Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby(og barne)tråden <3 2.0


Kaja
 Share

Recommended Posts

  • Svar 9.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da var vi blitt foreldre Lillegutt kom til verden klokken 11.45 i formiddag etter en litt dramatisk fødsel som endte i akuttsnitt. Han veier 3580 gram, er 49 cm lang og selvsagt helt perfekt Mor,

Siden nærmeste familie nå er informert så får jeg snike meg sånn litt småoffisielt inn her

03:22 kom verdens skjønneste tass. Han fikk det veldig travelt på slutten og kom ut med superheltarmen først. Veldig effektiv og grei fødsel. Lystgassen var noe drit, ble bare kvalm og svimmel, så da

Posted Images

Har kun mottatt gave fra en forelder èn gang. Det var en pakke kjeks, og den delte jeg ut til alle barna på avdelingen. Liker ikke helt å motta gaver fra foreldre osv, da er det bedre med en tegning fra det aktuelle barnet, eller en at de har med noe til hele avdelingen. F.eks en bok, en pakke kjeks, lekebiler osv osv.

Det er nok press bland foreldre om barnas klær, store bursdager, flest mulig fritids aktiviteter - de trenger ikke å ha konkurransse om å kjøpe gaver til barnehage ansatte tillegg -for det er slik det fort blir.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her gir alle foreldrene felles julegave som blir gitt til avdelingene. Alle gir den summen de syns selv. (max 150kr) leveres anonymt i en isboks. Også kjøper foreldrekontaktene en gave.

Jeg syns egentlig at gaver er en uting.. Blir veldig åpenlyst hvem som gir og hvem som ikke gir om man skal gi gaver.. Blir jo en del gaver og.. Her er de for eksempel 3-4 voksne på en avd. Blir fort mye penger. Derfor syns jeg den løsningen med felleskasse er ganske greit. Ingen stikker seg ut, avdelingene får gave, noen ganger blomster og konfekt, andre ganger har det blitt leker til barna. Ingen ansatte får mer enn den andre, og ingen opplever snakk om at mammaen til knut gav mye mer enn mammaen til pål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for alle svar ang gaver til barnehageansatte! Jeg er litt usikker på hva vi skal gjøre, vi har lyst til å gjøre som alle andre, men vi vet ikke helt hva det er enda :P

Ang barnesanger, så kan hun hele mikkel rev, bæbæ lille lam og oppe på fjellet utenat. Hun liker lille petter edderkopp, tommelfinger tommelfinger hvor er du (egentlig alt med bevegelser er moro). De spiller mye karsten og petra i bhg så hun blir glad om de tilfeldigvis dukker opp her hjemme også. Vi har forresten sånne sangkort med bilder på ene siden og tekst på andre siden, da kan ungen velge hvilken sang som skal synges. Det er en hit!

De hadde vært på tur med bussen i bhg forrige uke og da hadde hun begynt å synge dørene på bussen går opp og igjen med bevegelser på eget initiativ! Vi har sunget den mye da hun var yngre, men hun virker så uengasjert i den og aldri blitt med på bevelgelsene så jeg ble veldig overrasket. Hun har heller nesten aldri kjørt buss, så at hun koblet buss og de bildene av buss som er på youtube versjonene er jeg imponert over.

Jeg har en over gj.sn musikalsk unge, hun står midt opp i samlingstunden med de store barna i barnehagen og synger og danser gjerne for dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trollemors vuggesang, hode skulder kne og tå (helst med youtubefilmen), tallsangen av samme produsent (også med filmen) og "bake bake bake til..." er vel favoritene her. Men hun responderer mye mer i barnehagen til musikk og sånt. :lol: Der "danser" og klapper hun villt ved samlingstunder og sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trollemors vuggesang, hode skulder kne og tå (helst med youtubefilmen), tallsangen av samme produsent (også med filmen) og "bake bake bake til..." er vel favoritene her. Men hun responderer mye mer i barnehagen til musikk og sånt. :lol: Der "danser" og klapper hun villt ved samlingstunder og sånt.

Vi setter på musikkvideo på tvn.. DET er stas det :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt dåp i helga!

Det var en kjempehyggelig dag, vi storkoste oss alle 3! Jeg var litt spent på hvordan det skulle gå i kirka, men han satt som et tent lys og bare fulgte med :ahappy:

post-941-0-37853900-1417717153_thumb.jpg

I dag har han begynt å le ordentlig - for en herlig lyd :lol:

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forandring fryder! Hun våknet ikke kl 4 i natt og mente det var dag. Hun våknet 2.30. :lol: Men hun skjønte nok at det ikke var dag, for hun satt og pludra i senga vår, kosa litt med håret mitt, halvsov litt mot knæra mine, kastet seg over ansiktet mitt og koooooooooooooooooooooosa og i det heletatt alt annet enn å sove. :lol: Sånn rundt fire sov hun en liten dupp før hun våknet igjen i 5 tiden og holdt det gående til 7. Og likevel er hun blid som ei sol når vi vekker henne for å stå opp halv 8. Skjønner ikke at den der kan være i slekt med Bonden hvertfall. :aww: Han på sin side sov som en stein hele natta, så han fikk ikke med seg en skit heldiggrisen. :lol:

Kjenner jeg er spent på hvor mye hun har sovet i barnehagen i dag siden hun ikke sov før kl 21.30 i går kveld. Da blir det liiite søvn for en liten hyperknott. De ikke ringt da, så da sover hun eller så er hun blid uten søvn. De ringer om hun er veldig sutrete og ikke klarer å sove.

Litt kjipt da, vi var hos HS på onsdag, siste gang før hun pensjonerer seg, og for første gang gikk jeg utderifra og følte meg frustrert og oppgitt. For alt hun hadde å komme med i forhold til søvngreiene var "rutiner, rutiner, rutiner!" og ja, det er greit det. Men hva når vi HAR rutiner da? Omtrent på alt. Opp til samme tid, legge til samme tid, leker til samme tid omtrent, måltider - alt går på rutiner (litt slingringsmonn må man selvsagt ha - det var hun og enig i). Og hun syntes rutinene våre hørtes bra ut, men likevel var det ingenting annet å komme med... Fine fine HS. Hun har virkelig vært gull verd hele dette året, så skal glemme det siste (hun sa mye positivt på andre ting da), og huske alle gode ord og støtte vi har fått. Hååååper etterkommeren er like jordnær og fornuftig. Ellers blir det fort at vi ikke tar opp problemer. Det finner vi vel ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bæ bæ lille lam.. Både den vanlige, og de tulle versjonene..

En sang om bukkene bruse. Jeg kan den ikke, men de har lært den i bhg, storebror synger den til minste som elsker den. :)

Lille Bukken Bruse er kjempe populær blandt de minste på jobb.

http://youtu.be/Q82SQs4M9XY

Synes selv den er veldig fin jeg :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh.. Vi er tydeligvis i en periode der ingen får forlate babyn :lol:

Krise hvis pappan går på do, krise hvis mamma går på do, krise hvis pappa står opp, krise hvis mamma går og legger seg, osv..

Her skal alle være samlet :P minner meg egentlig om en gjeterhund :aww:

"Flooookkeeen.. Kor e du?!!"

:lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemann er ikke den raskeste i motorisk utvikling. Gjevnaldrende ligger jevnt over et stykke foran han, men det gjør meg ingen verdens ting. Da får han bare vært babyen min litt lengre enn gjennomsnitt, og det er helt ok :D

Men nå har han knukket koden med kravling. Hvertfall noe lignende. Han ser ut som en larve som åler seg framover. Knallsøtt :wub: Det går ikke særlig fort enda, men han kommer med gledeshvin for hvert tak han tar. Skikkelig fornøyd med egen innsats!

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har startet med grøt som ble greit mottatt, men når jeg tilsatte sviskemos så ble hun helt vill

Så tydelig at det falt i smak. Morsomt

Nå gaper hun opp og spiser, spiser og spiser. Blir spennende på 5 mnd kontrollen til onsdag og se om hun har lagt på seg og kommet opp på kurven sin igjen.

Høres herlig ut Puttiva :wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...