. :)

Av mat er det mye det samme som på hund, men gjerne enda viktigere at det inneholder mye kjøtt, katter er også opprinnelig ørkendyr og drikker derav gjerne ikke sååååå mye, så våtfor er å foretrekke for mange. Det svenske våtforet Mjau er bra, Bozita sitt våtfor er veldig bra. Nature's Peak er bra. Av tørrfor har jeg brukt Orijen, men pga pris har jeg gått over til Porta 21 Sensible. Viktig å kun kjøpe sensible derifra da det er det eneste som er virkelig bra av deres for. Som tidligere nevnt er det viktig at drikkekilden ikke er rett ved maten. Her drikker de av en stor 1,5liters stålskål som egentlig tilhører bikkja. På langsikt kommer jeg nok til å kjøpe en 3liters fontene. Spesielt viktig å påse at katter som får tørrfor drikker, får de våtfor får de i seg en del vann med foret og da drikker de gjerne mindre utenom. Mine liker også V&H og gir dem gjerne det om jeg er tom for annen kattemat og venter på ny forsendelse. :)

Jeg bestiller fra Animail.no Gratis frakt om man bestiller for over 1000kr.

Av sand har jeg hørt mye bra om Tidy Cats, tror plantasjen har denne. Har ikke prøvd den selv. Jeg liker veldig godt EverClean, men pga pris bruker jeg EasyClean (Clumping cat litter) som er omtrent like bra og billigere. Fåes både med og uten lukt, lukter ganske babypudder av den med lukt. Aner ikke hvor denne er å få kjøpt, jeg handler denne hos min lokale dyrebutikk. (Sandnes Pet Supply)

Av halsbånd foretrekker jeg Trixie sine med sikkerhetsklips. Enten med refleks på hele, hvor jeg skriver nummer på refleksene eller halsbånd med navne"lapp". De voksne kattene er selvfølgelig chippet, minien chippes enten nå snart eller i forbindelse med kastrering ved 6mnd alder. Av leker vet jeg mange liker den gule bananen fra YEOWWW eller hva det står på dem, vurderer å kjøpe denne selv. Det er kattemynte i denne. :) Mine 3 er veldig glade i sånne grå lekemus med litt lyd i, er en bjelle tror jeg. (Sånne: http://animail.no/plyschmus-med-bjallra-5cm-12-pack.html ) Kaninleke fra brukeren Ganzie her inne anbefales, mine voksne katter elsket den. Kaninene som blir brukt har levd gode liv før de ble avlivet/døde, og så er det fint å få brukt hele dyret til noe. :)

Og alt med fjær er stort sett en slager, dog forsvinner fjørene gjerne fort. :P

Jeg har dokasse og mat i samme rom (Liten leilighet), og det går helt fint. :) Jeg har 2 kasser, 1 står i gangen og 1 i stuen. pga liten leilighet plasseres de der de ikke står i veien. Pr nå står den ene 2 meter borte fra maten, men kassen på gulvet og maten i en vinduskarm.

Ang rasekatt ville jeg ungått bengalkatten, ikke noe å støtte opp om med den typen avl. Det er kjempefine katter, men det er rett og slett en hybrid. Idag er kanskje avlen litt bedre, i hvert fall på disse kanter av verden, men i starten var det mange tammkatter som mistet livet i parringsforsøk med leopardkatt. Gemyttet og tamheten kan også være varierende.(Gjelder alle hybrider) Ville også unngått Scottish Fold da mutasjonen som skaper krøllingen av øret også gjerne fører med seg andre ting som stive ryggrader og haler. (REF: http://www.ufaw.org.uk/OSTEOCHONDRODYSPLASIASCOTTISHFOLD.php )

@Frida og fuglehundene Nydelige bilder av Åskar! Fin pus han! :D

Tror ikke jeg har sakt det her, men vi endret mening ang kattunge. Det ble Luna som ble vår tilslutt. Personligheten hennes tiltalte oss mye mer enn frøken grå/Khaleesi.

Hun ser ut til å stortrives allerede. :)

10494568_10152182951635423_6121631810137

10488374_10152182952105423_8831029146716

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glemte forøvrig helt tips ang gå på bord og kloring på sofa. Første gangene avbryter jeg atferden fysisk. Hopper den opp en plass, plukker ejg den end og putter den på gulvet f.eks. Klorer den, stopper jeg kloringen ved enten fysisk ta tak og stoppe kloringen eller flytte den end på gulvet, eller ved å lage en lyd som stopper atferden da katten blir overassket. Funker ikke det så: Jeg lager en "tssssht" lyd samtidig som jeg spruter vann på katten når den gjør noe den ikke har lov til. Pleier å fungere ganske bra, når katten etterhvert "lærer" seg "tsssh" lyden trenger man ikke lenger spruteflaska. Her er det viktig å være i forkant å avbryte atferden i forkant om man kan, ikke nødvendig å sprute om man ikke må. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sukk... Maane og MiniMaane :wub::wub:


10325154_10152407510436293_7173898761987

1385349_10152407510711293_78657515955559

Bare Aske av våre som vil ut. Resten synes det er ekkelt :P

10393685_10152479041726293_1147593035940

10462797_10152479041876293_2589205152416

10500419_10152479042101293_3787524204980

10457594_10152479042521293_3397570113071

Denne frøkna må vi muligens omplassere :hmm: Calvin er ikke noe snill med henne i det hele tatt... Så hun har det ikke optimalt her. Veldig herlig katt, ekstremt kosete og bare snill og god, men hun har så dårlig selvtillit og det provoserer Calvin helt enormt dessverre. Ikke skjønner jeg åssen vi skal klare gi slipp på henne...


Ellers har vi 7 katter her nå. Passer 3 puser :ahappy: Så får vi se om det ramler inn noen fosterpuser når de har reist :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har en 13(eller 14) år gammel kastrert hannkatt. Han er en sær huskatt som ikke liker andre folk enn familien, syns hunder er teite, og elsker å kose. Han sikler noe helt enormt når han koser seg, samtidig som han stikker klørne i deg. Han sutter dessuten på alt av tepper og pledd. Er det noen som har erfaring med å ta inn en kattunge når man eier en gammel og noe sær katt? Vet ikke hvordan han ville reagert dersom vi kom hjem med en kattunge, mor sier hun tror han ville ha stukket av og ikke kommet tilbake, og det hadde jo vært fælt. Er katter vanligvis så sære på det da? Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har lyst på pus? Fikk vite i dag at søsknene til lille Luna blir avlivet om de ikke får nye hjem innen skolestart. De er 3 måneder gamle idag og kjempeherlige! Syns de fortjener en sjanse på livet!

De holder til i Sandnes, rogaland.

Det er 3 cream/orange og hvite hannkatter, huskatt.

10400034_664120520343100_516608951390742

10384295_10152193317065423_1584050061228

10455856_10152193317070423_1893936943553

10577090_10152193317060423_5817133951992

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har lyst på pus? Fikk vite i dag at søsknene til lille Luna blir avlivet om de ikke får nye hjem innen skolestart. De er 3 måneder gamle idag og kjempeherlige! Syns de fortjener en sjanse på livet!

De holder til i Sandnes, rogaland.

Det er 3 cream/orange og hvite hannkatter, huskatt.

10400034_664120520343100_516608951390742

10384295_10152193317065423_1584050061228

10455856_10152193317070423_1893936943553

10577090_10152193317060423_5817133951992

Så forferdelig :no: At et liv ikke er verdt mer enn som så. Og for meg som er fosterhjem, så er det virkelig hardt å se at folk setter kattunger på kattene sine, for så å avlive når det tok for lang tid for dem å finne hjem. jeg blir rett og slett lynforbanna og kjempetrist. Bruk og kastmentalitet på sitt verste...

Uff, jeg har lyst å bare hente alle sammen... Men vi har så godt som tømt sparekontoene i veterinærutgifter, så det er litt risiko å ta inn om vi skulle bruke lang tid på å få omplassert... Men åh :no: Jeg får tenke litt på det rett og slett..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så forferdelig :no: At et liv ikke er verdt mer enn som så. Og for meg som er fosterhjem, så er det virkelig hardt å se at folk setter kattunger på kattene sine, for så å avlive når det tok for lang tid for dem å finne hjem. jeg blir rett og slett lynforbanna og kjempetrist. Bruk og kastmentalitet på sitt verste...

Uff, jeg har lyst å bare hente alle sammen... Men vi har så godt som tømt sparekontoene i veterinærutgifter, så det er litt risiko å ta inn om vi skulle bruke lang tid på å få omplassert... Men åh :no: Jeg får tenke litt på det rett og slett..

Ja jeg ble sjokkert selv, hadde ikke trodd det skulle bli sånn. Tipper svigersøs er ganske stressa nå. (Er moren som har satt fristen) Hele kullet var jo et uhell og mormor i familien har betalt for sterilisering av pusemor, så hun er nå sterilisert. Og jeg betalte for ormekur for hele gjengen når vi passet dem en periode. (Eierne av kattene har ikke verdens beste råd for å si det slik)

Ei på et annet forum har tilbudt seg å være fosterhjem om det ikke skulle ordne seg innenfor fristen, vurderer selv å kunne ha 1 til her for en periode. Så håper virkelig å unngå avlivning, de er jo så vanvittig herlige.

Men jeg er glad de avliver heller enn å dumpe dem. Da hadde jeg seriøst blitt forbannet. Det tror jeg aldri de hadde gjort da heldigvis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg ble sjokkert selv, hadde ikke trodd det skulle bli sånn. Tipper svigersøs er ganske stressa nå. (Er moren som har satt fristen) Hele kullet var jo et uhell og mormor i familien har betalt for sterilisering av pusemor, så hun er nå sterilisert. Og jeg betalte for ormekur for hele gjengen når vi passet dem en periode. (Eierne av kattene har ikke verdens beste råd for å si det slik)

Ei på et annet forum har tilbudt seg å være fosterhjem om det ikke skulle ordne seg innenfor fristen, vurderer selv å kunne ha 1 til her for en periode. Så håper virkelig å unngå avlivning, de er jo så vanvittig herlige.

Men jeg er glad de avliver heller enn å dumpe dem. Da hadde jeg seriøst blitt forbannet. Det tror jeg aldri de hadde gjort da heldigvis.

Ja uff, får helt vondt i magen av sånt... Men godt det forhåpentligvis løser seg på den ene eller andre måten :wub:

Sant, avlivning er helt klart et bedre alternativ enn dumping!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi endelig blitt katteeiere!

10485802_10154414124200543_8321108548712

Han er verdens søteste, og er fascinert over hvilken ro han allerede har. Han maler bare du ser på han (jeg mener, hvilken katt maler når enn bærer han rundt i et bur?) og sovnet i bilen på vei hjem (!). Sover halve dagen, leker resten. Veldig kontaktssøkende og utrolig tillitsfull. Kommer bort til oss med en gang vi setter oss, og skal helst ligge kliss inntill oss. Beste er samboeren min:Katten skulle IKKE være i sofaen. Når katten kom, fikk den imidlertid lov til å ligge i fanget når enn satt i sofaen. Ikke lenge etter lå den i sofaen ved siden av oss, og nå er han i sofaen hele tiden. Og gjett hvem som sov i senga vår i natt ? ;) (med andre ord: ganske sjarmerende)
Fant doen greit, og allerede vært noe alene, og sov hele tiden mens vi var boorte. Bedagelig katt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Da har vi endelig blitt katteeiere!

10485802_10154414124200543_8321108548712

Han er verdens søteste, og er fascinert over hvilken ro han allerede har. Han maler bare du ser på han (jeg mener, hvilken katt maler når enn bærer han rundt i et bur?) og sovnet i bilen på vei hjem (!). Sover halve dagen, leker resten. Veldig kontaktssøkende og utrolig tillitsfull. Kommer bort til oss med en gang vi setter oss, og skal helst ligge kliss inntill oss. Beste er samboeren min:Katten skulle IKKE være i sofaen. Når katten kom, fikk den imidlertid lov til å ligge i fanget når enn satt i sofaen. Ikke lenge etter lå den i sofaen ved siden av oss, og nå er han i sofaen hele tiden. Og gjett hvem som sov i senga vår i natt ? ;) (med andre ord: ganske sjarmerende)

Fant doen greit, og allerede vært noe alene, og sov hele tiden mens vi var boorte. Bedagelig katt!

Katter er bedaglige :lol: Selv mine som kan herje ganske heftig er bedaglige og enkle skapninger :) Fryktelig søt liten sak da! Hva heter han?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
    • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
    • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
    • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
    • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...