Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby(og barne)tråden <3 2.0


Kaja
 Share

Recommended Posts

  • Svar 9.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da var vi blitt foreldre Lillegutt kom til verden klokken 11.45 i formiddag etter en litt dramatisk fødsel som endte i akuttsnitt. Han veier 3580 gram, er 49 cm lang og selvsagt helt perfekt Mor,

Siden nærmeste familie nå er informert så får jeg snike meg sånn litt småoffisielt inn her

03:22 kom verdens skjønneste tass. Han fikk det veldig travelt på slutten og kom ut med superheltarmen først. Veldig effektiv og grei fødsel. Lystgassen var noe drit, ble bare kvalm og svimmel, så da

Posted Images

A har faktisk begynt å få empati :| Når han så gnagsåret mitt kom han løpende med plaster og han maser om at jeg trenger nye sko.

Det var oppriktig empati, ikke bare A leker doktor.

Det tok litt tid :lol:

Dyr har han av en eller annen grunn litt medfødt empati for. Jeg vet det ikke er "mulig", men han er langt mer opptatt av at dyra ikke skal bli redde/få vondt enn mennesker. Hvis ikke kunne vi ikke hatt frittgående kaniner, i hvertfall ikke en lettskremt en. A er jo den Stereo stoler mest på til tross for at "fasiten" er at kaniner og småbarn er fy fy..

Hadde Stereo vært et menneske derimot...

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har virkelig vært noen tøffe tak dere har vært gjennom, Marie. Så godt at dere endelig ser resultater! Vel unt sier jeg bare, den utmattetheten du snakker om gjør at man smaker på galskapen rett og slett. Det er helt utrolig hva altfor lite søvn kan gjøre med en når det strekker seg over en lengre periode.

Nå skal det fortsette slikt!

I går fikk jeg servert den tiraden da H la seg. "Jeg er så stolt av deg mamma, jeg er så glad i deg. Vi er bestevenner! Du får komme i lørdagsbursdagen min. Du er flink til å lage mat. Jeg er elska i deg."

Seriøst. Den følelsen inni deg da, vutt. Om det ikke var for at det var pur kjærlighet så hadde det nesten vært for mye.

Takk, og ja virkelig. Er litt gal fremdeles, våkner jeg midt på natten (av meg selv når J sover) så får jeg helt angst for å tenke feil tanker, for da våkner hun jo. Det høres tullete ut på dagtid, men det er faktisk ganske grusomt å ligge å skulle prøve å sovne igjen samtidig som du har en svær tankekrig gående. :lol:

Åh...*smelt* :wub: Så utrolig flotte komplimenter også da! :ahappy:

Sniker litt i denne tråden, synes det er så koselig å lese her! Lykke til med fødsler for de som nærmer seg! :)

Også tenkte jeg kanskje dere har noen tanker om dette: når får man kalle seg tante/onkel?

Typen min (vært sammen 3år, forlovet) har en søster med to barn. Han er jo onkelen dems, og de omtaler han kun som onkel. Når jeg f.eks skal forklare noen hvem disse barna er, sier jeg typens nevø og niese. Jeg føler meg ikke helt som tante, selv om jeg ikke hadde hatt noe mot å blitt kalt det :P Forventer ikke å bli kalt tante eller noe, bare lurer på hvordan dere tenker i forhold til det? Når kaller dere barnets tanter/onklers kjæreste for tante/onkel?

Håper noen forstod spørsmålet! :)

Jeg er nøye med å kalle kjæresten til broren til Ø for tante, men legger litt merke til at ikke resten av familien gjør det enda.(?)

Regner med at de tenker på det at de ikke er gift. Men i våre dager er jo absolutt ikke det noen selvfølge at de skal.

Hipp hipp hurra Baby!

:|

:lol:

Gratulerer så mye Baby :heart:

Heia Puttiva! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neimen, her kommer det jo bebiser i bøtter og spann! Gratulerer så mye, @Baby med en nydelig liten jente med et veldig flott navn :) Og masse lykke til @Puttiva nå er du snart i mål!

@Mari jeg elsker den gutten din, virkelig. Han er liksom en liten Emil, syns jeg: litt rampete, og veeeeldig søt :)

Og for the record, siden T har gått i barnehagen i halvannen måned nå: er det virkelig mulig å være så mye syk? :| Altså, jeg har mest lyst å trekke av 50% av neste regning, for han er jo aldri der :P vi har gått rett fra forkjølelse til influensa til diare til oppkast til øyebetennelse, og med unntak av oppkast og diare og øyebetennelse (takk og lov!) har vi resten fått det samme. Jeg tror ingen av oss har hatt en hel uke uten å være hjemme fra jobb og studier med siden vi startet der 11. februar. Slikt immunforsvar som vi bygger nå så tror jeg vi takler svartedauden om den kommer tilbake liksom :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har forresten fått hilse på lille Marlene i dag :wub: Nyydelig lita frøken, sovedukke da, prøvde å fortelle Ida at du og kan sove sånn, men hun ville ikke høre. :aww: 

Hun har sovet hele tiden etter vi kom hjem også mer eller mindre :P

Men Ida var jo bare super skjønn som pratet og tullet :) gleder meg til mi "våkner" også :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etterrier? Hva skal det være godt for? Høres vondt ut.. Hadde heldigvis ikke det!

Er ikke det livmora som begynner å trekke seg sammen.....?

Er vel vanligst at førstegangsfødende slipper unna, men kjem ved unge nr 2 og 3 osv.. Jeg var ikke så heldig og hadde etterrier, spesielt når jeg ammet.. Er ikke noe direkte behagelig nei..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...